Pepe îşi face o grădiniţă în casa în care a copilărit soţia sa, Raluca

Pepe şi soţia lui, Raluca, au pus pe picioare o afacere inspirată chiar de brunetă. Artistul a anunţat că din toamnă se va deschide grădiniţa la care el şi partenera lui au muncit din greu întreaga vară.

Pepe îşi face o… grădiniţă, care se va numi “Rosa Maria”, după numele fetiţelor sale în vârstă de doi ani şi jumătate, respectiv cinci ani.

“A fost ideea Ralucăi, soţia mea, să facem o grădiniţă. Iar hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădiniţa va funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu, şi se va numi “Rosa Maria”. I-am reconfigurat interiorul, am renovat-o la interior şi exterior, iar acum suntem în faza în care achiziţionăm mobiler şi rechizite şi angajăm personal autorizat. Ne dorim să avem o grădiniţă cu opţionale incluse, care să dezvolte copiii pe partea artistică, spre muzică şi actorie. Este foarte posibil să avem aici şi o creşă, dar şi after school. Grădiniţa “Rosa Maria” îşi va deschide porţile în luna septembrie”, spune Pepe.

Pentru că este foarte prins cu proiectele sale muzicale şi de televiziune, Pepe nu se va putea implica în mod direct în conducerea acestei grădiniţe.

“Raluca se va ocupa în totalitate de această afacere, eu doar o voi susţine, din toate punctele de vedere. Şi cred că grădiniţa aceasta este cea mai bună afacere pentru viitorul familiei mele. De asemenea, mă bucur foarte mult că deja foarte mulţi colegi artişti şi-au exprimat dorinţa să-şi înscrie copiii la grădiniţa noastră”, mai artistul.

Cum era şi firesc, Rosa şi Maria, cele două fetiţe ale Ralucăi şi ale lui Pepe, vor urma cursurile grădiniţei care le poartă numele. Rosa va fi înscrisă la grupa mică, iar Maria, la grupa mare. sursa : cancan.ro

Stii care sunt cele mai bune varietati de lapte vegetal?

Laptele vegetal poate înlocuii cu succes laptele de vacă
În zilele noastre, laptele de vacă prezintă unele inconveniente pentru anumite persoane. Din fericire însă există unele alternative extrem de sănătoase, naturale și benefice. Cu siguranță că majoritatea dintre noi a suferit măcar o dată din cauza digestiei, a durerilor de stomac sau chiar din cauza intoleranței la lactoză cauzate de laptele de vacă. Iată care sunt cele mai bune varietăți de lapte vegetal care pot înlocui cu succes laptele de vacă.

Care sunt beneficiile unui lapte vegetal?
– acesta nu conține nici lactoză, nici lapte vegetal;
– este slab în grăsimi;
– are un procent ridicat de grăsimi mono și poli-nesaturate foarte benefice pentru inimă;
– are un nivel ridicat de vitamine din grupa B;
– prezintă o relație foarte echilibrată între potasiu și sodiu;
– laptele vegetal este perfect pentru persoanele care au o digestie lentă, digestie lentă, probleme cu constipația, un colon iritabil, etc.

Laptele de soia
Laptele de soia este unul din cele mai clasice și mai vechi tipuri de lapte vegetal. Dar este și unul din cele mai benefice. Laptele de soia are o mulțime de beneficii:
– este foarte bun pentru persoanele care au o intoleranță la lactoză;
– este cel mai ușor de digerat deoarece nu sunt necesare pentru digerarea sa;
– este excelent pentru persoanele care suferă din cauza diabetului. Laptele de soia poate elibera zaharurile încet-încet, fapt ce duce la menținerea acestor compuși în sânge;
– poate diminua nivelul de colesterol și se compune din izoflavoinoizi acizi grași și proteine;
– conține și un nivel ridicat de calciu, lucru ce duce la îmbunătățirea circulației și a cicatrizării;
– laptele de soia conține magneziu și potasiu care sunt ideali pentru tensiunea arterială.

Laptele de migdale
Laptele de migdale este cea mai bună opțiune pentru copiii în creștere dar și pentru persoanele care suferă din cauza lipsei de energie și care au nevoie de un complement alimentar, dat fiind calitățile sale nutritive. Laptele de migdale are și el o mulțime de beneficii:
– se poate digera foarte ușor;
– este foarte benefic pentru cei care suferă din cauza anemiei, pentru cei care se simt slăbiți, care au probleme hepatice sau de malnutriție;
– laptele de migdale este excelent pentru creier și mușchi datorită nivelului important de potasiu pe care îl conține;
poate preveni osteoporoza;
– migdalele ajută la reducerea nivelului de colesterol;
– este foarte bogat în fibre, deci este ideal pentru a combate constipația dar și cancerul de colon;
– este bogat în magneziu, fier, calciu și vitamina E.

Laptele de ovăz
Atâta timp cât nu conține grăsimi, laptele de ovăz este foarte util pentru cei care vor să slăbească. Dacă îl vei consuma dimineața, te vei energiza pentru întreaga zi. Laptele de ovăz este și foarte bogat în fibre care pot fortifia sistemul digestiv și care pot conferi senzația de sațietate. Alte beneficii:
– poate diminua colesterolul și diabetul;
– este foarte bogat în hidrați de carbon și te ajută să te bucuri de proteine, la fel ca și în cazul grâului;
– laptele de ovăz conține acizi grași esențiali cum ar fi acidul gras linoleic, antioxidanți și vitamina E;
– este bogat în betaglucan care te ajută să combați colesterolul și acizii biliari din intestin. Îi poate absorbi și nu lasă elementele nocive să pătrundă în organism.

Laptele din nuci
Laptele din nuci este ideal pentru trata diareea. Americanii îl consumă din ce în ce mai mult deoarece este foarte bogat în antioxidanți. Are însă o mulțime de alte beneficii:
– poate preveni bolile cardiovasculare și diabetul;
– unele studii au demonstrat faptul că acest lapte este mult mai benefic decât unii antioxidanți precum portocalele, spanacul, morcovii sau roșiile;
– laptele din nuci conține și un excelent amestec de vitamina E, de acizi grași omega 3 și omega 6, de polifenoli, de oligoelemente, de seleniu, de zinc, dar și de magneziu, substanțe ideale pentru sănătate cu alte cuvinte.

Laptele de orez
Să nu se confunde cu apa de orez. Laptele de orez este o băutură foarte lejeră cu un gust ușor dulce care nu conține gluten. Alte beneficii:
– te ajută să îți faci plinul de energie și contribuie la echilibrul sistemului nervos;
– are proprietăți depurative;
– este ideal pentru a controla greutatea deoarece are un nivel mai scăzut de calorii decât cel de soia sau de migdale. În plus este și mult mai nutritiv.

Laptele de cocos
Laptele de cocos conține fier, magneziu, zinc și minerale. Se poate folosi în bucătărie unde poate parfuma de minune atât felurile de mâncare dulci cât și cele sărate.

Laptele de castane
Laptele de castane este foarte bogat în zahăr și extrem de savuros. Este o băutură foarte savuroasă care poate trata foarte bine aciditatea gastrică.

Lapte de alac
Alacul este o specie foarte veche de grâu care conține vitamine, calciu, fier și magneziu.
De toate pentru toate gusturile!
Sursa: http://midoris.ro/site/culinare/tips-uri-culinare/2239-stii-care-sunt-cele-mai-bune-varietati-de-lapte-vegetal

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !