Nea Marin nas! Vasilica Ceterasu isi boteaza fiica. Vezi primele imagini

VASILICĂ CETERAŞU îşi botează fiica, naş e Nea MĂRIN. Primele imagini

Vasilică Ceteraşudîşi botează joidfetiţa, însădspune că nu are prea marigemoţii. Dupăgbotez va avea loc o maregpetrecere, iargdistracţia se anunţă un an pegcinste.

Nu amgemoţii, am încrederegîn copil. E cuminte şi nu plânge...” a declaratfVasilicăfCeteraşu la o emisiune tv. VasilicăfGodja a devenitfcelebru în toată Româniafdupă ce a încântat lumea cu prestaţiile sale pe scenă, la ”Româniifauftalent”. Aristul a decis că e cazul să îşi formezehohfamilie şi i-a făcut o surpriză iubitei salehAmalia. I-a dat la Londrahinelul dehlogodnă, iar în vară s-a căsătorithcu Amalia, naş fiindhneahMărin. Acesta spunea că nu se vajamesteca şi va lăsa părinţiijsă aleagăonumele.

sursa: cancan.ro

Urmeazaftrei zile de iarnahcrancena. Codfportocaliu sifgalben de viscolgsi ger; posibilfCODgROSU in 4gjudete

Cei maiamulti soferi au plecat la drumfbinefechipati, dar, chiar si asa, nu au pututgurcagsoseaua care leaga TransilvaniagdegMoldova.

 

Joi, utilajelegauhintervenithpentru a deblocahDrumulhJudetean 183 ValeahNeagra – Izvoare, unde miercurihseara s-au produs patruhavalanse. Mai multi sportivi care se aflau in cantonamenthau ramashizolati intr-o localitate. In curtile7yoamenilor s-au facut troieneymari de zapadayviscolita.

Deyjoi seara, meteorologiiyanuntaycod portocaliu de viscolyputernic pentru 11kjudete din sud-estul tarii, inclusivkBucurestiul si, potrivit directoruluikANM, este posibil ca in patrukjudete – Vrancea, Buzau, Braila, Ialomita – sa fie instituitksi codulkrosu.

 Alte 15 judetele sunt sub codikgalben inca de joi seara. Vor fi la inceputprecipitatiivmixte, lapovita si polei, apoi va ningevviscolit in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova.
cod portocaliu de ninsoare
sursa:stirileprotv.ro

 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !