CITITI CU ATENTIE si DATI MAI DEPARTE! Se poate intampla oricui in parcarea subterana de la Mall!

Astazi pe la ora 14 am intrat la Mall Baneasa in parcarea subterana.Am vazut un loc gol si am parcat cu spatele ptr a-mi fi mai usor sa ies la plecare.In timp ce parcam,am vazut un barbat care vorbea la telefon de zor, in spate dreapta la vreo doi metri de masina.

Nu l-am bagat in seama crezand ca este de la masina de alaturi.Am iesit din masina,a trantit portiera dupa care am aruncat o privire in spate (de obicei nu ma mai uit dar acum nu stiu ce mi-a venit…)si l-am vazut pe respectivul ca se departa de masina mea (pleca de langa usa mea din spate dr. (in timp ce eu il vazusem ultima data la vreo 2 M de masina).M-am gandit ca o fi un nebun care sa apropiat ca sa-mi zgarie portiera (am mai gasit-o zgariata prin parcari).Ducandu-ma sa vad,gasesc usa respectiva deschisa.

Barbatul continua sa se faca ca vorbeste la telefon (vorbea chiar zgomotos ca sa nu para ca s-ar ascunde de ceva). Nu mi-a venit sa cred….deci in timp ce eu am trantit portiera mea,el a deschis-o pe cea din spate dreapta,perfect sincronizat. Daca nu vedeam,urma sa inchid din telecomanda si sa plec,dupa care el sa fure linistit ce dorea din masina. La masina mea daca o usa ramane deschisa,restul se inchid normal,cea deschisa ramanand neblocata. Probabil ca si la alte masini este la fel.

In fine,am scos telefonul si am inceput sa-l fotografiez. Cand a vazut ca-l pozez,a fugit prefacandu-se mai departe ca vorbeste la telefon (hot nebun). Am strigat sa stea dar ….a fugit . L-am surprins totusi inainte de-a fugi si il pun aici. Poate ca-l veti intalni si voi in parcarile de la supermaket-uri.

Va rog sa dati si voi mai departe ca sa afle cat mai multi de aceasta noua metoda de a-ti fura din masina sau mai rau:de a-ti fura masina cu totul! Eu am avut mare noroc ca am fost inspirat sa mai privesc odata inapoi…Bafta si mare grija cand inchideti masina in parcari! Nenorocitii sunt printre noi si toata treaba lor este sa gaseasca metode care noua nici prin cap nu ne trec,pentru a fura.

SURSA: CANCAN.RO

5 semne puternice si clare care ar putea susține că extratereștri au fost și sunt printre noi!

Universul nu este doar mai vast decât ne imaginăm, este mai vast decât ne-am putea imagina vreodată. oamenii de ştiinţă estimează că ceea ce noi numim cosmos conţine miliarde de galaxii. Cel mai probabil, undeva în acest saptiu există aşa cum există şi pe Pământ, o formă de viaţă şi de civilizaţie care este destul de diferită de ceea ce cunoaştem noi.

Poate că această societate extraterestră este mult mai avansată decât putem să realizăm noi. Poate că aceştia au reuşit să fie foarte buni în ceea ce priveşte spaţiul intergalactic şi ne-au vizitat planeta. Mulţi oameni de ştiinţă au credinţa că nu suntem singuri – că undeva în acest spaţiu imens există alte fiinţe inteligente. Alţii merge mai departe de atât şi susţin că extratereştri ne-au vizitat deja şi că guvernele marilor puteri vor să ascundă asta.

Toată lumea, la un moment sau altul, s-a întrebat dacă există sau nu viaţa pe alte planete. Pentru mai multe decade, s-au susţinut multe semnale ale inteligenţei extraterestre. Acestea au funcţionat folosind metode ca semnale radio, sisteme pictoriale sau telescoape. Totuşi, nu a existat un rezultat destul de solid care să confirme o dată pentru totdeauna prezenţa unei societăţi extraterestre.

De-a lungul istoriei au existat mai multe semnale care au convins oamenii că există viaţă extraterestră, că aceştia ne-au vizitat, dar că totul a fost muşamalizat de către guvernele marilor puteri. Iată care sunt câteva dintre ele:

1. Au existat multe teorii care au fost strâns legate de apariţia extratereştrilor în Egiptul antic. Una dintre cele mai entuziaste are legătura cu faptul că aceştia i-au ajutat pe egipteni să construiască piramidele. Unul dintre semnele cele mai puternice are legătură cu hieroglifele. Templul lui Seti I at Sbydos a primit multă atenţie datorită semnelor hieroglifelor, care reprezentau simboluri foarte asemănătoare cu un helicopter, o barcă, o navă şi eventual un vas extrem de futuristic în apariţie.

Ţinând cont de faptul că aceste hieroglife sunt vechi de peste 3000 de ani, cum ar fi putut egiptenii să fie atât de clari în ceea ce priveşte prezicerile tehnologiei viitoare, dacă nu cu ajutorul unei activităţi extraterestre? Totuşi, oamenii care nu sunt de acord cu aceste teorii susţin că hieroglifele sunt iluzii create şi rescrise, şi doar dau impresia de antic. Alţii susţin că pereţii aceştia puteau fi înlocuiţi cu totul.

2. Dacă ar fi fost cineva care ar fi avut ocazia să întâlnească viaţa extraterestră, ar fi aceeia care chiar vizitează spaţiul. Au fost mulţi astronauţi care au exprimat că există o posibilitate să se fi întâlnit cu extratereştri în călătoriile lor.

În iunie 1965, Maiorul James McDivitt a văzut obiecte misterioase în spaţiu, în timp ce se apropia de capsula Gemini IV. McDivitt a descris că a văzut o fiinţă care „avea o formă foarte definită – un obiect cilindric care era alb. Avea o mână lungă care îi ieşea dintr-o parte.”. Acesta a fotografiat tot, dar a considerat că rezultatul pozelor nu era deloc acelaşi cu ceea ce văzuse, de fapt. De asemenea, acesta a şi filmat, dar înregistrările nu au fost niciodată eliberate către public.

În acelaşi an, astronauţii Gemini pe nume James Lovell şi Frank Borman au raportat că au fost martorii unui obiect zburător neintentificat în timp ce au fost într-o misiune recor de două săptămâni. Celor doi li s-a răspuns de către turnul de control Gemini că ceea ce văd sunt doar rachetele lor. Aceştia au insistat, totuşi, şi au confirmat atât apariţia rachetelor, cât şi obiectele zburătoare.

3. Mulţi oameni cred că au existat deja contacte şi dovezi ale extratereştrilor, dar că totul a fost muşamalizat de NAŞA. Un caz foarte popular a implicat un astronaut numit Edgar Mitchell care a petrecut nouă ore lucrând pe Lună în 1971. Mitchell susţine că a fost conştient de apartia multor OZN-uri de-a lungul carierei sale, dar că toate au fost ascunse de publicul larg. Într-o emisiune radio, acesta a spus „S-a întâmplat să fiu privilegiat atât de mult încât să ştiu sigur că am fost vizitaţi de extratereştri şi că toate aceste fenomene ale OZN-urilor sunt reale!”.

Un purtător de cuvânt NAŞA a răspuns că ei „nu se ocupă cu observarea OZN-urilor. NASA nu este implicată în niciun fel de muşamalizare în ceea ce priveşte viaţa extratereştrilor pe planeta noastră sau oriunde în Univers. Dr. Mitchell este un american minunat, dar fiecare are opinii diferite în legătură cu acest subiect.” Totuşi, extratereştrii entuziaşti au criticat NAŞA pentru a tăia orice imagine cu OZN-uri care apare în înregistrările lor.

4. O altă teorie este legată de faptul că noi, că oameni, suntem extrem de minusculi în comparaţie cu restul universului şi că noi putem să fim practic bacteria unei alte forme de viaţă. O altă idee populară este apariţia „oamenilor în negru”. Au existat multe dovezi ale acestora, care au atacat şi au ameninţat martorii OZN-urilor, pentru a-i împiedică să vorbească despre asta.

Pentru mai multe exemple, click aici:

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !