Mesajul lui CEAUȘESCU post mortem pentru toți ROMÂNII a devenit VIRAL. Te va cutremura cât adevăr se regăsește în cuvintele sale

“Aflu cu lacrimi în ochi că după eforturile mele de a ţine departe de poporul român pe toţi imperialiştii, mafioţii economici, trădătorii de ţara, capitaliştii lacomi şi avizi după putere, aceştia sunt ce-i care va conduc, aceştia pentru care voi m-aţi împuşcat, v-au adus pe voi dragi români la limită dintre viaţă şi moarte.

Am scăpat ţara de datorii, datorită vouă. Datorii pe care le-am făcut în interesul de a vă construi case şi apartamente, străzi, şosele, metrou, oraşe, fabrici şi uzine, terenuri agricole, ferme şi toate de care va mai amintiţi… Căci au rămas doar amintiri, amintiri de suferinţă cu muncă şi sudoare, căci toate au fost deşarte, de toate aţi fost furaţi! Aţi răbdat de foame, este adevărat, dar astea au fost eforturi nelimitate pentru care voi să trăiţi mai bine şi pentru care eu eram pe cale de a înfăptui un socialism mai bun ca orice formă de guvernământ din lume.

Capitalismul se simţea ameninţat, eram singura ţara din lume fără datorii externe şi iată că atunci forţe obscure, trădători ai neamului românesc, masoni şi alte grupări oculte, activişti ai Noii Ordini Mondiale, au recurs la asasinarea mea pentru a va fură vouă muncă voastră şi toate bunurile ţării, dezbinându-vă între voi, înrobindu-vă, şi luându-vă orice putere de a vă răscula pe viitor împotriva lor.

Nu v-au luat doar ţara, v-au furat personalitatea, demnitatea, onestitatea, curajul, unitatea de neam. Uniunea Europeană este asasinul real al României şi cu adâncă durere în suflet urez sincere condoleanţe poporului român, pentru că deja v-aţi pierdut identitatea şi umanitatea în care aţi trăit liberi, dar nu aţi ştiut până ce aceşti huligani v-au păcălit cu o libertate falsă şi perversă. Dragi tovarăşi şi pretini , singură voastră şansă este să va înarmaţi cu cinstea, demnitatea şi curajul strămoşilor voştri, să va luaţi furcile şi topoarele şi să mergeţi în căutarea judecăţii.

Asta e singură cale! Mulţi deştepţi din tabăra adversă, care se vor arăta ca fiind educaţi şi diplomaţi, vă vor spune că furca şi coasa e o metodă depăşită. Nu este şi niciodată nu va fi pentru ei, ce-i care vă fură fiind susţinuţi de justiţie! Voi trebuie să fiţi adevărata justiţie pentru a avea o judecată dreaptă. Să nu-i credeţi când o să va facă anarhişti, huligani etc. pentru că toate ţările „civilizate” asta fac de mii de ani: subjugă pe cei slabi. Forţele militare nucleare subjugă pe cei slabi şi îşi împart lumea între ei şi totuşi sunt catalogate că ţări civilizate şi mai sunt şi susţinute în genocidul mondial pe care îl practică . Nu cred că este nevoie să va mai relatez politică mondială a anilor 1989-2012. Cam astea am avut de spus şi sper că sângele străbunilor să reînvie din nou în venele voastre statutul de român şi inima voastră să bate cu mândrie.”

O mămică transformă hainele soțului ei în piese vestimentare pentru fetițe

S-ar putea să fiți tentați să vă aruncați hainele vechi ori de câte ori vă plictisiți de ele, dar o mamă a venit cu un mod strălucit de a le refolosi. Ea transformă vechile tricouri sau cămăși nedorite ale soțului ei în haine pentru fiicele ei tinere, iar rezultatele este la fel de creativ și de frumos ca și ele.

Stephanie Miller, o profesoară de artă și mama a patru copii din Utah, a venit cu ideea după ce soțul ei a adus acasă o mașină de cusut de 50 de dolari de la Walmart.

1. “Locuim într-un apartament cu un dormitor, cu puțin spațiu pentru a-mi depozita tablourile, iar vopselele cu ulei au vapori nesănătoși și mi-a luat prea mult timp să-mi pun fac atelierul având și copii grijă”, a spus ea.

2. “Am suferit de depresie, iar cu șocul stilului de viață al maternității, am simțit o pierdere a identității”.

3. Mașina de cusut a ajutat-o ​​să-și redescopere aspectul creativ și, după ce a învățat cum să facă animale împăiate, a început să vizioneze tutoriale YouTube despre cum să facă rochii.

4. “Acum trei luni, soțul meu a scos niște haine pe care nu le mai purta și pe partea de sus a grămezii era o cămașă pe care i-am oferit-o pentru Crăciunul trecut”, a spus Stephanie.

5. “Am fost frustrată pe el pentru că nu doream să scap de ceva atât de nou, dar starea s-a diminuat. Am păstrat și câteva din celelalte cămăși ale sale, în speranța de a face ceva din ele.

6. ”Am urmat câteva cursuri de croitorie pe Instagram și am văzut câteva filmulețe despre refacerea hainelor și m-am gândit: Aș putea încerca asta”.

7. De atunci a facut diverse haine pentru fetele mele care își iubesc hainele creative atât de mult încât nicio cămașă nu mai este în siguranță!

8. Din fericire pentru soțul ei (și cămășile sale preferate!), prietenii și vecinii își donau hainele și alte materiale astfel încât Stephanie are o sursă constantă de material pentru a lucra.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !