Gabriela Cristea sare în ajutorul Mariei Constantin! Declarații bombă care răstoarnă totul:

Problemele pe care, de câteva zile, Marcel Toader le povestește cu lux de amănunte, au făcut-o pe Gabriela Cristea să jubileze de fericire. Iar moptivul este cât se poate de evident, vedeta fiind un aliat neașteptat al Mariei Constantin, viitoarea fostă soție a vedetei.

Dezvăluirile pe care Marcel Toader le-a făcut cu privire la infidelitatea soției sale au făcut-o pe Gabriela Cristea să jubileze. Și, culmea, nu gândindu-se că Marcel suferă din această cauză, ci din cu totul și cu totul alt motiv. Mai exact, ea a interpretat altfel comportamentul Mariei și, a mărturisit amicilor săi apropiați, blondina a dovedit, de fapt, că Marcel nu este un bărbat alături de care să ”faci casă”. ”Acum nu cred că mă mai judecă nimeni că am fugit unde am văzut cu ochii. Eu, sau alte cinci femei, pentru că el este deja la al șaselea divorț… Și, acum sunt fericită, nu mai am emoții, abia aștept să fiu mamă. Iar Maria, probabil, nu știe în ce s-a băgat”, sunt cuvintele pe care, pare-se, le-a spus Gabriela Cristea unor amice de-ale sale.

Mai mult, spun sursele noastre, Gabriela este convinsă că Marcel, până acum, a dezvăluit doar o mică parte din problemele pe care le-a avut cu Maria, și, le-a explicat amicelor sale, fostul ei soț nu se va lăsa până nu o va distruge pe blondă. ”Ceea ce e sigur este că Marcel e greu de oprit…”, ne-a mai spus sursa noastră că ar fi zis Gabriela.

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Aceştia au 30 de zile la dispoziţie timp să se gândească dacă vor cu siguranţă să facă acest pas, termenul fiind pe 13 septembrie.

Marcel Toader s-a căsătorit cu Maria Constantin în septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent, dintre care unul cu Gabriela Cristea, încheiat cu mare scandal.

Aceasta este fraza care va face orice copil să se oprească din crizele de plâns…

Oh, acei copii! Acum se joacă și râd de bucurie și după o clipă toți sunt pregătiți să extermine pe toată lumea pe o rază de mile printr-o criză de plâns ce duce la o durere de cap severă.

Tasta a găsit o metodă eficientă pentru oprirea tantrului unui copil și sugerează că acesta ar trebui ca orice părinte să o încerce.
Motivul nu contează. Poate că jucăria lor preferată s-a rupt sau mamele au interzis să mănânce o bomboană sau să se joace pe tabletă.

Indiferent ce este salvați-vă nervii și proasta dispoziție întrebându-i în schimb, într-o manieră calmă și binevoitoare ceea ce trebuie pentru a se opri din criza de plâns:

Să spunem că a fost supărat pentru că un prieten de-al lor nu vrea sa împartă o jucărie cu el. Nu așteptați până când țipetele nu sunt controlate. Adresați imediat copilului: “Este o problemă mare, mijlocie sau mică?” Iar când răspunde, sugerați să gândiți împreună la soluție, indiferent de dimensiunea problemei. Poate că ar accepta o altă jucărie? Sau invită prietenul să se joace împreună? Există atât de multe opțiuni!

Psihologii copiilor explică faptul că există trei motive de bază pentru care această întrebare aparent obișnuită calmează copiii:
Copilul vede că acceptăm și respectăm sentimentele lor.
Întrebarea îi face să se oprească să gândească și să evalueze situația.

Prin a pune această întrebare, părinții îl invită pe copil să încerce să rezolve singur problema.
Prin urmare, întrebând această întrebare și vorbind calm cu micul tău pentru câteva minute, îți vei economisi mult timp și nervi și îți vei câștiga încrederea.

Iar bineînțeles el va învăța din timp că o greutate a vieții nu reprezintă un impediment atât de mare atâta timp cât există multiple soluții pentru orice fel de problemă.


Cum să-i trimiți mesaje text CRUSH-ului tău, în funcție de ZODIA LUI!

Cea mai bună modalitate de a-i scrie tipului de care-ți place este scrisă în stele. Decodificarea comunicării e foarte ușoară atunci când este față în față. Nu numai că ai și cuvintele, însă poți vedea și tonul celeilalte persoane, dar și limbajul corpului.

Cu toate acestea, când vine vorba de comunicarea prin text, singura noastră armă este reprezentată de cuvinte. Okay, poate și emoji-urile. În acest caz, decodificarea poate fi mai îngreunată. Astfel, pentru a nu da greș atunci când discuți prin mesaje cu persoana de care-ți place, ne-am gândit să-ți oferim o serie de indicii despre cum și ce să-i scrii, în funcție de zodia sa!

Berbec – MEREU CU CAPS LOOK ȘI MULTE SEMNE DE EXCLAMARE, ÎNTOTDEAUNA!!!!

Berbecul este cunoscut pentru faptul că este entuziast, așa că nu fi surprinsă dacă folosește puncte de exclamare la final de propoziție. Nu îți va răspunde chiar imediat, pentru că e probabil să fie ocupat cu mai multe chestii distractive. Chiar dacă scrierea mesajelor e cea mai rapidă formă de comunicare, Berbecul își va da ochii peste cap și va spune că durează prea mult.

Taur – Direct și la obiect

Un Taur ar putea să dispară după un simplu mesaj, dar ei folosesc mesajele text ca o modalitate rapidă de a comunica detaliile importante: la ce oră vă întâlniți și unde. Nu ar prefera să scrie o întreagă poveste. E foarte ocupat să se relaxeze pe undeva sau să se grăbească în altă parte, pentru că și-a petrecut prea mult timp relaxându-se.

Gemeni – Trimite un singur mesaj text într-o serie de 18 propoziții neterminate

Gemenii vorbesc, gândesc și acționează într-un mod neterminat. Probabil folosesc mai multe emoji-uri și gif-uri într-un mesaj decât un orice alt semn, cu toate că Balanța se apropie repede din urmă. În majoritatea timpului, Gemenii sunt extrem de rapizi, dar răspund cu jumătate de propoziții. Dacă ce ai avea tu de spus ți-ar lua ocupa o propoziție, lor le-ar trebui 5. Asta se datorează deseori și faptului că ei își trimit mesaje cu alte 7 persoane în același timp, și simt că este mai politicos să-ți răspundă cât mai repede la mesaje, așa că-ți oferă frânturi mai mici decât o bucată mai mare.

Rac – Romane, romane romantice

Un Rac scrie un mesaj text așa cum a scris Charles Dickens „O poveste a două orașe”. El își varsă inima în acel mesaj și-i va trebui 6 luni pentru a-l procesa. Are multe sentimente pe care nu vrea să le scape, așa că îți va scrie totul și cu siguranță îți vor trimite un mesaj care mai degrabă ar fi fost potrivit pentru o postare de blog.

Leu – În general, trimite nuduri

Leul preferă mai mult să trimită poze nud cu ei în loc să comunice în scris. Sunt incredibili de buni la a se exprima, dar o mulțime dintre Lei sunt niște vorbitori teribili. Așadar, Leul preferă să evite tot ceea ce înseamnă a-l face să arate mai puțin decât perfect, așa că-ți va trimite niște poze nud – pentru că ei sunt minunați natural și trebuie să fii convinsă de asta.

Fecioara – Răspunde cu un apel

Fecioara este un perfecționist și un pragmatic, iar pentru a pierde oricare detalii sau a evita să le interpreteze greșit, îți vor răspunde la un mesaj printr-un apel. În timpul unei convorbiri, va vorbi mai puțin, dar va fi la obiect, făcând planuri despre unde să vă întâlniți, la ce oră, etc. Apoi, vor închide și îți vor trimite un mesaj cu un link către hărțile de la Google și 17 remindere, doar ca să confirme.

Balanță – Tone de întrebări

Balanța are nevoie de colaborare. Este semnul parteneriatului, așa că atunci când îți va trimite mesaje text, va avea multe întrebări de adresat. Ce ar trebui să faceți? Ce ar trebui să purtați? E în regulă să poarte asta? Care e atmosfera? Ce aveți de gând să faceți? Dacă ești un semn zodiacal mai independent, s-ar putea să te simți pus la zid, dar ține minte – cu cât mai multe întrebări îți pune o Balanță, cu atât mai mult te place.

Scorpion – Nu trimite mesaje înapoi, te lasă în suspans

Scorpionul este cel mai bun la a-i înnebuni pe prieteni, colegi, și persoanele de care se simte atras, în timp ce stau relaxați și se bucură de puterea pe care o au asupra emoțiilor altora. Viața este un joc emoțional pentru el, și este hotărât să rămână cât mai constant, în timp ce toată lumea se învârte în jurul său. Acesta este însă un semn al instabilității pe care o resimte în interior, dar nu îi spune că știi asta, dacă vrei să mai primești vreodată un mesaj înapoi.

Săgetător – Începe cu o glumă și stoarce tot umorul din ea

Săgetătorul îți va scrie o glumă drăguță dimineața, ceva ușor și distractiv. Îi vei răspunde înapoi menținându-te în scenariu, iar el va continua să dezvolte pe marginea glumei originale, pe tot parcursul zilei. Este amuzant (la început), dar după o vreme te vei întreba pe cine se străduiește să facă să râdă mai mult – pe el sau pe tine?

A: pe el însuși.

Capricorn – Întotdeauna pregătit să răspundă la mesaj, dar numai după ce-i dai tu prima

Ca și alte semne pământești, Capricornul este mai ocupat cu problemele practice și preferă mai mult să comunice față în față cu persoana respectivă. Nu este împotriva trimiterii de mesaje text, dar e mult mai probabil să o facă numai după ce i-ai trimis tu prima dată. Oh, și nu te aștepta la o tonă de emoji-uri. Capricornul este mult prea rafinat pentru asta.

Vărsător -Răspunde sub formă de link-uri de pe Internet

Vărsătorul are o mulțime de idei. Capul lui este întotdeauna plin de teorii, de amintiri despre lucrurile pe care le-au citit, văzut sau plăcut, și vrea să le împărtășească cu tine. Dacă îl întrebi ce vrea să facă în acest weekend, îți va răspunde cu un link către un tutorial de YouTube, un audio book sau o recomandare pentru un restaurant. Se pune că a răspuns, nu-i așa?

Pești – Te întreabă ceva, dar nu-ți mai răspunde după

Peștii, chiar și atunci când sunt sobri, scriu ca și când ar fi beți. Te vor întreba ce ai de gând să faci diseară, dar dacă le răspunzi și-i întrebi dar ei ce fac, nu-ți vor mai răspunde la asta. Nici măcar nu vor face referire la asta data următoare când îți vor scrie. E ca și cum ar scrie un mesaj, apoi ar vedea o luminiță strălucitoare, s-ar îndrepta către ea scăpând telefonul și ar fi răpiți de extratereștri. Când se întorc, nu-și mai amintesc ce s-a întâmplat. Dar niciodată să nu iei asta personal. Mesajele lor nu sunt o dovadă de putere, ci doar un exemplu perfect al cum e să trăiești în capul lor.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !