Declaraţii în premieră. Bianca a fost întrebată dacă vrea să prezinte o emisiune cu Victor

Bianca Drăguşanu a fost foarte fericită când iubitul ei, Victor Slav, a obţinut postul de prezentator în locul lui Mădălin Ionescu. Pentru a-i purta noroc, blonda şi-a făcut chiar şi apariţia în studio împreună cu el, la prima emisiune. Ce-i drept, sunt un cuplu frumos pe care orice televiziune şi-ar dori să-l aibă în platou.

”Am filmat pentru o emisiune de la Kanal D, care va începe din toamnă. A fost amuzant. Noi am fost doar invitaţi. Sincer, nu mi-ar plăcea să avem un proiect TV împreună. Nu mi-ar plăcea din «n» motive. Nu sunt genul de femeie care să-mi doresc să sufoc pe cineva sau să fiu sufocată. Mai bine fiecare cu proiectele lui. Nu e vorba că mă simt sufocată, însă consider că ce e prea mult strică. Fac parte din categoria aia de oameni care se pot concentra mai bine aşa. Deocamdată, suntem bine, fiecare fix pe postul care-l defineşte”, a declarat Bianca Drăguşan

7 factori principali vinovați pentru sentimentul de a fi îndrăgostit
Dragostea este un fenomen misterios și a fost puternic studiată în cercurile științifice și psihologice. Motivele pentru care oamenii se îndrăgostesc sunt la fel de unice ca persoana care face declarația.

Cu toate acestea, motivele științifice se încadrează în trei mari categorii.

Componenta biologică a răspunsului emoțional, efectele educației tale asupra alegerii partenerului pe termen lung și asupra contextului în care te afli în locul în care cele două personaje ale tale sunt legate împreună.

Cu cât sunt mai potrivite personalitățile și cu cât există mai multă încredere și empatie, cu atât este mai probabil ca emoțiile tale să stimuleze un răspuns biologic care să consolideze sentimentele în devenire pe care le ai deja.

1. Eliberarea dopaminei

Eliberarea dopaminei în primele etape ale unei relații poate provoca sentimente de fericire sau emoție.

Dopamina ne face să ne simțim bine stimulând anumite părți ale creierului. De asemenea, provoacă modificări ale altor organe pentru a include transpirația și simțurile înalte. Lucrurile par mai colorate și mai vibrante sau se poate să transpiri mai mult în timpul întâlnirilor cu obiectul afecțiunii tale.

2. Eliberarea testosteronului

Testosteronul este eliberat, de asemenea, atunci când dragostea este nouă provocând o creștere a comportamentului agresiv și poate împinge o persoană în urmărirea persoanei pentru care are sentimente.

Testosteronul crește de asemenea dorința sexuală și îi încurajează pe bărbați să-și asume riscuri ca să se apropie de acea femeie foarte atrăgătoare din întreaga cameră.

3. Feromonii

Acestea sunt substanțele chimice pe care le emitem, alături de cele mai multe alte mamifere și unele insecte, care pot influența comportamentul sau sentimentele altor persoane de lângă noi.

Feromonii noștri acționează în afara corpului nostru și pot schimba sau determina comportamentul cuiva în apropierea fizică. Există un motiv pentru care femeile purtau cămașa partenerului lor, feromonii așezați în cămașă le face să simtă ceva.

4. Sistemul de recompensare

Creierul dvs. este echipat cu un sistem de recompensă care afectează restul corpului, iar stimularea organismului poate duce la sentimente de satisfacție și de fericire în creier.

Creierul folosește substanțe chimice pentru a recompensa stimularea corpului care la rândul său trimite propriile mesaje pentru a alimenta o buclă de feedback pozitiv. Dar nu este doar prezența unei stimulente reale care poate alimenta bucla de feedback, dar și anticiparea stimulării poate provoca sistemul de recompense al creierului.

5. Educația

Partea timpurie a vieții tale te învață despre relații în general. La ce să te aștepți de la ele. Cum să le mențineți. De asemenea, vă învață rolul în relație.

Aceste relații timpurii și modul în care acestea evoluează pot influența de cine să vă îndrăgostiți și de ce. Dacă ați avea părinți dominanți, s-ar putea să vreți pe cineva care este așa pentru că asta știți și știți încă din copilărie.

6. Vârsta părinților la naștere

Răspundem mai bine persoanelor care se află la o vârstă similară cu părinții noștri când ne-am născut. Deci, dacă ne-am născut cu părinții mai în vârstă, vom răspunde mai bine la indiciile faciale în fața fețelor mai în vârstă.

7. Atractivitatea

Un studiu a arătat că persoanele care sunt mai atractive tind să fie mult mai aspre în aprecierea atractivității celorlalți. Studiul a arătat, de asemenea, că majoritatea oamenilor tind să întâlnească alte persoane care sunt la fel de atractive.

Persoanele cele mai atractive tind să fie mai puțin mulțumite de întâlnirile lor decât persoanele obișnuite. Oamenii tind să-și dorească oameni care se încadrează la același nivel de atractivitate ca și partenerul lor.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !