“Soacra” lui Ştefan Bănică Jr. are o pensie de…. Cât încasează, lunar, mama Laviniei Pârva

Lavinia Pârva este originară din Timişoara, însă actuala iubită a lui Ştefan Bănică Jr. s-a stabilit, de mai mult timp, la Bucureşti. În schimb, părinţii cântăreţei au rămas în oraşul de pe malul Begăi.
Florin Pârva este consilier în cadrul Primăriei Timişoara şi încasează, lunar, 2.500 de lei. În schimb, mama Laviniei, Stela, este pensionară şi primeşte doar 765 de lei pe lună, anunţă wowbiz.ro.

Părinţii Laviniei deţin, în părţi egale, un apartament în Timişoara, achiziţionat în 1992, acesta fiind singurul bun aflat în proprietatea lor.
sursa: cancan.ro

10 secrete pe care femeile nu le spun niciodată iubiților lor! Nu vei smulge niciodată nr. 7 de la ea!

Fetelor le place să vorbească mult și împărtășesc aproape totul cu prietenii lor și mai ales cu iubiții lor. Dar există și unele dintre acele mici secrete pe care le păstrează doar pentru ele și despre care nu le spun iubiților. Citește mai departe pentru a le afla!

1. Confortul de dinaintea unui sărut

Femeile nu sunt niciodată suficient de pregătite pentru un sărut, dar asta nu înseamnă că vrea să mențină o distanță formală față de bărbat. Ținutul de mână sau apucatul de talie este ceva care nu le supără niciodată.

2. Vor să te asculte pe tine

E drept că femeilor le place să discute despre multe lucruri, dar uneori, până și ele mai rămân în pană de subiecte despre care să vorbească. Mai degrabă ar prefera să te asculte pe tine, căci să știi că și femeile sunt bune ascultătoare și le place să-și asculte iubiții vorbind.

3. Inițierea conversației

Fetelor nu le place să inițieze conversațiile cu un bărbat, ar prefera ca mai degrabă el să se apropie primul și să deschidă un subiect.

4. Complimentele

Femeile adoră să primească tot felul de complimente de la iubiții lor, și poateă că nu îți mulțumesc atunci când le faci, dar asta nu înseamnă că ele nu se simt norocoase să te aibă alături de ele. Dimpotrivă!

5. Dă vina pe PMS

Uneori, nici măcar femeile nu știu de ce se află în acea stare proastă și morocănoasă, fiind iritate pe tine din orice motiv. Dar înainte să te grăbești să o învinovățești pe ea, mai degrabă ai da vina pe PMS-ul ei.

6. Mesajele de dimineață

Femeilor le place să se trezească cu un mesaj drăguț din partea iubiților lor, în fiecare dimineață. E cea mai grozavă modalitate de a-și începe ziua, iar dacă nu primește unul, ziua ei va fi distrusă chiar înainte ca ea să se dea jos din pat. Un mesaj precum „Bună dimineața, frumoaso” o va pune într-o stare de bună dispoziție pentru ziua în curs.

7. Apropierea fizică

Pe femei nu le deranjează să ajungă între așternuturi cu iubiții lor, mai ales dacă sunt îndrăgostite. Ele nu pot spune tot timpul că-și doresc intimitate fizică, dar te doresc la fel de mult precum le dorești și tu pe ele.

8. Nu le place refuzul

Femeilor nu le place să le fie refuzate rugămințile sau dorințele, precum o cafea în oraș sau o plimbare cu mașina. Dacă îi faci pe plac, vă va fi amândurora mai bine.

9. Scântei pentru foștii

Dacă femeile mai păstrează legătura cu foștii iubiți, nu le vor spune actualilor iubiți, pentru că nu vor să-i facă să-și bată capul cu asta.

10. Timpul petrecut împreună

Chiar dacă se ceartă cu tine sau se distrează de minune, timpul preferat al oricărei femei este timpul petrecut cu tine. Se simte norocoasă și mândră să fie cu tine, poți paria că e cea mai fericită alături de tine.

CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL

8 secrete pe care IUBITUL tău NU VREA să ți le dezvăluie!

Femeile sunt întotdeauna curioase să afle cât mai multe despre bărbați. Mai ales cele care se află într-o relație – ele se luptă constant să afle ce e în mintea iubiților lor, dorind să-i îndeplinească toate dorințele ascunse, doar pentru a-și face relația mai bună. Este esențial să afli informații despre partenerul tău pentru a-l putea face fericit, dar trebuie să știi că el nu este întotdeauna încântat să spună fiecare lucru pe care îl gândește sau îl simte despre cineva sau ceva.

Iată câteva dintre secretele pe care bărbații nu vor să ți le dezvăluie:

1. Excitarea de dimineață

Bărbații tind, de obicei, să viseze foarte mult cu ochii deschiși la fanteziile lor. Uneori e singurul lucru pe care-l fac întreaga zi. Așadar, dacă te trezești dimineața și observi că e excitat, nu-ți face griji în legătură cu motivul – nu ți-l va spune niciodată.

2. Nu vrea să te piardă

Bărbații au, de asemenea, insecurități, suferă de anxietate și au propriile lor dependențe, dar nu le spun niciodată despre ele femeilor. Ar putea fi împietrit de teama de a te pierde și de gândul că nu mai poate trăi fără tine, dar îi este și mai teamă să îți mărturisească asta.

3. Statornicia emoțională

Un bărbat poate pretinde că este foarte dependent de sine, dar când vine vorba de sprijinul emoțional, el se va întoarce întotdeauna către tine. Nu va veni să ți-l ceară explicit, dar în sinea lui, se așteaptă la asta de la tine, și are nevoie de înțelegerea ta.

4. Telefoanele mobile și portofelele

Bărbaților nu le place să le atingi lucrurile personale, iar aici este vorba despre smartphone și portofel. Știu că este greu să-ți ții mâinile deoparte, dar este un adevăr.

5. Îmbrățișări toată ziua

Nu-ți va spune asta, dar în timp ce actul sexual este parțial pentru mândria lui, petrecerea restului serii îmbrățișați și exprimarea gesturilor de tandrețe îl vor face să se simtă foarte bine. Și nu are nevoie de cuvinte pentru asta.

6. Asigurări

Ar vrea să-ți asigure tot ce e mai bun pe lume, dar asta numai dacă buzunarul lui îi va permite. Chiar și în cazul în care nu-i ceri asta, el tot dorește să îți satisfacă toate dorințele. Și muncește în secret pentru asta.

7. Relațiile anterioare

Dacă nu ești prima lui iubită, atunci a mai fost în relații înaintea ta. Știi asta, și el știe asta. Important este că el își dorește ca actuala lui iubită să nu fie afectată de o persoană care nu mai este în viața lui.

8. Obiceiuri greșite

În cele mai multe cazuri, bărbații vor să-și mențină obiceiurile proaste un secret.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !