Soțul ei a murit imediat după nuntă. Privind mai apoi pozele, văduva a descoperit un detaliu cumplit. Iată ce s-a întâmplat

Emma și Justin Cotillard, originari din Marea Britanie, erau proaspăt căsătoriți. Tinerii îndrăgostiți erau extrem de fericiți și abia așteptau să savureze timpul petrecut împreună în luna de miere. Dar nici nu bănuiau că această călătorie se va dovedi a fi începutul celui mai mare coșmar al lor.

Într-o dimineață, Justin a speriat-o pe soția sa de moarte. ”S-a trezit într-o dimineață și a început să strige la mine să părăsesc imediat camera lui”, își amintește cu groază Emma. Ea era însărcinată în șapte luni și era oripilată de comportamentul extrem de straniu al soțului său. Când și-a întrebat soțul ce s-a întâmplat, a primit un răspuns ce a devastat-o.

Cuplul a fost nevoit să-și încheie mai devreme luna de miere și s-a întors imediat în Marea Britanie. Justin a mers de urgență să efectueze investigații medicale pentru a afla cauza comportamentelor sale ciudate, a făcut și o scanare RMN. Investigațiile au dezvăluit ceva devastator. Justin suferea de o tumoare cerebrală agresivă și fatală. Medicii i-au spus că îi vor putea prelungi viața cu încă 2 ani doar dacă îi vor efectua o intervenție chirurgicală, și ulterior va fi supus tratamentului prin chimio- și radioterapie. Diagnosticul a lăsat tânărul cuplu în șoc.

Din cauza stresului sever, Emma a născut prematur. Din fericire, însă, fetița lor, Mia, s-a născut perfect sănătoasă. Se întâmpla la 15 august 2015, în ziua în care Justin a început radioterapia. Acest lucru însemna că putea să-și vadă fetița nou-născută doar pe durata weekendurilor.

Patru luni mai târziu, o scanare repetată a creierului a identificat faptul că tumoarea a crescut și a intrat în faza de metastază. Era cea mai agresivă tumoare pe care o văzuse medicii în decursul ultimei decade. În octombrie 2015, se părea că sfârșitul lui Justin era aproape. Emma își amintește o conversație cu medicul său: ”Aveam la dispoziție încă două săptămâni pentru a-l lua acasă pe soțul meu înainte să moară”.

Dar, uimitor, Justin a mai trăit 7 luni, reușind să-și sărbătorească și cea de-a 30-a aniversare și încă un Crăciun. Cu regret, toată lumea vedea că zilele-i sunt numărate. A fost internat într-un spital pentru a i se oferi îngrijirile corespunzătoare. Cu toate acestea, Justin refuza să renunțe – el era determinat să trăiască și părea că așteaptă ceva. Emma avea o părere bună despre această atitudine.

Justin a vrut să-și revadă fiica. Dar fetiței, din cauza că avea varicelă, nu i s-a permis timp de câteva zile să-și viziteze tatăl. Cu toate acestea, angajații spitalului au decis să treacă peste această regulă și să-i permită tatălui să-și vadă pentru ultima oară fiica. Însă, din păcate, era prea târziu. ”M-am întors în odaia lui, m-am întins alături de el pe pat și i-am spus că Mia e în drum, vine să-l vadă. Acesta a fost momentul când el s-a stins. A murit știind că fetița lui e bine”.

Privind acum înapoi, Emma își dă seama că, înainte de nuntă, comportamentul soțului ei se schimbase considerabil.

Comportamentul lui începuse să devină inconsecvent. Putea să plece pur și simplu de unul singur să se plimbe în cercuri și, uneori, discursul lui era incoerent”, își amintește Emma. Ea presupunea că este vorba de stresul dinaintea nunții, însă, chiar și câțiva invitați la nuntă observaseră că ceva nu era în regulă cu el.

Dar nimeni n-ar fi bănuit că Justin avea o tumoare pe creier. Emma a observat mai târziu în fotografiile de la nuntă un detaliu pe care anterior nu-l observase: ”Partea dreaptă a feței lui era mai căzută, lăsată”.

Emma speră că istoria lor îi va ajuta pe alții să recunoască semnele de avertizare și să primească ajutor medical înainte de a fi prea târziu. În multe cazuri, tumorile cerebrale sunt tratabile dacă sunt diagnosticate suficient de devreme.

8 poziții de somn extraordinare ale pisicilor

Pisicile sunt înzestrate cu abilitatea de a se relaxa oriunde și oricând atâta timp cât se simt în siguranță. Este normal să vedeți că pisica dvs. doarme într-o găleată sau se întinde pe un raft. De asemenea, pisicile sunt maeștri naturali de yoga cu flexibilitatea corpului lor, pot sta în anumite poziții care în mod normal necesită pentru noi luni întregi de practică.

Ar trebui să putem învăța un lucru sau două de la ele!

Cu toate acestea, ele nu sunt întotdeauna atât de admirabile. Pisicile pot fi prostuțe de multe ori mai ales în somnul lor, pe măsură ce au tendința de a alege foarte ciudat locul în care dorm. Derulați în jos pentru imagini cu pisici care dorm în poziții hazlii!

1. Nu știm dacă visul a dat-o pe spate sau pur și simplu așa doarme ea, însă rezultatul este demențial de amuzant!

2. Nu înțelegem cum a ajuns acolo, însă somnul ei pare profund și foarte confortabil în ciuda spațiului și a circumstanțelor!

3. ”Am vrut să-mi ajut stăpâna să iau rufele spălate de pe sârmă, dar între timp m-a doborât efortul!”

4. ” Am gustat din vin și am dormit aici! Acum înțeleg momentelea acelea ale stăpânilor mei!”

5. ” Te rog să nu mă deranjezi! Nu scria nicăieri că este patul tău și cu asta basta!”

6. Somnul este cel mai relaxant și plăcut moment al vieții în care toate grijile cotidiene dispar, iar corpul se pregătește de noi aventuri!

7. Ei bine, deși nu pare atât de confortabil pisica aceasta sigur își face somnul de frumusețe!

8. ” În felul acesta poate nu mai pleacă iar pentru că nu-mi place să stau acasă singură!”

 

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !