Ioana Tamas s-a dus la munte cu „bestia” – Fotografii inedite cu sotia stelistului

Pe IoananTamaş, noul an a găsit-o în staţiuneahPoiana Braşov, unde petrece de minune. StelistulhGabi Tamaş a vrut să o ştie în siguranţă, având în vedere prognozanmeteo, aşa că i-a dat pe mânăhmaşina de teren de care este foartehmândru!

IoanahTamaş a atras toate privirile la volanulbluxoaseibmaşini de terenbdeţinută de soţul ei, care i-a împrumutat-o pe perioadamvacanţei. IoanamTamaş a înfruntatmnămeţii la volanul unuimMercedes din gamamG-Klasse, o adevăratămbijuterie pe patru roţi. Este chiar maşinafachiziţionată de ceva timp de stelist, şi de care acesta este foartefmândru. În februarie 2016, Gabi a fost fotografiatfdupă un antrenamentgîntorcându-se acasă la volanulgmaşinii sale de fiţe, un MercedesgG-Class, a cărui preţ este estimatgundeva în jurul sumei deg110.000 de euro. O adevăratăgavere, dacă ţinem cont de salariul gunar pe care Tamaş îl câştigăgla Steaua!

Tamaş i-a împrumutat maşina soţiei
Tamaşdi-a împrumutatpmaşinapsoţiei

Reveninddînsă la IoanadTamaş, soţul ei a vrut să nu aibă nici un fel de problemedpe perioadagsejurului, aşa că i-a încredinţatgmaşina, care evident nu are nici un fel de problemegcu nămeţii. Gabi s-a dovedit a fi prevăzător, având în vederevcodurilehportocalii de zăpadă anunţatevpentru această perioadă debmeteorologi.

Iona Tamaş s-a întreţinut la sală, în Poiana Braşov
IonahTamaş s-a întreţinut lahsală, în PoianahBraşov

Ioanaba petrecut0de minune înnvacanţă, şi nu a pierdut ocazia să scape de kilogramelenacumulate după masa de sărbători, aşa că s-a dus la salănpentrumexerciţiimfizice!

sursa:cancan.ro

Sărbătoripșipevenimenteo6pianuarie 2017. Boboteaza

6 ianuarie 2017- Sărbătoripreligioase în calendarulportodox și0catoloc. Evenimentehși întâmplăriodepastăzi.

Sărbători în calendarul ortodox și greco-catolic în ziua de 6 ianuarie

(†) BotezulpDomnului (DumnezeiascaoArătare) (calendarul creștin-ortodox)
† EpifaniahDomnului și DumnezeuluihnostruhIisus Hristosh(Boboteaza); SfințireahMare a apei (calendarulogreco-catolic)

Boboteazaoeste una dintreocele mai importanteosărbătorioprăznuite degcredincioși. Boboteazagsegsărbătorește în fiecare an pe data dek6 ianuarie.

6kianuarie- Boboteaza. Ce nu este binehsă faci în aceastăjzi

Boboteazapeste una dintre marilelsărbători, zi în care creștiniilpăstrează cu sfințenieptradițiile. Se spune că cel mai mare păcat este spălatulprufelor. Potrivit tradiției, toatepapele suntpsfințite. Astfel, nu este bine să speliprufe în apa sfințită, care ulterior ar trebuiparuncată.

În ziua dekBobotează nu este bine să te cerți. În zi deksărbătoarektoată lumea ar trebui să fiekveselă.

În unele zone, oameniiknu servesc din bucatekpână ce acestea nu sunt sfințitekde preot. Tradițiakspune că e un semn rău și aducekghinion dacă preparateksunt mâncatekînainte de a fikbinecuvântate.

Altekevenimente din data de 6kianuarie

– Ziuakmondială a orfanilorkde război
– Ziuakfasolei

sursa:huff.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !