PEPE a spus adevărul despre soţia sa într-o emisiune TV: „În ultima perioadă…“

Pepe şi Raluca Pascu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc şi nu doar o dată artistul a spus întregii lumi cât de mândru este de soţia sa. Recent, acesta a spus şi adevărul despre mama celor două fetiţe ale sale.
Pepe e un fan desăvârşit al unei vieţi sănătoase şi frecventează sala de fitness de câte ori îi permite programul încărcat. Acesta a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV faptul că soţia sa i-a cam luat-o înainte cu antrenamentele. Asta deoarece Raluca a ajuns să îl întreacă şi să îşi facă apariţia în sala de sport de mai multe ori decât el. „În ultima perioadă merge mai des decât mine la sală“, a spus Pepe în direct.

3 hormoni de slăbit pe care-i ai în corp și despre care nu știi mai nimic

Știai că ai în corpul tău hormoni naturali care te pot ajuta să pierzi în greutate? Iată cum îi poți activa! Corpul nostru are hormoni care sunt responsabili pentru trimiterea mesajelor „chimice” către funcțiile corpului nostru. Controlul adecvat și întreținerea acestor hormoni sunt esențiale pentru a-ți menține o greutate sănătoasă și a avea o siluetă frumoasă.

Iată cum acești 3 hormoni controlează foamea și pierderea în greutate! Este vorba despre hormonii de cortizol, insulină și leptină.

Hormonii de insulină sunt legați direct de diabetul zaharat. Dar ei influențează și creșterea în greutate, deoarece dacă vei consuma cantități mari de zahăr, ficatul le va transforma direct în grăsime.

Pentru a-ți controla nivelul de insulină, se recomandă să consumi cantități mici de alimente la fiecare 2-3 ore în timpul zilei, inclusiv legume, carne macră și boabe bogate în fibre. Evită pâinea albă, zahărul alb și alimentele foarte prelucrate.

În cazul cortizolului, acest hormon este cunoscut sub numele de „hormonul de stres”. Porecla lui spune totul, fiindcă stresul este cel care îndeamnă corpul să stocheze grăsime. Pentru a scădea nivelul de cortizol din corp, trebuie să încerci să fii liniștită pe timpul zilei. Pentru a te relaxa, fă plimbări scurte în timpul zilei, dormi cel puțin 8 ore și evită să bei cantități mari de cofeină.

Leptina este cunoscută drept „hormonul foamei”. El decide practic ora la care trebuie să mănânci și cum mănânci. Pentru a reduce nivelul de leptină, evită complet fast food-ul și alimentele cu cantități ridicate de zahăr.


10 delicatese EXOTICE pe care NU ai vrea să le încerci, dacă nu vrei să plătești cu viața!

Cui nu-i place să călătorească? Chiar dacă este doar pentru un weekend, ai ocazia să vezi orașe noi și peisaje uimitoare, vei experimenta un stil de viață complet diferit și vei încerca preparate alimentare neobișnuite. În ciuda acestui fapt, ultima parte nu e întotdeauna asociată cu amintiri plăcute. Consumul unor alimente exotice se poate dovedi de-a dreptul periculos în anumite cazuri.

Iată câteva preparate exotice la care ar trebui să fii atent atunci când călătorești în lume!

1. Fugu – Japonia

Oamenii numesc această delicatesă „ruleta japoneză” și au motive întemeiate. Peștele conține cantități moarte de tetrodotoxină care se pot dovedi a fi letale în multe cazuri. În timp ce gătirea reduce cantitățile acestei substanțe otrăvitoare la un nivel acceptabil, limba ta tot va continua să fie puțin amorțită dacă guști peștele

2. Peștele Scorpion – Oceanul Pacific și Oceanul Atlantic

Fanii alimentelor exotice visează să încerce feluri de mâncare făcute din scorpioni. Scorpionul este renumit pentru gustul său ușor și unic pe care unii oameni îl compară cu cel al homarului gătit. Dar aripile acestui pește țipăt poartă un venin otrăvitor. Numai un bucătar experimentat îl poate pregăti în mod corespunzător. Din fericire, oamenii de stiinta au dezvoltat deja antidotul la aceasta otravă.

3. Carambola – Asia, America de Nord și America de Sud

Acest fruct frumos arată foarte apetisant. În plus, frunzele și florile carambolei sunt cunoscute pentru proprietățile uimitoare de vindecare. Are un gust bun pentru orice iubitor de fructe, dar în ciuda acestui fapt, nu trebuie să mănânci decât câteva bucăți din ea la un moment dat. Fructele conțin cantități mari de acid oxalic, care dăunează persoanelor ce suferă de boli renale. Carambola are, de asemenea, și un neurotoxin capabil să provoace tulburări neurologice și halucinații.

4. Escamole – Mexic

Escamolele sunt preparate din ouăle furnicilor negre gigant numite Liometopum, care trăiesc în rădăcinile agavei din Mexic. Acest fel de mâncare neobișnuită are un gust de unt de arahide și o textură ca brânza de vaci. Ouăle în sine sunt inofensive. Dar dacă nu sunt preparate în mod corespunzător, furnicile negre otrăvitoare pot pătrunde în delicatese și se pot dovedi a fi periculoase pentru sănătatea umană.

5. Cassava – Africa, Caraibe, Asia și America de Sud

Când sunt pregătite corespunzător, rădăcinile de Cassava au o aromă delicată și pot înlocui cartofii fierți. Se folosește în sosuri, ca umpluturi de desert, sau servit ca un acompaniament pentru preparatele din carne. Dar dacă rădăcina nu este preparată corespunzător, substanțele toxice precum linamarina nu sunt îndepărtate.

6. „Brânza roșie” Casu Marzu – Italia

Această „capodoperă” din Sardinia este în mod tradițional făcută din lapte de capră. Dar acum câțiva ani, această brânză era ilegală de produs și vândut. Însă în 2010, această delicatețe a fost recunoscută ca parte a patrimoniului cultural al Sardiniei. Oamenii au descris această brânză ca fiind periculoasă din două motive. În primul rând, larvele pot sări și te pot lovi în ochi. În al doilea rând, poți avea probleme gastrointestinale dacă mănânci din greșeală o muscă.

7. Ackee – Jamaica

Ackee este un fruct tropical, asemănător perelor, din Africa. În Jamaica, fructele ackee sunt foarte populare. Carnea este comestibilă și non-otrăvitoare numai atunci când fructele sunt luate într-o perioadă strict definită. Fructele de ackee nesărate conțin o otravă. Dacă este mâncat necorespunzător, totuși, ackee poate provoca ceea ce a fost numit boala Vomiting Jamaican. Dar chiar și atunci când este maturată pe deplin, singura porție comestibilă este pulpa galbenă.

8. „Ouăle seculare” – China

Bucătarii chinezi nu se tem să experimenteze cu gusturi și arome și au inventat un fel de mâncare extrem de neobișnuită și periculoasă numită „ouă seculare”. În mod tradițional, această delicateță a fost făcută prin conservarea ouălor de pui sau de rață într-un amestec de sare, var și cenușă, timp de 100 de zile. Odată ce acest proces este complet, vasul este gata să servească. Ouăle seculare au o textura translucidă, asemănătoare unui jeleu, cu un miros puternic de amoniac. Vei avea nevoie de un stomac puternic pentru a le consuma.

9. Stonefish – Oceanul Pacific și Indian

Stonefish este cel mai otrăvitor pește descoperit. Doar atingerea acestuia poate provoca daune letale oamenilor. Peștii de piatră au vârfuri extrem de otrăvitoare în aripioarele lor. Veninul lor provoacă dureri severe, cu posibil șoc, paralizie și moarte de țesut. Persoanele care au supraviețuit atacului acestui pește continuă să se refacă luni de zile. Cu toate acestea, asta nu-i împiedică pe turiști să comande această delicatesă.

10. Rambutan – Asia de Sud-Est

Sigur vei vrea să încerci acest fruct colorat. Dar ar trebui să ții minte că fructele tropicale nu sunt întotdeauna bune pentru sănătatea ta. De fapt, rambutan poate provoca alergii și chiar diaree oamenilor care nu l-au mai consumat înainte. De aceea, localnicii nu-ți recomandă să consumi mai mult de 4-5 fructe odată. Rambutan nu este potrivit pentru oamenii care suferă de ulcer la stomac, iar semințele sale sunt comestibile numai după o preparare corespunzătoare.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !