Un puşcăriaş proaspăt eliberat după 20 de ani s-a apropiat de Laura Dincă! Ce i-a spus întrece orice imaginaţie: ”Mă întreb, s-a simţit mândră sau înşelată?”

În urmă cu câteva minute, Cristian Boureanu a fost eliberat din închisoare. Înainte ca acesta să iasă, un puşcăriaş eliberat după 20 de ani de detenţie s-a apropiat de iubita fostului politician şi ce i-a spus întrece orice imaginaţie.
O jurnalistă prezentă în faţa penitenciarului Rahova în momentul eliberării lui Cristian Boureanu a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin intermediul căruia dezvăluie un episod hilar petrecut între iubita fostului politician şi un deţinut eliberat după 20 de ani de puşcărie.

Potrivit jurnalistei, bărbatul s-a apropiat de blondă şi i-a spus că toţi colegii de penitenciar îl consideră pe Boureanu ”un soţ scump şi dulce”.

”Zeci de ziarişti la poarta penitenciarului Rahova, aşteptându-l pe Cristian Boureanu. Iese un domn, proaspăt eliberat după 20 de ani de detenţie. Se uită la noi şi ne întreabă: ”Doamna lui Boureanu este?”. Ea confirmă timid, cu un uşor zâmbet. ”Aveţi un soţ scump şi dulce. Toţi băieţii vă transmit asta”. Mă întreb, s-a simţit mândră sau înşelată?”, a scris pe Facebook o jurnalistă prezentă la penitenciarul Rahova în momentul eliberării lui Cristian Boureanu.
sursa: cancan.ro

5 moduri de a scăpa de bărbia dublă

Bărbia dublă este un element estetic deranjant pentru multe dintre femei. Deși pare greu să scapi de ea, există câteva exerciții care te pot ajută sa recapeți fermitatea pielii de sub bărbie.

Până acum ai încercat să o ascunzi cu eşarfe sau pulovere cu guler înalt, însă odată cu venirea sezonului cald aceste trucuri nu mai sunt de folos. Aşadar, află cum poţi scăpa definitiv de bărbia dublă.

Dincolo de kilogramele în plus care au tendinţa de a se agaţă adesea de şolduri, burtică sau coapse, mai există şi alte zone ale corpului în care straturile adipoase se depun şi care pot crea probleme inestetice.

În cazul în care bărbia dublă nu este exagerată, este posibil ca acest lucru să se datoreze creșterii în greutate, astfel că este recomandată o alimentație echilibrată.

1. Îngrijirea pielii

Pielea din jurul gâtului trebuie îngrijită corespunzător, la fel ca în cazul feței. Ea trebuie exfoliată cu regularitate, pentru a elimina celulele moarte și a reda fermitatea pielii și hidratată intens.

2. Exfolierea se poate face folosind produse naturale precum sare, zahar, bicarbonat de sodiu sau zaț de cafea. Masați fața și gâtul prin mișcări circulare timp de un minut, apoi clătiți.

Nu trebuie să treacă nici măcar o zi fără o hidratare corespunzătoare a pielii – puteți folosi ulei de cocos, de migdale, de măceșe, de jojoba etc. Mișcările se vor face întotdeauna de jos în sus, împotriva forței gravitaționale.

3. Ridică bărbia

Stai dreaptă cu umerii împinşi spre spate. Ridică puţin bărbia şi presează tare cu limba cerul gurii timp de 10 secunde. Muşchii bărbiei se vor contracta şi se vor întări.

4. Ai grijă la ţinută

Acumularea de grăsime de sub bărbie este cauzată şi de postura greşită. Fie că stai în picioare sau pe scaun, fie că citeşti o carte sau lucrezi la computer, ai grijă să stai drept şi să-ţi ţii bărbia sus.

5. Alimentația

Ca efect al îmbătrânirii pielii sau al moștenirii genetice. Practic, țesuturile pielii își pierd din fermitate și elasticitate.

În acest caz se recomandă consumul alimentelor bogate în proteine, deoarece acestea redau fermitatea pielii. Se vor consuma, totodată, proteine vegetale precum leguminoase, fructe uscate, ciuperci și spirulină.

Temporar, puteți combina acest regim alimentar cu un supliment natural homeopat sub formă de fosfat de calciu D6, care ajută la echilibrarea mușchilor gâtului și a musculaturii, în general. Puteți lua acest supliment timp de două luni, câte trei tablete zilnic.

Sursa

CITEȘTE ȘI ARTICOLUL:

10 lucruri neobișnuite despre urină pe care ar trebui să le cunoști

De la cunoașterea numărului de ori în care aveți nevoie la baie până la a învăța cum să faceți asta fără a murdări deloc toaleta, astăzi veți cunoaște tot ceea ce nu v-ați dat seama. Următoarele lucruri îți vor spune aspecte legate de urină pe care le-ai uitat sau nu ți-a plăcut să le ții minte, dar acestea au o mare importanță în viața ta. Deoarece pierdeți o cantitate semnificativă de urină într-o zi întreagă, uneori vă confruntați și cu probleme în urinare, deci ne-am gândit să vă informăm cu privire la acest aspect.

În afară de nuanțele diferite de culori, una dintre faptele ciudate de interes este că ne poate albi dinții. Este 100% adevărat. În afară de aceasta, pipi este un semn care descrie și sănătatea noastră generală.

Să parcurgem aici pentru a afla mai multe despre acest subiect dezgustător poate pentru unii, însă foarte important pentru sănătatea noastră:

1. Fetele nu fac pipi din vagin

Organul din corpul feminin pentru distribuirea urinei este uretra și nu vaginul. Există un alt loc prezent deasupra deschiderii vaginale pentru a servi scopului.

2. Pentru albirea dinților

EEW! Ei bine, sună dezgustător, dar rămășițele urinei tale vor avea ca rezultat dinți mai albi, deoarece amoniacul este un bun agent chimic pentru îndepărtarea petelor.

3. Compoziția urinei

Urina conține aproximativ 95% apă.

4. Nu puteți face pipi în acel loc?

Dacă aceasta este o problemă, atunci probabil că suferiți de Parurezis și aveți o fobie a oamenilor aflați în jur rezultând incapacitatea dumneavoastră de a urina.

5. Vârsta afectează fluxul

Pe măsură ce treceți de vârsta de 50 de ani există o șansă de 33% ca fluxul de urină să fie limitat de inflamația glandei prostate, ceea ce duce la slăbirea fluxului.

6. Oliguria

Sună străin pentru tine? Dacă corpul dvs. produce cantități anormal de urină atunci această afecțiune este numită Oligurie.

7. 3000 componente

Compoziția urinei dvs. are mai mult de 3000 de compuși.

8. Urinezi de 7 ori pe zi

Acest lucru este normal, deși nu ai fi etichetat ca anormal dacă nu o faci de șapte ori pe zi sau o faci mai mult decât atât. Depinde de consumul de alimente și băuturi, dar dacă frecvența este prea mare sau scăzută, atunci ar trebui să vedeți un doctor.

9. Potențialul unui praf de pușcă

Urina dvs. conține azotat printre compușii de 3000 care pot fi apoi transformați din azotat de calciu în azotat de potasiu. După ce se face acest lucru dacă îl combinațicu cărbune și sulf puteți obține praf de pușcă din urină.

10. Capacitatea vezicii urinare

O medie de 1500 ml de urină este produsă în corpul dumneavoastră în 24 de ore, iar vezica urinară este capabilă să mențină numai 400 până la 600 ml. Asta înseamnă că, dacă vă forțați să nu mergeți la toaletă, după 9-10 ore, veți face pipi în pantaloni din cauza presiunii.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !