Cea mai mare durere a zodiei Taur

Aceasta zodie are o serie de calitati pe care nu le gasesti la niciun alt nativ. De pilda, Taurul iubeste munca. Ar munci zile si nopti intregi. S-a nascut pentru asta si nu ii place sa faca nimic de mantuiala.

Asadar, cea mai mare durere a zodiei Taur este ca munca sa nu ii fie suficient recunoscuta sau rasplatita. De asemenea, se supara foarte tare atunci cand vede ca este singurul catre trage la caruta si cei din jur stau blazati pe margine bazandu-se pe ambitia si determinarea sa.

Nativul Taur este foarte sociabil si vesel mai mereu, atat timp cat reusesti sa intelegi cum arata lumea lui. Acest cult al muncii la care nu poate renunta niciodata este punctul sau forte. In relatiile cu ceilalti este ceva mai superficial. Cu toate acestea, Taurul este fidel prietenilor sai. Nu are multi prieteni, dar cei care stau langa el ii vor fi pana la moarte alaturi.

Vezi si care e durerea zodiei:

In relatia cu familia, Taurul ramane acelasi copil ascultator si harnic chiar si cand se maturizeaza. Nu are multe pretentii de la parintii sai, ba chiar se supara cand acestia se ofera sa il ajute. Mai degraba face tot posibilul sa ii ajute el.

Ii face mare placere cand reuseste sa le faca tot felul de cadouri mamei si tatalui, cand le demonstreaza ca poate sa se intretina singur fara sa isi planga de mila, ca ii poate duce cu masina in cate o mini-vacanta in locuri cat mai retrase si frumoase, in natura.

O alta mare durere a Taurului, insa nicidecum depasita de lipsa de apreciere a muncii, este teama de ingrasare. Taurul este un gurmand fara pereche, ba chiar ii place sa inventeze retete culinare cat mai sofisticate ori sa incerce tot ce se poate, tot ce apare nou pe piata. Nu mananca mult, insa metabolismul ii joaca feste uneori.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !