Daniel Iordăchioaie, transformat de cancer! Prietenii artistului sunt îngrijoraţi pentru starea lui: ”Nu era deloc în apele lui!”

Daniel Iordăchioaie a atras toate privirile asupra lui la înmormântarea lui Dumitru Lupu! Tonusul pozitiv şi fizicul de june sunt istorie de acum, iar prietenilor nu le-a venit să creadă cum arată şi au pus totul pe seama suferinţei şi a bolii.

“Daniel nu era deloc in apele lui, mi s-a parut palid, afectat de tot ce se intampla, dar in special de problemele lui de sanatate”, au povestit apropiatii cantaretului pentru wowbiz.ro.
Daniel Iordăchioaie, la înmormântarea lui Dumitru Lupu

Prezent la înmormântarea lui Dumitru Lupu, artistul însuşi a mărturisit că se simte foarte trist din cauza artiştilor care au plecat dintre noi: “In ultima vreme, se intampla foarte des sa particip numai la astfel de evenimente triste si singurul lucru care-mi trece acum prin minte este sa ii rog pe cei care ne privesc sa isi iubeasca artistii atunci cand sunt in viata, ca dupa aia, este prea tarziu”.

În 2013, Daniel Iordăchioaie mărturisea că medicii i-au spus că are de cancer la pancreas: „Cancerul s-a declansat intr-un anumit moment, in perioada divortului. Divortul nu este un eveniment fericit, chiar daca te-ai despartit pentru că nu mai mergea sau sufereai… Aveam in cap tot felul de grozavii, ajunsese sa imi era frica sa ma mai culc ca aveam cosmaruri noaptea, cum o sa ma mai trezesc maine. Eu m-am speriat. Am avut tendinta sa nu mai ies, sa ma incui sa ma ascund. M-am intrebat ce am patit, din ce cauza am patit asta”.
În 2016, Daniel Iordăchioaie s-a transformat în cerşetor pentru o zi

În februarie 2016, Daniel Iordăchioaie a acceptat să fie subiectul unui experiment dincolo de scenă. Artistul s-a deghizat într-un cerşetor şi apoi s-a aşezat la o gură de metrou şi a început să cânte.

„Eu sunt un tip destul de deschis. Am trăit nişte senzaţii crunte acolo. Lumea poate să te calce în picioare la propriu, pentru că lumea nu te vede, pentru că nu contezi pentru ei. Mi-au dat 1 leu, 2. Am strâns aproape 100 de lei într-o oră”, a declarat Daniel Iordăchioaie, impresionat vizibil de ceea ce a trăit.  sursa: cancan.ro

Ai ghinion în viață? Probabil încalci una sau câteva din cele 7 legi ale Universului

Există 7 legi fundamentale ale Universului. Faptul că nu le știi nu te lasă fără responsabilitate. Dacă le vei cunoaște s-ar putea ca ele să te ajute să nu faci greșeli, să aduci armonie în viața ta și să fii fericit.
1. Legea pustietății
Dacă ai nevoie de pantofi noi, aruncă-i pe cei vechi. Dacă ai nevoie de haine noi, golește-ți dulapul. Trebuie de bunăvoie să renunți la stereotipuri. Tot ce este nou va veni atunci când vei scăpa de tot ce este vechi în viața ta.
2. Legea circulației
Fii gata să pierzi ceea ce îți aparține, pentru a primi ceea de ce ai nevoie.
3. Legea imaginației
Înainte de toate trebuie să dai libertate imaginației tale. Descrie ziua perfectă din viața ta și nu îi povesti nimănui, decât persoanei în care ai încredere. Păstrează descrierea undeva pe aproape și în timpul liber recitește-o.
4. Legea talentului
Omul poate să atingă apogeul dezvoltării personale doar prin gândirea, intuiția și imaginația sa.
5. Legea dăruirii și a primirii
Dacă oferi ceva, vei primi în schimb de zeci de ori mai mult. Dacă primești binecuvântare este bine să o împarți cu cei din jur. Dacă ai calități deosebite și nu le folosești, atunci jignești pe cel Suprem. Dacă vei profita din plin de ceea ce ai și vei dărui și celor din jur, atunci vei obține și mai multe în viața ta.
6. Legea zeciuielii
Universul își va lua întotdeauna ceea ce îi aparține. Asta este o lege a susținerii. Niciodată nu știi când ceea ce ți-a fost luat ți se va întoarce înapoi. Banii sunt doar o obișnuință. Ceea ce ai oferit ți se poate întoarce înapoi poate printr-o nouă prietenie sau însănătoșire.
7. Legea iertării
Dacă nu poți să ierți pe cei din jurul tău, nu vei fi niciodată fericit. Dacă sufletul tău este plin de invidie, iubirea nu își va găsi loc în el. Trebuie să scapi de sentimentele negative care te distrug din interior și nu îți dau liniște.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !