A băut un pahar de zeamă de varză în fiecare zi timp de o săptămână! Iată ce s-a întâmplatu cu ea… Știai asta ?

Acrești ciorba cu zeamă de varză? Foarte bine faci. Nu strică nici să bei câte un pahar cu zeamă de varză pe zi. Aceasta are un conținut ridicat în minerale – mai ales calciu și zinc. De aceea, este produsul perfect pentru această perioadă din an.

Imunitate imbatabilă la îmbolnăviri.

Zeama de varză este foarte bună pentru a crește imunitatea și pentru a trata răgușeala, tusea uscată și durerile în piept cauzate de guturai sau bronșită. Amestecă o parte egală de moare cu o parte de apă plată ușor încălzită. Bea câte o cană de lichid călduț, de două-trei ori pe zi. Pentru gastrită cu aciditate scăzută, bea zilnic moare încălzită, înainte de masa de dimineață și cea de seară. Pentru buna funcționare a ficatului și detoxifierea lui, bea moare în cantitate de 100 ml de trei ori pe zi, între mese, timp de câteva luni. Pietrele la bilă sau rinichi și giardia se tratează cu câte 150 ml de zeamă de varză băută de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă. Tratamentul se ține timp de două-trei săptămâni. Se poate repeta după șapte zile de pauză. Persoanele hipertensive nu ar trebui să bea mai mult de un pahar de 250 ml de moare pe zi. În același timp, ar trebui să reducă aportul de sare din alimentație.

O femeie din Marea Britanie a crezut că îi pică cerul în cap, când a mers la un control de rutină și a aflat că are cancer.

Deoarece nu avea încredere în medicină, britanica a cerut ajutor și sfaturi de la prieteni și rude, ca să se trateze cu ajutorul produselor naturale.

O mătușă i-a vorbit despre efectele miraculoase ale verzei acre, așa că a decis să bea zilnic zeamă de varză acră să vadă ce se întâmplă.

Timp de o lună ea a băut în fiecare dimineață această băutură. Apoi a putut observa să pielea ei arată mai tânără, nu mai avea stări nervoase sau pierderi de memorie, scrie bewoman.ro.

Aceasta s-a dus din nou la un control, iar medicul a rămas surprins de evoluția ei. Boala dăduse înapoi, iar stare ei de sănătate se îmbunătățise considerabil.

8 lucruri la care europenii trebuie să se aștepte când domnia Reginei Elisabeta se va sfârși

Regina Elisabeta a II-a este cel mai vechi monarh din lume și este greu de imaginat că altcineva îi va lua locul. Ea reprezintă stabilitatea și ordinea. Dar regina se află în anii nouăzeci, se va întâmpla inevitabilul și planurile pentru această ocazie tristă sunt deja în vigoare.

Tasta a colectat câteva informații despre ce se va întâmpla:

1. Prințul Charles

Tronul nu poate fi vacant. De îndată ce moartea reginei Elizabeth va fi confirmată, Charles va deveni noul monarh britanic. Regele Charles se va adresa națiunii în seara morții mamei sale și va vizita țările de origine din Scoția, Țara Galilor și Irlanda pentru a se întâlni cu poporul său a doua zi. În ciuda circumstanțelor care i-au adus în familie, legea actuală, soția sa, Camilla Parker-Bowles va deveni Regina Camilla.

2. Operațiunea London Bridge

Când pauzele de știri, codul “London Bridge is down” va declanșa unul dintre cele mai complicate și detaliate planuri funerare. Totul este deja planificat. Există diferite planuri de transport, în funcție de locul unde va muri regina. Nimic nu este lăsat la întâmplare. Este ciudat să ne planificăm propria înmormântare, dar pentru roiali face parte din serviciul lor pentru națiunea lor.

3. Informarea lumii

Secretarul privat al reginei va fi primul care va ști. Ei vor da știrile primului ministru, indiferent de oră. După aceasta, știrile vor călători în cele 51 de națiuni ale Commonwealth-ului în afara Regatului Unit, unde regina este un șef de stat sau o figură simbolică.

O notificare cu margini negre va fi afișată la porțile Palatului Buckingham. În același moment va fi lansat un anunț în presa mondială. Piloții vor împărtăși știri despre moartea ei cu pasagerii lor.

4. Parlamentul

Ambele case ale Parlamentului se vor aduna în câteva ore de la moartea sa pentru a jura credința noului lor suveran. În cazul în care primul ministru nu este la Londra sau Parlamentul se află într-o vacanță, se așteaptă ca acesta să se întoarcă în regim de urgență.

5. Bani noi

Numele, inițialele și imaginile reginei vor fi înlocuite cu cele ale regelui Charles ale căror portrete vor fi fost deja făcute în avans. Noile bancnote, monede și ștampile vor fi bătute în țările din Regatul Unit și în țările Commonwealth-ului, dar nu se va întâmpla peste noapte. Monedele și bancnotele mai vechi vor fi înlocuite treptat cu altele noi pe parcursul mai multor ani.

6. Prințul William

Prințul William va deveni primul în linia succesiunii și va avea cel mai probabil titlul de Prince of Wales. Soția sa, Kate Middleton, va deveni Prințesa Țării Galilor titlul deținut o dată de mama lui William, Diana Spencer.

7. La revedere publicului

Publicul va fi capabil să-și plătească respectul pentru Regină ultima oară. Ea va sta în stare în Westminster Hall, iar oamenii se vor deplasa peste sicriu timp de 23 de ore. După aceasta, corpul Reginei va fi transportat la Westminster Abbey unde serviciul va fi condus de Arhiepiscopul de Canterbury.

8. Stagnarea în Regatul Unit

Moartea Reginei va fi marcată de 12 zile de doliu. Clopotele vor fi trase și steagurile vor fi coborâte la jumătate din mast în toată țara. Comediile la cele mai multe canale de televiziune vor fi anulate până după înmormântare, iar parcurile regale vor interzice toate jocurile.

Bursa de Valori din Londra se va închide, costând potențial miliarde de economii. Ziua funeraliilor va fi o sărbătoare națională în Marea Britanie și în unele țări din Commonwealth.

Sursa

Ce diferențe sunt între o femeie înțeleaptă și una rațională

Care este diferența dintre o femeie înțeleaptă și o femeie rațională? Este o întrebare pe care multe femei și-o pun, iar linia dintre cele două este una extrem de sensibilă.

Pentru că multe femei își doresc să fie cunoscute și apreciate de către cei dragi pentru înțelepciunea de care dau dovadp

Uite aici răspunsurile pe care trebuie să le afli și să vezi dacă greșești în relația cu cei dragi:

Când soțul ei greșește, o femeie rațională își freacă nasul și spune: Ți-am spus eu!!
O femeie înțeleaptă își încurajează soțul încercând să-l facă să fie mai vesel și se preface că nimic nu s-a întâmplat.

O femeie rațională își învață copiii matematică crezând că nu pot avea succes fără ea.
O femeie înteleaptă va înțelege că fiecare copil este unic și îi va încuraja să faca ceea ce sunt capabili și îi face fericiți.

O femeie rațională va încerca să facă și să desfacă și nu face greșeli la muncă făcând în asa fel încât toți colegii să faă precum ea.
O femeie înțeleaptă creează o atmosferă în care primează iubirea și respectul între toți colegii.

O femeie rațională își ține sub control copiii chiar și când sunt adulți,le oferă sfaturi chiar și când nu cer asta și le spune cum să își crească propriii copii.
O femeie înțeleaptă își lasă copiii să aibă experiențe de viață și indiferent de rezultate îi va susține.

O femeie rațională rezistă influenței soacrei și obiectează când aceasta încearcă să îi ofere sfaturi.
O femeie înțeleaptă ascultă, aprobă într-un mod politicos și apoi face ceea ce crede ca este de cuviință, dar din bunătate.

O femeie rațională va încerca să schimbe Lumea și pe cei din jurul acesteia.
O femeie înțeleaptă va încerca să se schimbe pe ea însăși și îi va accepta pe toți așa cum sunt.

O femeie rațională gândește ca poți fi fericit doar când ai dreptate
O femeie înțeleaptă știe că are dreptate când ești fericit!

Cine sunt cele mai bine plătite femei din industria muzicii

Avem o mulțime de cântăreți și interpreți în lume, dar numai câțiva dintre ei sunt capabili să ne rămână în cap prin versurile lor și să ducă tone de bani acasă.

În calitate de cântăreț, ești recunoscut pentru individualitatea și vocea ta, abilitățile exotice și performanțele pline de suflet. În timp ce unii dintre ei ne cuceresc inimile cu vocea lor și își câștigă recunoașterea în țara lor natală, alții își fac un nume de brand, lăsând amprenta lor pe harta globală.

Astăzi vă prezentăm câteva dintre cele mai bine plătite femei din industria muzicii:

10. Celine Dion (27 de milioane de dolari)

Vocea cântăreței francez-canadiene continuă să ne rămână în cap, iar de fiecare dată când îi auzim numele, în cap ne sună un singur vers: „My heart will go on”.

9. Shania Twain (27,5 milioane de dolari)

Shania Twain a vândut aproape 85 de milioane de înregistrări și categoric este o senzație în lumea muzicii, prin urmare, ocupă locul 9 pe lista celor mai bine plătite femei din lume.

8. Britney Spears (30,5 milioane de dolari)

Fabuloasa cântăreață și interpretă care dansează la fel de bine precum cântă a stabilit o tendință începând chiar de la melodia Hit me baby one more time, din 1999. A fost și este un model pentru tinerele și adolescentele din ziua de azi.

7. Jennifer Lopez (39,5 milioane de dolari)

Nu avea cum să nu fie pe lista noastră, din moment ce este atât de fierbinte și știe cum să ne cucerească prin mișcările de dans și felul în care își ondulează corpul de invidiat.

6. Katy Perry (41 de milioane de dolari)

Katherine Hudson, alias Katy Perry a trecut de la a cânta în biserică la a cânta în fața mulțimilor și reușește să facă o tonă de bani din asta, ocupând o poziție importantă în topul nostru.

5. Beyonce (54 de milioane de dolari)

Queen B a fost întotdeauna cea mai bună, prin urmare, nu avea cum să lipsească de pe listă. 54 de milioane de dolari este averea pe care cântăreața reușește să o facă cu muzica ei.

4. Rihanna (75 milioane de dolari)

Fata cea rea, Riri, este o cântăreață din Barbados care stabilește câte o nouă tendință de fiecare dată când apare în fața camerei, ceea ce o aduce pe locul 4 de pe listă.

3. Madonna (76,5 milioane de dolari)

Madonna continuă să-și împingă limitele și granițele, și dovedește asta de fiecare dată când apare pe scenă. Este un fenomen, în adevăratul sens al cuvântului.

2. Adele (80,5 milioane de dolari)

Adele a știut cum să-și croiască drum către inimile publicului și cum să obțină mulți bani de pe urma talentului ei.

1. Taylor Swift (170 de milioane de dolari)

Taylor Swift a ocupat prima poziție în topul celor mai bine plătite artiste de muzică solo, având aproape dublul venitului celei de pe locul doi.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !