A murit şi i-a lăsat un gol imens în suflet! Dan Capatos: ”Să ai grijă de îngeri!”

Dan Capatos suferă cumplit din cauza pierderii suferite. Realizatorul TV a vorbit despre dispariţia omului pe care l-a iubit atât de mult.
Dan Capatos nu poate trece peste suferinţa provocată de pierderea unui bun prieten, Petre, deşi au trecut patru ani de la dispariţia acestuia.

Realizatorul TV a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie în care apare împreună cu acesta şi cu colegul lui, Silviu Andrei. Imaginea este însoţită de un mesaj absolut sfâşietor, care trădează suferinţa vedetei TV.

”Patru ani fără singurul OM! Să ai grijă de îngeri, Petre”, este mesajul care însoţeşte imaginea postată de Dan Capatos în care apare cu prietenul pierdut.

Faimoasele cuvinte ale actriței Meryl Streep pe care trebuie să le repeți în fiecare zi

Cuvinte de aur de la cea mai îndrăgită actriță, pe care, cred că ar trebui fiecare să ni le spunem în fiecare zi…
Nu voi mai răbda insinuările celor din jur pentru că am ajuns la o anumită etapă când nu mai vreau să-mi pierd timpul cu ceea ce nu mă satisface, ce mă deranjează sau mă face să sufăr. Nu voi mai răbda cinismul, critica neîntemeiată sau orice altceva care îmi creează disconfort. Nu mai vreau să le fiu pe plac celor care nu mă plac, să îi iubesc pe cei care nu mă iubesc, nu mai vreau să le zâmbesc celor care nu-mi vor zâmbi înapoi.
Nu voi acorda nici un minut celor care mă mint sau încearcă să mă manipuleze. Am decis să nu mai trăiesc în falsitate, minciună, fățărnicie și laudă falsă.
Nu voi lupta cu bârfele, pentru că urăsc conflictele și comparările. Cred că lumea este compusă din lucruri opuse, total diferite, de aceea încerc să evit oamenii agresivi, care nu sunt capabili să se adapteze celor din jur. Condamn trădarea și lipsa de încredere în prietenie.
Nu pot să mă înțeleg cu cei care nu sunt capabili să facă un compliment sincer, nu pot încuraja cu cuvinte din suflet și nu-i suport pe cei care nu iubesc animalele.
Supraaprecierea mă omoară. Și da, nu îi voi răbda pe cei care nu merită răbdarea mea.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !