Florin Busuioc, emisiune la PRO TV! Unde îl veţi putea vedea pe celebrul meteorolog începând din toamnă

Florin Busuioc, actorul care prezintă rubrica Meteo de la Pro TV, va avea o emisiune proprie la postul de televiziune.
Pro TV a cumpărat formatul I love my country, după care va fi realizat show-ul prezentat de Busu, potrivit paginademedia.ro.

La Pro TV, I love my country va fi pe post cu numele România, Jos pălăria.

I love my country este un format BBC. Două echipe formate din câtre patru vedete răspund la întrebări legate de ţara care difuzează formatul.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV au confirmat informaţia.

BBC One a difuzat prima ediţie I love my country în urmă cu patru ani.

Ideea originală după care s-a inspirat BBC vine de la show-ul Ik hou van Holland (I love Holland) realizat de compania olandeză Talpa.


Cum scapi de pleoapele lăsate în doar 2 minute

Pleoapele fac parte dintr-un inel de mușchi din jurul ochiului. Îți permit să închizi și să deschizi ochii. Dar pleoapele pot începe să se lase din cauza mai multor factori precum ereditatea, stilul de viață și îmbătrânirea. Lăsarea pleoapelor poate deranja tulpina mușchilor ochilor și poate provoca oboseală. În plus, aplicarea machiajului devine mai anevoioasă.

Dar există un remediu potrivit pentru ochii cu pleoapele căzute, și este unul natural și organic. E ușor de preparat acasă și singurul lucru de care ai nevoie este un ou. Fermitatea albușului de ou are efecte vizibile numai după câteva minute, dacă aplici acest tratament 2 zile.

Ingrediente:

un albuș de ou
un tampon de bumbac
Instrucțiuni:

curăță-ți întregul machiaj al pleoapei și las-o să se usuce
pune albușul de ou pe tampon și aplică-l pe pleoape, închizând ochii
ține ochii închiși și așteaptă ca oul să se usuce – stai în fața unui ventilator pentru a accelera procesul
Dacă nu funcționează de prima dată, poți încerca și a doua oară, ba chiar poți aplica tratamentul de mai multe ori. Rezultatele finale te vor surprinde plăcut!

CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL

9 poziții de dormit CORECTE pentru 9 probleme de sănătate! Uite cum trebuie să dormi ca să scapi de DURERILE DE CAP!

Fiecare corp are mirosul său specific, însă aici este vorba despre mirosul neplăcut ale anumitor zone ale corpului, ce poate dezvălui o serie de informații ușor de ratat despre sănătatea noastră. Iată la ce trebuie să fii atent!

1. Respirație urât mirositoare consecventă

Halitoza este un termen ce definește respirația urât mirositoare. Nimeni nu și-o dorește și nimeni nu vrea să fie în preajma cuiva care suferă de această afecțiune. Dar ce înseamnă ea de fapt? Cercetările spun că 90% dintre oamenii care au în mod constant o respirație urât mirositoare, aceasta vine de la cavitatea orală sau gură. Mai exact, este vorba despre acumularea de bacterii pe limbă sau alte organe prezente în cavitatea bucală, bacterii care miros neplăcut. Alteori, mirosul neplăcut poate fi provocat de carii sau igiena orală deficitară. Oamenii care au o predilecție pentru gingivită sau parodontoză sunt mult mai suspecți de a obține halitoză.

Pentru a combate halena, trebuie să te speli pe dinți și să folosești ață dentară cu regularitate, să eviți produsele din tutun și să vizitezi un dentist de 2 ori pe an, pentru a-ți curăța dinții și verifica starea de sănătate a gingiilor. Dacă nici una dintre aceste metode nu te ajută, mirosul neplăcut al gurii poate reprezenta o problemă a sinusurilor sau chiar probleme gastro-intenstinale.

2. Respirația dulce

Dacă respirația ta este dulce, poate fi vorba de un semn al cetoacidozei diabetice, o afecțiune care apare atunci când organismul este incapabil să descompună glucoza din cauza lipsei de insulină. Folosirea grăsimii din corp ca și combustibil, în schimb, declanșează eliberarea de cetone în sânge. Nivelurile ridicate de cetone sunt periculoase și îți pot pune viața în pericol.

3. Probleme hepatice

Un alt semn al diabetului zaharat poate fi transpirația parfumată. Unii oameni raportează un miros siropos de arțar, deoarece zahărul li se acumulează pe piele. Dacă respirația este dulce și într-un fel mucegăită, ar putea fi un semn că ai probleme cu ficatul.

4. Transpirația râncedă sau acră

De regulă, transpirația este inodoră la om, însă multiplicarea rapidă a bacteriilor din transpirație (care descompun transpirația în acizi) provoacă mirosul neplăcut. Dacă mirosul corpului tău este mai neplăcut decât de obicei, ar putea fi din cauza unei schimbări în dieta ta sau o problemă cu hormonii. Bea mai multă apă! Consultă medicul dacă începi să ai transpirații nocturne fără motiv (semn de infecție/boală), sau dacă transpirația începe să fie mai abundentă, căci poate fi vorba de o problemă hepatică sau renală.

5. Mirosul urinei

De obicei, urina nu are miros, iar când are, seamănă cu amoniacul. Dacă urina are un miros puternic, de vină este deshidratarea. Bea mai multă apă și va dispărea imediat. Dacă urina miroase a amoniac mai mult decât de obicei sau are un miros dulce bolnăvicios, ar putea fi vorba de o infecție urinară, care se poate lăsa cu dureri la urinare.

6. Mirosul neplăcut „acolo jos”

E normal să existe un anumit lichid eliberat din vagin, însă când acesta este însoțit de un miros neplăcut, trebuie să mergi la doctor. Infecții cu drojdia, infecțiile cu transmitere sexuală cum ar fi vaginita bacteriană, pot provoca mirosuri neplăcute „acolo jos”, și au nevoie de un tratament adecvat. Cu toate acestea, dacă nu e vorba de o infecție, mirosul neplăcut s-ar putea datora dietei sau obiceiurilor tale. Hormonii, exercițiile de la sala de fitness, hainele, dar și multe altele, pot provoca un miros neplăcut. Încearcă să porți lenjerie intimă albă, din bumbac, să-ți faci baie în mod regulat și să bei multă apă potabilă.

7. Mirosul de pește

Dacă cineva miroase a pește tot timpul, poate fi vorba de sindromul mirosului de pește sau trimethylaminuria. Aceasta este o boală genetică ce îi face pe oameni să capete un miros de pește în putrefacție. Boala nu afectează o mulțime de oameni, însă cei care o au suferă de probleme psihologice și sociale, în afara mirosului care provne de la organele și gurile lor. În cele mai multe cazuri, gena este prezentă încă de la naștere, dar se poate obține și ulterior, ca urmare a dezvoltării mai lente a acesteia.

8. Mirosul flatulenței

Toată lumea are flatulență. Este o parte importantă din digestie. Flatulența nu are miros, dar dacă acesta apare, e posibil să te confrunți cu o problemă de absorbție digestivă, intoleranță la lactoză sau o bacterie ori un virus în intestin.

9. Mirosul picioarelor

Mirosul picioarelor poate fi jenant atunci când trebuie să te descalți acasă la altcineva sau chiar și la medic. Picioarele au în jur de 250.000 de glande sudoripare fiecare, însă dacă bacteriile acumulate acolo se multiplică, picioarele capătă un miros insuportabil. Nu purta aceiași pantofi în fiecare zi, poartă șosete curate și păstrează-ți picioarele curate și uscate pe cât posibil. Cu toate acestea, infecțiile fungice pot străbate, iar dacă mirosul neplăcut nu dispare, trebuie să mergi urgent la medic.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !