La trei săptămâni de la moartea DENISEI, familia a început lupta pentru avere!

Averea Denisei este un subiectat destul de discutat în familia artistei, care se pare că au început deja discuţiile, exprimându-şi fiecare pretenţiile. Dacă unii nici nu vor să audă de aşa ceva, ei bine, sunt alţii care abia aşteaptă să intre în posesia unor lucruri de-ale tinerei sau, dacă nu, să fie recompensaţi financiar.
Surse din Stefăneşti susţin pentru wowbzi.ro, că mama artistei ar fi avut o discuţie în acest sens cu fiica ei, Adelina, chiar înainte ca aceasta să plece în Spania, acolo unde este stabilită, alături de soţul şi fetiţele lor.

“In momentul in care a simtit ca nu mai este nimic de facut in privinta bolii sale si sfarsitul ii era din ce in ce mai aproape, Denisa a luat decizia ca apartamentul ei din Bucuresti, cat si masina de lux sa revina Adelinei! Insa, manelista a facut totul la nivel verbal, nicidecum nu si-a intocmit vreun testament! In aceste conditii, conform legii, dupa moartea sa, tot ce a detinut trebuie impartit familiei! Astfel procentul de 50 % din avere ramane surorii sale, in timp ce procentul celalalt de 50% se imparte intre parinti, Geta si Emilian Raducu, in proportii egale! Daca tatal fetei a anuntat ca nu vrea nimic, nu acelasi lucru se pare ca se intampla cu mama Denisei. Din cate se vorbeste prin sat, ea si-a exprimat dorinta de a intra in posesia unui sume si a vorbit in acest sens cu fata sa cea mare, cu care va ajunge cu siguranta la un rezultat pozitiv”, spun persoane din Ştefăneşti. sursa: cancan.ro

7 semne că oferi prea mult

Să fii generos este o trăsătură minunată pe care o poți avea, dar uneori, te poate seca de toată energia. Când îți pasă cu adevărat de fericirea celor din jur, e ușor să pierzi din vedere propria fericire. Există oameni care oferă prea mult. S-ar putea să ai cele mai bune intenții, dar dacă nu ești atent, vei ajunge prin a te pierde pe tine în încercarea de a fi generos cu ceilalți.

7 semne că oferi prea mult

1. Te simți ca și cum ai fi manipulat

Dacă ai o bănuială că ești manipulat, probabil că așa este. Cineva care te manipulează ți-ar putea spune lucruri care să-ți declanșeze vinovăția pentru a obține ceea ce-și dorește. Ai încredere în instinctul tău pentru a-ți da seama că e timpul să renunți.

2. Ajutorul tău nu este susținut

Dacă ajutorul tău a ajuns până la punctul în care nu mai ai resurse pentru tine, este o problemă. Dacă sănătatea ta fizică sau psihică, respectul de sine ori bunăstarea financiară suferă, înseamnă că oferi prea mult.

3. Relațiile tale au de suferit

Generozitatea sănătoasă poate permite relațiilor să înflorească, dar dăruirea nesănătoase poate provoca deteriorarea relațiilor. Când balanța este dezechilibrată, unul sau ambii dintre voi pot avea resentimente, vinovăție sau regret, ceea ce poate provoca răni sau conflicte în relații.

4. Întărești pe cineva

Dacă dăruirea ta întărește comportamentul sărăcăcios al cuiva, e timpul să faci un pas înapoi. Dacă permiți altcuiva să rămână nesănătos din punct de vedere fizic, iresponsabil sau complet dependent de tine, nu va face bine nimănui pe termen lung.

5. Te simți ca și cum ceilalți ar profita de tine

S-ar putea să dureze până-ți vei da seama când cineva profită de tine, dar dacă realizezi asta, rupe legătura. Cineva care se folosește de bunătatea și generozitatea ta pentru câștigul personal nu merită să fie în viața ta.

6. Oferta ta de o singură dată s-a transformat într-o obligație pe termen lung

Dacă ești generos o dată, asta poate duce la un ciclu vicios pentru cei care vor să abuzeze de bunătatea ta. Dacă oferta ta unică de ajutor s-a transformat într-un fel de obligație pe termen lung, pe care nu ai intenționat să o creezi, amintește-ți că nu ți-ai luat un angajament pe termen lung și că ai tot dreptul să pleci.

7. Sacrifici ceva în mod constant

Sacrificarea propriei tale fericiri pentru fericirea altora înseamnă că oferi prea mult. Grija pentru oameni e un lucru minunat, dar grija pentru tine este chiar mai importantă.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !