Poștașul lăsa corespondența în fața ușii bătrânei de 94 de ani când a auzit că cineva urlă înăuntru. A intrat în panică, i s-a făcut frică, dar a spart ușa. Ce a văzut acolo l-a schimbat pe viață: ,,Pe podea, de peste 20 de ore, se…”

Josh Hefta este poștaș în Dakota de Nord, SUA, dar într-o zi, deși credea că va fi o zi la fel ca toate celelalte, el a devenit ceva ce nu credea că va deveni vreodată: erou. Iată cum s-a întâmplat.

Josh aduce corespondența acelorași case zilnic, așa că știe cine locuiește în zona pe care o acoperă el. Unul dintre clienții pe care începuse să îl cunoască foarte bine era o femeie în vârstă de 94 de ani, Alice Paschke. Pentru Alice, Josh trecea dincolo de ce îl obliga meseria, și îi lăsa corespondența pe pragul ușii, pentru ca bătrâna să nu fie nevoită să meargă prea mult până la cutia poștală din fața casei.

Într-o zi de ianuarie, anul acesta, în timpul rutei lui obișnuite, Josh a observat că ceva nu era chiar normal, atunci când a ajuns la Alice. De obicei femeia ieșea afară pentru a sta puțin de vorbă, trăia singură și era dornică de vorbă, uneori chiar îi oferea lui Josh ceva de mâncare sau de băut. Cei doi aveau o legătură mai specială, am putea spune.

Dar, recent, devenise mult prea dificil pentru Alice să se deplaseze, abia dacă mai părăsea casa. Așa că Josh, care îi cunoștea problemele de sănătate, cobora din mașină, mergea până la pragul ușii, și îi lăsa corespondența chiar la ușă, un gest pe care nu era deloc obligat să îl facă.

Dar în această zi de ianuarie Josh a bătut la ușa ei și nu a răspuns nimeni, așa că s-a îngrijorat, a continut să bată la ușă, și, în cele din urmă a auzit un glas stins care striga după ajutor. Josh știa că trebuie să acționeze rapid. Ușa era încuiată, așa că a trebuit să o spargă, când a intrat în casă a găsit-o pe Alice pe podea, căzuse în urmă cu o zi și nu se mai putuse ridica, zăcuse acolo de peste 20 de ore! Știa că singura ei speranță era ca Josh să o găsească, și, din fericire chiar el și-a dat seama și a reușit să o salveze.

,,Am spus, intră, am nevoie de ajutor. Și mi-a salvat viața. Ăsta e adevărul. Pentru tot restul vieții mele, atât cât îmi va mai funcționa memoria, îmi voi aminti de el”. Pentru fapta lui, Josh a primit premiul cel mai mare pe care îl poate primi un poștaș, în SUA.

10 semne că tu și crush-ul tău veți fi împreună la final

Este destul de greu să găsești pe cineva căruia să-i placă lumea întâlnirilor moderne. Este chiar mai greu să găsești pe cineva care să-ți placă și care să te placă înapoi!

Dar există semne care să-ți arate că tu și crush-ul tău din ultima vreme veți ajunge să fiți vreodată ceva mai mult decât simpli prieteni? Ei bine, răspunsul este da, dacă știi unde să te uiți.

De la a petrece o mulțime de timp împreună până la a spune literalmente că vrea să fie cu tine – iată 10 semne că tu și crush-ul tău veți sfârși prin a fi împreună la final!

Dacă te afli în mod constant în compania lui fără nici un motiv, este un semn bun. Sunteți foarte apropiați unul de altul și nu vă opriți aici.

Te simți confortabilă cu el și te face să te simți că poți fi tu însăți în preajma lui. Atunci când vă înțelegeți atât de bine și vă bucurați de timpul petrecut împreună, sunt șanse destul de mari ca tu și el să ajungeți să fiți împreună.

De fiecare dată când urmează să vă vedeți, nu vă puteți controla entuziasmul sau fluturașii pe care-i simțiți în stomac. Acești fluturași mici sunt de fapt anxietatea dinaintea întâlnirii, și nu ai nici un control asupra ta când știi că urmează să vă vedeți unul pe celălalt.

Atunci când vă întâlniți, ești imediat fericită și râzi cu gura până la urechi. Totul pare a fi roz și frumos, de parcă ați fi numai voi doi în propria voastră bulă de fericire. Deși nu sunteți încă oficial împreună, sunteți deja în faza „luna de miere”.

Până la acest punct, tu și crush-ul tu ați început să vă întâlniți și te-ai simțit atât de bine încât nu ai vrut să se mai termine. La fel a simțit și el.

Există, de fapt, un milion de semne pe care ți le-a dat în timpul zilei și care ar putea sugera faptul că e posibil să aveți o relație.

Ți-a sugerat să participi pe viitor cu el la niște evenimente care se apropie. De-a lungul întregii zile, părea să fie foarte interesat de tine și nu ai primit nici un fel de replică de agățat.

Nu a adus în discuție relațiile anterioare și nici nu te-a întrebat despre alte tale. La sfârșitul zilei, ți-a dat un pupic pe obraz și a plănuit să te revadă și a doua oară. Ba chiar ți-a scris și după ce întâlnirea s-a încheiat! Toate astea înseamnă că sunteți pe drumul cel bun.

Unul dintre cele mai mari semne că tu și crush-ul tău veți ajunge împreună este momentul. Dacă ambii sunteți singuri, nu vă vedeți cu altcineva și vă doriți să aveți o relație, atunci calendarul vostru este potrivit!

Dacă nici unul dintre voi nu sunteți agățați de vreun fost și nu încercați să vă rezolvați anumite probleme personale, atunci probabil că sunteți gata pentru o relație. Vestea bună este că ați făcut deja toată treaba, de aici înainte, este timpul să recunoașteți că vă placeți reciproc.

Citește și: Machiajul le-a ajutat pe aceste femei să arate precum STATURILE de la Hollywood. Numărul 4 este UIMITOR
Nu numai că petreceți o grămadă de timp împreună, dar totodată flirtați tot timpul. Poate că te distrezi bine cu el, poate este și puțină atracție fizică, dar scânteile sigur există.

Aveți glume de interior de care nimeni nu se prinde, ceea ce e bine, pentru că asta vă face să vă simțiți mai apropiați. Când sunteți în preajma altor persoane, nu vă puteți abține să nu flirtați deschis în fața lor.

Este evident că aveți ceva unul pentru celălalt, chiar dacă nu ați recunoscut-o încă. Având în vedere că vorbiți non-stop, posibilitatea unei relații între voi doi este destul de evidentă.

Practic, toți prietenii tăi știu asta. Mai mult decât atât, v-au și spus că ați face un cuplu perfect. Mai trebuie să o recunoașteți doar voi.

Desigur, semnul cel mai evident dintre toate că vei sfârși alături de crush-ul tău este dacă el chiar îți spune asta de fapt.

Ați flirtat luni de zile. Nu v-ați mai întâlnit cu altcineva între timp. Așadar, ce mai așteptați? Tu și crush-ul tău sunteți pregătiți să fiți împreună!

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !