Fotografie de colecţie de acum 30 de ani! Tatăl Denisei cânta alături de MARIA CIOBANU

Denisa Manelista a provenit dintr-o familie de lăutari, cei mai cunoscuţi fiind unchii ei, Florin şi Neluţ, liderii trupei „Fratii Peşte”. În urmă cu ani buni, tatăl regretatei artiste a fost lăutar, după cum a afirma chiar ea.
„La mine in familie, toata lumea a cantat. De la strabunic pana la tatal meu, toata lumea a cantat, iar eu am crescut in casa cu muzica. Tatal meu a cantat in formatie, vedeti ca nimic nu este intamplator, cu Florin Peste, adica fratii Peste. Vedeti, nimic nu e intamplator, tatal meu a cantat cu Florin Peste, iar Florin Peste m-a luat pe mine”, declara Denisa.

Emilian Răducu a fost saxofonist în trupa „Fraţii Peşte” şi a cântat şi alături de Maria Ciobanu, în urmă cu 30 de ani la petrecere, scrie wowbiz.ro. “Emilian a cantat cand era tanar la saxofon! Mergea pe la nunti si evenimente private si chiar isi dorea sa faca o cariera in domeniul artistic. Din pacate, nu era atat de talentat precum a fost cativa ani mai tarziu Denisa. De aceea, a si ales la un moment dat sa renunte si, pentru a castiga bani, s-a angajat la fabrica de jenti auto din Stefanesti, unde lucreaza si acum”, a dezvăluit un apropiat al familiei.

sursa: cancan.ro

O femeie de 109 ani spune că secretul unei VIEȚI ÎNDELUNGATE este să stai departe de BĂRBAȚI!

Majoritatea oamenilor din întreaga lume încep să creadă că nu vor trăi până la o sută de ani… Urmărim știrile zilnice, citim statisticile de sănătate, observăm rudele noastre mai în vârstă și dacă ar fi să urmăm calea majorității, longevitatea viitorului nostru nu pare atât de strălucitoare.

Chiar dacă trăim mai mult acum – speranța de viață a unui bărbat în este de 76 de ani, iar 81 de ani pentru o femeie – sănătatea noastră este foarte slabă în comparație cu alte țări dezvoltate. În timp ce pentru Okinawans (unul dintre cei mai longevivi oameni vii de pe Pământ) secretul de lungă durată este adăugarea de cartofi dulci în dieta, o femeie din Scoția are un secret cu totul nou și inedit.

Cea mai bătrână femeie din Scoția a dezvăluit un secret amuzant care îți poate aduce o viață lungă și sănătoasă. Jessie Gallan, în vârstă de 109 de ani, a mărturisit că mănâncă un castron de ovăz cald în fiecare dimineață. Asta, și faptul că se menține departe de bărbați, se pare că ar fi secretul longevității sale.

„Aduc mai multe probleme decât merită”, a explicat ea pentru Spitfire Daily Mail. Jessie Gallan a plecat de acasă de la vârsta de 13 ani și a început să mulgă vacile pentru a munci și a câștiga un ban. Drept urmare, a aflat de la începutul vieții importanța muncii grele și cât contează pentru a-și câștiga existența.

„Am muncit din greu și rareori mi-am permis o sărbătoare”, a explicat ea. Jessie a purtat cu ea aceeași valoare de etică de-a lungul vieții sale. Niciodată nu s-a căsătorit, și femeia a refuzat să se bazeze pe oricine altcineva în afară de sine. Chiar și în al doilea secol de viață, Jessie mai mult a înflorit, în loc să intre în declin. În plus, frecventa biserica și se ținea de exerciții fizice.

Din păcate, la câteva luni după ce a dezvăluit secretul longevității sale, Jessie Gallan a murit în martie 2015, în Aberdeen, Scoția. Ea ne-a adus aminte să trăim viața pe deplin, indiferent de vârsta noastră. Cine are nevoie de bărbați, la urma urmei?!

CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL

O femeie care a trăit cu o „TUMOARE” în ea timp de 60 de ani a fost DEVASTATĂ să afle ce era de fapt!

Uneori e ușor să uiți cât de uimitoare a devenit medicina modernă. Astăzi, medicii au la dispoziție instrumente sofisticate cu care se pot îngriji mai bine de nevoile și problemele oamenilor. Cu toate acestea, până și celor mai iscusiți doctori li se întâmplă ca, din când în când, să ofere un diagnostic greșit. La urma urmei, sunt și ei oameni.

Dar din păcate, atunci când asta se întâmplă, pacientul este cel care suferă consecințele. Luați ca exemplu cazul Estelei Melendez, căreia doctorii i-au spus că trăiește cu o tumoare masivă în stomac. Dar o examinare ulterioară a dezvăluit un adevăr devastator…

O femeie de 91 de ani, pe nume Estela Melendez, trăia în La Boca, Chile, chiar lângă coastele Oceanului Pacific, când a început să simtă vârsta pe care o are. Într-o zi, aflându-se în casă, a căzut la pământ și a trebuit să fie dusă la spitalul din apropiere. Acolo, a primit o veste care i-a schimbat viața.

Estela și-a petrecut cea mai mare parte a vieții într-un cartier liniștit cu soțul ei. Soțul ei, Gonzalez, era pescar. Viața lor era aparent liniștită și plăcută. Din păcate, bărbatul a murit la vârsta de 91 de ani. Estela nu s-a plâns de nici o zi de cei 74 de ani de fericire maritală, pe care le-a împărtășit cu soțul ei. A avut însă un singur regret: nu au reușit niciodată să-și întregească familia pe care și-au dorit-o.

Tragic, Estela și soțul ei au descoperit că nu erau capabili să conceapă un copil. Astfel, și-au trăit viața fără a crește copii, suferind extraordinar de pe urma acestui motiv. Atunci când Gonzalez a murit, Estela a aflat că are o tumoare pe uter. Acesta ar fi putut fi motivul pentru care era incapabilă să conceapă.

Între timp, problemele de sănătate ale femeii s-au acumulat, dezvoltând și un caz sever de artrită, care i-a afectat mobilitatea. Totul s-a înrăutățit după moartea soțului ei. Într-o zi, a suferit un accident chiar în propria ei casă.

Din fericire, Estela era în regulă, dar știa că trebuie să vadă un doctor. Așa că a rugat-o pe prietena ei să o transporte la spitalul din apropiere. În timp ce i-au făcut o radiografie, doctorii au făcut o descoperire uimitoare.

Convingerea lor inițială a fost aceea că Estela trăiește cu o altă tumoare în uter. Pentru a confirma acest lucru, au solicitat o a doua radiografie. Atunci au descoperit cât de greșit i-au pus diagnosticul de prima oară! Ceva era într-adevăr acolo, dar nu era deloc o tumoare!

Echipa de medici a fost complet șocată să-și dea seama că obiectul din uterul Estelei nu era deloc o tumoare, ci rămășițele calcifiate ale unui făt nenăscut pe care ea s-a presupus că l-a purtat în uter timp de aproape 60 de ani! Nu a avut niciodată idee că ar putea fi însărcinată!

Acești fetuși calcifiați sunt cunoscuți sub denumirea de litopedii și sunt cauzate de o afecțiune de care suferă doar o mică parte din populația feminină. Experții sugerează că o litopedionă este adesea efectul secundar al unei sarcini în care fătul se dezvoltă în afara uterului mamei. După cum era de așteptat, aceste tipuri de sarcini abdominale sunt extrem de riscante, deoarece mama și copilul sunt în pericol de a-și pierde viața.

Marea majoritate a sarcinilor abdominale în cele din urmă se încheie într-un avort spontan. Dacă fătul este încă mic și nedezvoltat, acesta este adesea reabsorbit de corpul mamei. Când acești fetuși sunt mai mari, este nevoie de o intervenție chirurgicală mai invazivă. Dacă nu se efectuează nici o operație pentru a îndepărta fătul, acesta poate fi calcificat.

Conform dosarelor medicale, primul caz cunoscut al unei litopedii poate fi găsit în timpul secolului al X-lea și a fost descris de către medicul arab Abulcasis. Cel mai timpuriu caz observabil a fost descoperit de fapt la un sit arheologic din Texas și datează din jurul anului 1100 B.C.

Alte exemple includ o femeie numită Colombe Chatri, care a trăit în Franța în secolul al XVI-lea. Când a rămas însărcinată la vârsta de 40 de ani, ea a început să sufere dureri extreme de muncă, deși nu a dat naștere copilului ei.Medicul lui Colombe și-a examinat mai târziu corpul și a descoperit fătul calcifiant al fetiței în interiorul stomacului. Alte cazuri similare au fost raportate în întreaga lume timp de secole, fiecare fiind devastator ca ultimul.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !