Liviu Vârciu plăteşte o sumă colosală pentru şcoala fiicei lui! Artistul a dezvăluit cât cheltuie pentru educaţia Carminei: ”Preţurile la liceurile astea private…”

Liviu Vârciu a mărturisit că nu-i uşor deloc să întreţii un copil şi a dezvăluit suma colosală pe care o plăteşte pentru a-i asigura fiicei sale o educaţie bună.
Liviu Vârciu se pregăteşte să devină din nou tătic, însă ştie ce-l aşteaptă. Artistul a mărturisit că momentul în care fiica lui, Carmina, l-a sunat şi l-a anunţat că vine la şcoală la Bucureşti a fost clipa în care s-a ”trezit la realitate”.

Cântăreţul a mărturisit că plăteşte peste 10 mii de euro pentru a-i asigura Carminei o educaţie bună, la un liceu privat.

„La un moment dat fii-mea a facut 15 ani, m-a sunat şi a pus ca trebuie să vină în Bucureşti să facă şcoala. Şi m-am trezit la realitate. Sună la liceu, cu locuri. Preţurile la liceurile astea private… sub 10 mii de euro nu găseşti… cheltuiala mare vine când copiii se măresc”, a declarat Liviu Vârciu. sursa: cancan.ro

Cum să fii împlinit? Una dintre cele mai bune povețe ale regelui Solomon

 

Când regele Solomon s-a întors din munți, după apusul soarelui, cei adunați la poale l-au întrebat:
— Ești sursa noastră de inspirație. Cuvintele tale ne ating inima. Iar înțelepciunea ta ne luminează mintea. Suntem flămânzi să te ascultăm. Spune-ne: Cine suntem noi?
El le-a zâmbit și le-a răspuns?
— Voi— sunteți lumina universului. Voi sunteți stelele. Voi sunteți altarul credinței. În fiecare dintre voi este un univers. Grămădiți înțelepciunea în inimă, ascultați-vă inima, ascultați prin dragostea voastră.
— Care este sensul vieții?
— Viața – este un drum, un scop și o victorie. Viața este un dans al iubirii. Misiunea voastră este să înfloriți. SĂ FII – e un dar pentru toată lumea. Viața voastră – este istoria omenirii. De asta viața este mai frumoasă decât orice teorie. Creează din viața ta o sărbătoare, pentru că asta este adevărata ei valoare. Viața este compusă din prezent. Iar sensul prezentului este să trăiești în prezent.
— De ce ne urmărește necazul?
— Ceea ce ai semănat, aceea vei culege. Nefericirile sunt alegerile noastre. Sărăcia – este creația omului. Iar nemulțumirea este fructul neglijenței. Învinovățind pe cineva, îți pierzi puterea. Nefericit este acel care nu se cunoaște. Sărac devine acel care pierde timpul în zadar. Nu permite mulțimii să îți omoare sufletul.
— Cum să trecem peste nefericiri?
— Nu te analiza. Nu te compara și nu te împărti . Mulțumește pentru tot ce ai. Bucură-te pentru că bucuria crează minuni. Iubește-te, pentru că cei care se iubesc pe sine, îi iubesc toți. Roagă-te când ești fericit și ghinionul te va evita.
— Care este drumul către fericire?
— Fericiți sunt cei care iubesc, fericiți sunt cei care mulțumesc. Fericiții trăiesc în armonie. Fericiții văd adevărata frumusețe a lumii. Fericiții se bucură de soare. Fericiții sunt gata să primească soarele în brațe. Fericiții sunt liberi. Fericiții iartă.
— Cum să trăim în lumină?
— Savurați fiecare picătură a vieții, o viață trăită în zadar va da naștere nefericirii. Și să știi că ceea ce se află în interior, aceea se află și în exterior. Lumea este sumbră pentru că inima este sumbră. Fericirea este apusul soarelui.
— Cum să trăim în armonie?
— Trăiește simplu. Nu fă rău nimănui. Nu invidia. Lasă ca îndoielile să treacă și nu căuta altele noi. Dăruiește-ți viața frumosului. Crează pentru artă, dar nu pentru recunoaștere. Dă viață trecutului, uitându-l. Adu în lume ceva nou. Umple-l cu iubire. Acolo unde este iubire – acolo este și Dumnezeu.
Trăiește în armonie! Fii tu însuți!

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !