VINCENZO, declaraţii surprinzătoare despre ANTONIA! Ce spune fostul soţ al cântăreţei, după 4 ani de la divorţ:,,Şi acum mai…”

Antonia şi Vincenzo şi-au unit destinele în anul 2011, însă dragostea lor nu a avut un final fericit. În ultimii ani, cei doi s-au târât unul pe celălalt prin tribunale, în lupta pentru custodia fetiţei, în timp ce, în plan personal, fiecare încerca să îşi refacă viaţa.

Fostul soţ al Antoniei are numai cuvinte de laudă la adresa ei şi recunoaşte că a fost cucerit de frumuseţea ei.

,,Se întâmpla acum mai bine de şase ani. Ea era prietenă cu iubita pe care o avea pe atunci unchiul meu, Joshua. Nu a fost dragoste la prima vedere, însă am fost cucerit de frumuseţea ei. Pe atunci nu era cântăreaţă, îşi dorea să ajungă. Îmi arăta diverse înregistrări cu ea, care erau la stadiu de amator. Am vrut să o ajut în carieră, dar a început colaborarea cu Tom Boxer şi nu am fost de acord cu el. Nu pentru că eram gelos, ci pentru că nu mi se părea serios. Voiam mai mult pentru ea. Era frumoasă, avea voce. Îi trebuia o intrare ca de nivelul ei. Antonia nu este materialistă. Dacă era nu se uita la Velea.’’, a declarat Vincenzo în urmă cu ceva timp.

La un moment dat au existat zvonuri că vedeta ar fi început relaţia cu Velea încă de când era căsătorită cu italianul. ,,Nicidecum! Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni. Distanţa a făcut ca relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o. Ba chiar, m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla. Velea nu are nici o vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţiona’’, a mai spus bărbatul.

Vincenzo şi Alex Velea nu au nici o relaţie: ,,Niciodată nu am discutat. Când a venit în Italia a stat la hotel. Ce treabă am cu el? Din păcate, aşa a fost să fie ca eu să fiu trecut drept tatăl copiilor lui, dar chestia asta se va rezolva cât de curând. Actele depuse la notar expiraseră, însă am refăcut dosarul, astfel că pe la jumătatea lunii februarie vom divorţa aici, în ţară. Am ajuns la o înţelegere, iar fetiţa va rămâne la mine, iar Antonia va putea veni să o vadă şi să o ia în România ori de câte ori va dori. Nu am pretenţie la pensie alimentară pentru Maya. Fetiţa mea a început şcoala, este clasa I, are un rost în Italia. Eu, alături de părinţii mei şi de sora mea, o cresc foarte frumos. Copilul nu a mai venit în România de vreo 3-4 ani, pentru că Antonia nu avea timp de ea. În weekenduri mergea la concerte, iar în timpul săptămânii la studio şi o lăsa cu bona. N-am fost de acord aşa’’.

Bărbatul a mai mărturisit că ar fi exclusă vreo relaţie amoroasă între ei:,,Nu! Aşa ceva este exclus. Am iubit-o, şi acum mai ţin la ea, dar nu. Este adevărat că Antonia este o femeie perfectă. Este foarte frumoasă şi, în plus, este mama copilului meu şi aşa va rămâne pentru totdeauna. Sunt mândru de ea că a reuşit să-şi facă o familie, că mai are doi copii, că are o relaţie serioasă şi că nu a înşirat bărbaţii. Atunci, m-ar fi făcut de ruşine. Să ştii că Antonia are un suflet foarte bun şi a suferit în viaţă. Nu a avut o copilărie fericită’’. sursa: cancan.ro

Citește asta înainte să mai mergi la SALON! Ți-ar putea salva viața!

Mulți oameni nu sunt conștienți de pericolele la care sunt expuși atunci când vizitează saloanele de înfrumusețare. Înaintea și după tratamentul aplicat părului, acesta trebuie de obicei spălat. Dar chiuvetele folosite au o canelură pentru gât, iar acea curbă este atât de inconfortabilă, încât adesea provoacă întindere severă a gâtului, ceea ce duce la durere.

Chiuveta de la salon te expune unui risc crescut de accident vascular cerebral. Sună ciudat, dar mișcările pe care le simți în timp ce ți se spală capul îți pot provoca vătămări serioase vaselor de sânge din gât. Rezultatul poate fi chiar un accident vascular cerebral.

Ce este un accident vascular cerebral?

Accident vascular cerebral este un rezultat al limitării oxigenului și a alimentării cu sânge a creierului. Când un vas de sânge deteriorat sau blocat împiedică fluxul sanguin normal, în unele cazuri, provoacă coagularea. Prin urmare, acest proces, în consecință, ucide celulele creierului afectate.

Când un accident vascular cerebral apare în emisfera stângă a creierului, afectează discursul și limba. De asemenea, provoacă probleme pe partea dreaptă a corpului. În cazul în care accidentul se întâmplă în emisfera dreaptă, rezultatele vor fi pierderea vederii și probleme cu partea stângă a corpului.

Statisticile arată că femeile au o probabilitate mai mare de a fi afectate de astfel de evenimente. 60% femei – 40% – bărbați pot fi afectați de:

– pierderea vederii, dubla viziune sau vedere în filare

– fața încremenită

– slăbiciune unilaterală

– tulburări de vorbire

În salonul de coafură:

Când te afli în salonul de coafură, cere un scaun care să se potrivească cu chiuveta și care să se adapteze înălțimii tale. Mai poți folosi și un prosop pliat pentru a reduce la minimum efortul.

Știi ce spune coafura ta zilnică despre tine? Află chiar acum!

Coafura ta zilnică poate scoate la iveală informații cu adevărat interesante despre tine. Ea îți poate descifra atât aspectele negative, cât și pe cele pozitive cu privire la caracterul tău. Din acest articol, vei afla ce spune coafura ta de toate zilele despre tine!

Aruncă o privire la imaginea de mai jos și vezi care este coafura pe care o afișezi cel mai des în public. În funcție de numărul pe care coafura îl poartă, citește în lista de mai jos pentru a descoperi ce mesaj transmite modul în care îți aranjezi părul lumii întregi!

1. Coada de cal. Ești o femeie romantică și ești foarte deschisă la experiențe noi. Alegi să privești întotdeauna partea pozitivă din fiecare individ, dar acesta este unul dintre lucrurile care te dezamăgește mai mereu la ceilalți.

2. Coroana împletită. Ești o femeie sigură de sine și nu te interesează, nici nu te afectează criticile celorlalți. Nu ai nici o nevoie să ai un număr impresionant de mare de prieteni în societate, și ești considerată o prietenă loială.

3. Părul desprins. Ești o femeie foarte mândră și încerci întotdeauna să-ți atingi scopurile, ignorând poveștile plictisitoare, care pur și simplu nu-ți plac.

4. Coc sus. Ești o femeie războinică, iar cei care nu te cunosc, nu au nici o idee despre cât de sensibilă și dulce ești la interior. Ești cinstită și onestă, tocmai de aceea oamenilor le vine foarte ușor să te păcălească. Nu mai fi atât de credulă în vorbele celorlalți.

5. Coc messy. Ești o femeie creativă, și trăiești într-o lume interioară foarte bogată. Nu îți plac joburile plictisititoare, căci tu vrei să trăiești cu artă și creativitate.

6. Coada împletită. Câteodată nu de sfiești să fii foarte deschisă, dar ești una dintre acele persoane care întotdeauna îi ajută pe ceilalți oameni, ori de câte ori aceștia se află în nevoie.

7. Păr lung, desprins. Ești un bun ascultător, și la fel de bun observator, atentă la detalii, iar aceste trăsături te ajută să fii un lider de succes.

8. Tunsoare bob scurt. Ești o femeie calmă și îți pasă de ceea ce cred cei din jur, dar nimeni nu ar trebui să te enerveze vreodată. Ai o minte deschisă și nu poți fi păcălită prea ușor.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !