SEXY BRĂILEANCA, mărturisire incredibilă : „M-am prostituat ca să am bani pentru copil…“

Florina Mihăilă, cunoscută ca ”Sexy Brăileanca” a şocat pe toată lumea când a anunţat că s-a prostituat. Vedeta filmelor pentru adulţi a spus că a recurs la asta pentru a avea bani pentru copil.
Mai exact, în urma scandalului care a avut loc între ea şi tatăl copilului, au ieşit la iveală mai multe detalii despre drama prin care a trecut Florina Mihăilă, cunoscută şi drept Sexy Brăileanca. Aceasta a povestit că a plecat în Germania pentru a se prostituata ca să îi poată asigura copilului ei nenăscut un viitor. „M-am prostituat ca să am bani pentru copil, ca să îl pot creşte“, mărturisea Florina.

Sexy Brăileanca este mămica unui băieţel de trei luni, Eric Mario, dar asta nu este un impediment în ochii admiratorilor. Fosta starletă primeşte propuneri de la necunoscuţi, dar are de fiecare dată răspunsul pregătit…şi nu este cel pe care îl aşteaptă aceştia. Florina primeşte mesaje de la admiratori aproape constant pe pagina ei de socializare, şi le răspunde acestora aproape de fiecare dată. ”Sexy Brăileanca” i-a spus recent pretendentului care o abordase în privat cu intenţia declarată de a o cunoaşte mai bine că mai are de aşteptat până ce-şi va putea îndeplini visul, cu un număr, 635.Acesta fiind bonul de ordine.

sursa: cancan.ro

8 lucruri pe care soțul tău nu le va face niciodată dacă te iubește

Toată lumea vrea să aibă propria lor șansă la fericire și la o căsnicie care să dureze toată viața. Dar uneori, multe femei ajung să-și lege destinele de persoana greșită. E trist să știm că unii oameni își pot pierde șansa unei vieți fericite din cauza cuiva care nu le aduce decât durere. E o tragedie. Cum știi, așadar, că ești cu persoana potrivită?

Iată câteva lucruri pe care soțul tău nu le va face niciodată dacă te iubește cu adevărat:

1. Ascunde adevărul

Păstrarea secretelor e cel mai sigur mod de a-ți distruge relația. Nu contează cu privire la ce minți sau cât de mică este minciuna. Dacă ascunde lucruri de tine, căsnicia voastră se va desprinde, ușor-ușor.

2. Împărtășește secretele tale

Un soț care spune altora secretele soției sale nu e demn de această titulatură. Dacă trebuie să te gândești de 2 ori înainte de a-i spune partenerului tău un secret, ce rost mai are oare? În schimb, dacă soțul tău te iubește, întotdeauna îți va păstra secretele.

3. Are izbucniri în public

Dacă se comportă urât cu tine în public și te face să te simți jenată de tine în fața celor din jur, atunci nu este el cel care e potrivit pentru tine. Un soț care te iubește își poate controla mânia, atât în ​​public, cât și în privat.

4. Încetează să aibă grijă de tine

Căsnicia înseamnă să-l protejezi și să-l îngrijești pe celălalt. Când soțul tău nu mai are grijă de nevoile tale fizice sau emoționale, e timpul să-ți regândești relația.

5. Te face să-i câștigi afecțiunea

Afecțiunea nu ar trebui să fie o recompensă. Ar trebui să fie dăruită și primită de bună voie. Dacă te face să depui eforturi pentru a primi afecțiunea lui, poate e timpul să părăsești relația.

6. Nu îți respectă în mod deschis familia

Nu contează cât de teribile sunt situațiile, asta nu îi dă dreptul să nu-ți respecte familia. Atunci când un cuplu se căsătorește, se „căsătorește” și cu familia celuilalt. Dacă te iubește, nu va trece peste această linie.

7. Face o competiție din tot

O mică întrecere este sănătoasă, dar numai în locul potrivit, cu persoana potrivită, și la momentul potrivit. Dacă te iubește, te va motiva să îți atingi obiectivele și să accepți noi provocări pentru că asta vrei. Nu pentru că este o “competiție”.

8. Caută confortul în altă parte

Adevărat, căsătoria nu te face imun în a găsi o altă persoană atrăgătoare. Dar important este să nu te pui în situații în care poți fi tentat să trișezi.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !