Cu cine a rămas Cătălin de la “Insula iubirii“, după ce s-au terminat filmările! Tânărul le-a mărturisit tuturor:“M-am decis“

Cătălin a devenit unul dintre cei mai controversaţi concurenţi, după ce şi-a înşelat iubita, pe Nicoleta, cu o altă Nicoleta, ispita din cadrul emisiunii. Sute de oameni i-au trimis mesaje în care i-au spus că nu trebuia să-şi înşele iubita şi că a făcut un gest foarte urât.

După ce a părăsit-o pe Nico, iubita lui din Cluj şi a început o relaţie cu ispita Nicoleta, multă lume este curioasă cu cine a rămas. Aşadar, pentru curioşi, bărbatul a făcut mărturisiri.

„Mulţi dintre voi mă întrebaţi cu cine am rămas, dacă am rămas cu cineva, care e fata aia, dacă am rămas singur… M-am săturat să aud aceeaşi întrebare. M-am decis că vreau să vă spun cu cine am rămas… Şi acum o să vă prezint cu cine am rămas. Vreţi? Am rămas cu… mâna mea!”, a răspuns Cătălin pe pagina sa de Facebook. sursa: canan.ro

Unde îți ții telefonul mobil? Oprește-te acum – Consecințele ar putea fi MORTALE!

Încă mai există oameni care pun la îndoială impactul negativ al telefoanelor mobile asupra vieții lor. În articolul de astăzi, veți afla totul despre pericolele de siguranță ale radiațiilor emise de aceste obiecte gadget.

Doctorul Devra Davis a studiat această problemă cu telefoanele mobile de mult timp, iar acum încearcă să informeze publicul cu privire la impactul epidemiologic și toxicologic pe care acestea îl pot avea. Ea spune că semnalul de la telefoane poate perturba și interfera cu ADN-ul nostru.

Recent, o femeie a dezvoltat cancer la sân multi-focal, fără a avea nici un factor de risc în avans. Rădăcina problemei a fost că ea obișnuia să-și țină telefonul mobil în sutien. Specialiștii care i-au analizat cazul au ajuns la concluzia că:

„Am conectat punctele, iar modelul cancerului și distribuția celulelor canceroase erau aliniate perfect cu forma telefonului mobil”.

Acest lucru ar trebui să fie un avertisment pentru toți acei oameni care își păstrează telefoanele în buzunarul pantalonilor, în buzunarele cămășii și oriunde în apropierea corpului. Anumite articole vestimentare, precum sutienul, sunt mai predispuse la expunerea la radiații.

Într-un studiu din 2009, cercetătorii au afirmat că purtarea telefonului mobil pe șold poate cauza slăbirea zonei pelvine. Cercetătorii au folosit tehnica cu raze X pentru pacientii cu osteoporoză. Acești oameni au purtat telefoanele mobile atașate la centurile lor, timp de 5-6 ore zilnic, pentru 5-6 ani. Ei au descoperit că densitatea minerală osoasă a fost redusă semnificativ pe partea pe care a fost transportat telefonul mobil.

Mulți oameni nu sunt conștienți de faptul că telefoanele emit radiații atunci când sunt pornite, nu numai atunci când realizezi un apel. Într-un studiu publicat în PLoS One, cercetătorii au descoperit că telefoanele mobile au un impact enorm asupra numărului de spermatozoizi masculini.

„RF-EMR atât în ​​densitatea de putere cât și în gama de frecvențe a telefoanelor mobile sporește generarea de specii reactive de oxigen mitocondrial de către spermatozoizii umani. Prin urmare, are loc scăderea motilității și vitalității acestor celule în timp ce stimulează formarea ADN-ului bazei de bază și, în cele din urmă, fragmentarea ADN-ului.

Aceste constatări au implicații clare în ceea ce privește siguranța utilizării extinse a telefoanelor mobile de către masculii aflați la vârstă reproductivă. Asta înseamnă că există un potențial care afectează atât fertilitatea lor, cât și sănătatea și bunăstarea copiilor lor. “

Încercați să limitați utilizarea telefonului mobil, dar mai ales, nu-l purtați aproape de corpul vostru!

CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL

De ce îți schimbi vocea când vorbești la telefon

Câteodată te regăsești în situații în care sunetul vocii tale pare ciudat? În cea mai mare parte a timpului, atunci când vorbești, nu te gândești la felul în care sună vocea ta, de aceea, când ea se transformă, lucrurile par ieșite din comun. Cu siguranță ți s-a întâmplat și ție să vorbești la telefon cu cineva și să-ți dai seama că vocea ta sună brusc ciudat.

Uneori, ea se înalță cu două octave, devine numai lapte și miere, iar alteori, este groasă și gâjâită, încât nici măcar nu te mai recunoști. De ce se întâmplă asta?

Potrivit unui studiu de la Universitatea din Stirling, vocea care se schimbă la telefon este un fenomen comun. Are ceva de-a face cu modul în care percepi statutul persoanei cu care vorbești.

Aparent, oamenii își schimbă intensitatea vocii în funcție de cât de dominanți se simt ei în interacțiune.

În cadrul studiului, cercetătorii au simulat un interviu pentru angajare și au constatat că schimbarea vocii participanților s-a modificat mai ales în ceea ce privește indivizii cu statut ridicat. Se pare că dacă cineva percepe intervievatorul ca fiind mai dominant decât ei, are tendința de a-și ridica vocea. Acesta poate fi un semnal de supunere, pentru a arăta interlocutorului că nu ești o amenințare și că-ți dorești să eviți posibilele confruntări.

Rezultatele au arătat că atât femeile, cât și bărbații fac acest lucru – schimbarea vocii se modifică în funcție de cât de prestigios sau dominant percepi persoana cu care vorbești, în raport cu perceția despre tine însăți/însuți.

Lucrurile se schimbă și în privința percepției de sine a persoanei. Participanții care s-au considerat a fi în general dominanți au vorbit pe un ton mai scăzut atunci când li s-au adresat unor persoane cu statut ridicat. Iar cei care s-au apreciat ca fiind mai prestigioși, nu și-au schimbat tonul vocii atunci când vorbeau cu persoane la același nivel ca ei.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !