Diana de la „Insula Iubirii” vrea să fie o tânără cultivată. Ce cărţi şi-a cumpărat fosta iubită a lui Liviu Vârciu

Diana de la „Insula iubirii” s-a pus cu burta pe carte. La propriu. Bruneta s-a apucat de citit şi, pentru o perioadă, nu vrea să mai audă de disctracţie.
Fosta iubita a lui Liviu Vârciu le-a transmis prietenilor virtuali că a cumpărat toate cărţile scrise de Raul, una dintre ispitele de la „Insula iubirii”. Acesta a scris nu mai puţin de trei volume.

În „Conversaţii cu Dumnezeu”, Raul şi-a povestit viaţa, dar şi trăirile pe care le-a avut când fiinţa care i-a dat viaţă s-a stins în braţele sale. „Le am şi eu… pe toate” a scris Diana în dreptul unei fotografii cu cele trei volume.

„Mă bucur că le-ai cumpărat!!! Te vor ajuta să te înţelegi şi să înţelegi mai bine lumea asta” a fost reacţia lui Raul.

sursa: cancan.ro

Uleiul de tea tree a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani, după ce i-au fost recunoscute proprietățile antiseptice remarcabile.

Mai multe studii clinice au ajuns la concluzia că uleiul de tea tree este este antimicrobian, antiviral și antiinflamator. Însă aceste propietăți nu se opresc aici, iar aplicările sale sunt diverse: de la curățarea sinusurilor și până la îndepărtaea mucegaiului, acest ulei trebuie să fie nelipsit din casa ta.

Iată ce poți face cu uleiul de tea tree:

1. Curăță și îndepărtează mătreața. Combate definitiv mătreața adăugând 10 picături de ulei de tea tree într-un flacon de șampon de 200 de mililitri. Acest ulei este metoda naturală de a-ți împrospăta scalpul și de a lupta împotriva infecțiilor, a fungilor și a bacteriilor.

2. Reîmprospătează hainele

Adaugă trei picături de ulei de tea tree în detergentul de haine și îndepărtează apoi mirosurile neplăcute cauzate de acumularea de microbi din mașina de spălat.

3. Purifică aerul. Într-un difuzor de ulei, adaugă câteva picături de ulei de tea tree care vor odoriza aerul și îl dezinfecta. De asemenea, elimină anxietatea și îmbunătățește calitatea somnului, potrivit unor studii.

4. Creează-ți propriul spray de curățare. Amestecă 10 picături de ulei de tea tree cu două căni cu apă fierbinte și o jumătate de cană de oțet albă și ai un dezinfectant pentru toată casa. Mare atneție în cazul granitului și a marmurei. Nu folosi această soluție, pentru a nu deteriora piata.

5. Cutăță sinusurile

Într-un bol cu apă fierbinte, adaugă câteva picături de tea tree și apoi pune-ți un prosop pe cap, pentru ca aburii să îți curețe perfect sinusurile. Stai deasupra bolului pentru 5-10 minute și vei simți o ameliorare a respirației tale.

6. Dezinfectează covorașul de yoga și, în general, toate echipamentele pentru exerciții fizice.

7. Luptă împotriva acneei. Pe o dischetă demachiantă toarnă câteva picături de ulei de tea tree și curăță-ți fața, evitând zona ochilor și a gurii.

8. Tratează ciupercile piciorului cu ulei de tea tree aplicând pe zonele infectate de două ori pe zi, timp de șase luni.

sursa: tasta.ro

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !