Doliu in sportul românesc. A murit cel mai bun antrenor de handbal al Romaniei

Doliu in sportul romanesc. Nicolae Nedef, unul dintre cei mai valorosi antrenori romani a plecat dintre noi la varsta de 88 de ani.

Acesta este omul care a conbtribuit la toate cele sapte titluri mondiale ale handabalului romanesc.

Numele lui Nicolae Nedef este legat de cele sapte titluri de campion mondial, trei cu echipa feminina si patru cu nationala masculina, potrivit stirilekanald.

Nicolae Nedef a iesit la pensie in 1989 si a continuat sa antreneze in Franta si Germania.

sursa:wowbiz.ro

Când iubitul tău face aceste 8 lucruri, înseamnă că încă o mai are pe FOSTA în minte!

Trebuie să fii atentă atunci când ieși cu un tip care tocmai a încheiat o relație. E un sfat excelent, ținând cont că nimeni nu vrea să fie tipa de rezervă. Nu numai că va fi greu pentru tine, dar va fi neplăcut și pentru partener, mai ales dacă încerci să-l faci să uite de fosta.

Uneori uităm de această regulă și ajungem chiar în această situație: suntem cu un tip care tocmai s-a despărțit de cineva, și din anumite motive, continuăm relația, pentru că ni se pare că totul este bine. În multe cazuri, lucrurile decurg bine, dar alteori, nimic nu este așa cum ne-am așteptat și e evident că el încă se mai gândește la fosta.

Iată câteva semne evidente că încă se mai gândește la fosta:

1. Este încă prieten cu ea

Dacă în afara relației pe care au avut-o a mai existat și o prietenie mai veche, nu e nici o problemă dacă prietenia este restabilită. Dar dacă nu aveau o relație anterioară, atunci e mai bine să nu aibă nici un contact direct. Dacă iubitul tău își dorește o prietenie și încă mai are sentimente amestecate, nu poți să te arunci în acea relație, căci este foarte dificil să faci față unei asemenea situații.

2. Salvează fotografii și amintiri

Încă mai păstrează fotografiile lor ca și cuplu, mai ales dacă despărțirea a fost recentă. Telefonul lui arată ca un album foto care-ți amintește de fosta. Nu este normal.

Asta poate însemna doar două lucruri: Fie această pauză este recentă sau fie nu s-a întâmplat. Oricare ar fi, nu este o situație favorabilă pentru tine și relația ta. E mai bine să clarificați lucrurile și să rezolvați problema în cel mai scurt timp posibil.

3. Te vrea doar în pat

Când împărțiți patul, nu vorbiți prea mult între voi, poate pentru că fosta lui ar putea fi prezentă în capul său și nu vrea să te înlocuiască sau să elimine aceste momente. Un bărbat care te iubește doar pentru a se satisface din punct de vedere fizic nu este un bărbat care te merită. Tu meriți mult mai mult decât asta.

4. O relație cu rădăcini adânci

Poate fi un semn că te-ai îndrăgostit de el, dar poți fi și o înlocuire a relației sale anterioare. Un bărbat îndrăgostit încă de fosta lui se mulțumește cu tot ce poate obține pentru a încerca să o uite pe fosta.

5. Vorbește despre asta

Dacă partenerul tău, într-un fel sau altul, îți spune că mai are sentimente din trecut, este clar că încă nu a reușit să depășească sau să uite trecutul cu persoana respectivă, prin urmare, este posibil să mai aibă încă sentimente pentru ea.

6. Își trimit mesaje

Mulți oameni interacționează prin mesaje, dar nu este normal să păstreze un contact constant cu fosta lui iubită. fii deosebit de atentă atunci când ajungi să afișezi mesaje, respingi sau petreci tot timpul navigând pe rețelele sociale ale fostei sale iubite. Nu e o activitate sănătoasă.

7. Se comportă diferit în fața ei

El începe să-și schimbe atitudinea atunci când ea este prezentă. Este foarte nervos și foarte motivat să-i surprindă atenția.

8. Uneori petrec timpul împreună

Dacă iubitul tău încă mai are sentimente pentru fosta, încearcă să petreci și tu timp cu ea, iar dacă simți că ceva nu este în regulă, atunci este probabil foarte adevărat.

E recomandat să nu începi o relație cu o persoană care încă mai trăiește în trecut. Meriți un bărbat care nu are îndoieli și care este îndrăgostit de tine 100%.

sursa:tasta.ro

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !