Vești importante pentru pensionari! Noua lege a pensiilor vine cu zeci de schimbări. Peste 5,4 milioane de pensionari sunt vizați de noua lege Toată lumea trebuie să știe

Ministerul Muncii lucrează la o nouă lege a pensiilor care vizează peste 5,4 milioane de pensionari.

PSD-ALDE dorește să aducă zeci de schimbări în ceea ce privește pensiile din România, s-a vorbit despre o adevărată ,,revoluție” pentru pensionari.

Iată ce a declarat pe acest subiect Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu: „Ei (pensionarii cu pensie speciala – n.red.) de regula ies cu 120% din venitul brut din ultimele luni. Asta inseamna sa zicem un salariu de 2.000 de lei la care adaugam sporuri de 1.000 de lei. Ies cu pensia de peste 3.000 de lei, la nivel minim. Sunt pensii care ajung si la 45.000. Sunt foarte multe care trec de 20.000 in Romania. Vom ingheta toate aceste pensii pana la o abordare foarte corecta si serioasa a legii pensiilor in general”.

De cealaltă parte a baricadei este analistul Bogdan Chirieac, care este de părere că „România nu își permite să plătească aceste pensii”.

Andrei Gerea, vicepreședintele ALDE, a declarat: ,,Nu consider ca acolo gasim grosul electoratului PSD. Trebuie sa asiguram fonduri pentru a plati aceste pensii, trebuie sa avem grija cum facem acesti bani pentru sistemul de pensii, trebuie sa dam drumul la investisii, sa facem legi mai normale”.

România are peste 5,4 milioane de pensionari, iar dintre aceștia, 2,4 au o pensie mai mică de 1.000 de lei, pe când 1,9 au între 1.000 – 2.000 de lei.

Sursa: Stiripesurse

Care sunt cele mai uluitoare trăsături ale corpului în funcție de zodie! Berbecii vor fi încântați!

 

Fiecare zodie în parte are propriile caracteristici uimitoare care împreună fac o personalitate unică, dar şi trăsăturile noastre corporale sunt unice şi speciale, chiar dacă de multe ori nu ni se pare că nu ne încadrăm în standardele de frumuseţe impuse de societate. În funcţie de locul şi data naşterii, stelele s-au aliniat într-un mod special care să-ţi ofere ochii minunaţi, buzele pline sau un posterior generos.

Fiecare om are o parte a propriului corp pe care o place mai mult faţă de altele, dar ceea ce ar trebui să învăţăm să facem mai des este să învăţăm să ne apreciem mai mult şi să ne mustrăm mai puţin. Iată care sunt câteva dintre părţile corporale care ies cel mai tare în evidenţă în funcţie de zodie:

Berbec: sprâncenele – acest semn zodiacal fără de frică are o atitudine puternică şi nu se sfieşte să o arate de fiecare dată când are ocazia. Oare care ar putea fi o modalitatea mai bună de a face asta dacă nu prin nişte sprâncene perfect conturate care să îi facă expresiile fetei şi mai uşor de înţeles? Această trăsătură a corpului este una dintre cele mai puternice pentru berbeci, aşa că ar trebui îngrijită, mai ales că îi fac mult mai puternici şi mai atrăgători.

Taur: buzele – se pare că oamenilor le place să privească un taur atunci când vorbeşte, pentru că persoanele născute în această zodie au buzele extrem de senzuale. Atunci când vine vorba de plăcere, taurii sunt mereu la înaintare şi nu se tem să îşi facă publice dorinţele şi nevoile. Asta include şi mâncarea – dacă eşti atent, vei observa că taurii adoră să mănânce!

Gemeni: tenul feței – gemenii sunt oameni vibranţi, care îşi trăiesc viaţa din plin şi care au un ritm rapid în tot ceea ce fac. Asta include şi circulaţia sângelui care este la fel de rapidă, ceea ce rezultă într-o piele strălucitoare şi minunată care iese mereu în evidenţă. Nu doar că pielea acestora este în mod vizibil superbă, dar aceştia au şi o vibraţie specială care îi fac să pară din altă lume.

Rac: abdomenul – racilor le place mâncarea, dar aceştia îşi iubesc trupul şi au grijă de el pe cât de mult posibil. Asta înseamnă că după ce au mâncat cât de multe dulciuri au putut, nativii în rac vor urma un program riguros de sport şi o dietă strictă. În orice caz, vor ajunge să arate demenţial!

Leu: părul – leii, la fel ca şi alte animale care cresc în sălbăticie, au un păr superb. Acestora le place destul de mult atenţia – ai auzit vreodată un răget de leu? În cazul în care nu o au, leilor le place să facă în aşa fel încât atenţia să fie de partea lor şi a părului lor spectaculos. Aceştia vor cheltui sume mari de bani pe tratamente pentru podoabă capilară.

Fecioara: pielea – aceste creaturi dulci au o aură specială ca a unei prinţese din poveşti, incluzând trăsături vibrante şi piele perfectă. Nativii din zodia fecioarei iubesc absolut tot ce constă în îngrijirea personală – duşuri, băi, tratamente corporale şi faciale. În consecinţă, aceştia au cea mai frumoasă piele!

Balanţa: posteriorul – avem două cuvinte pe care doctorii le folosesc atunci când vine vorba despre posterior: Kim Kardashian. Femeile din zodia balanță au forme apetisante şi se folosesc din plin de trăsăturile minunate. Acestea sunt sub conducerea lui Venus, planeta iubirii, şi înţeleg la un nivel mai înalt tot ce ţine de iubire şi de senzualitate.

Citește și: 15 locuri de pe Hărțile Google care sunt ascunse în mod MISTERIOS! Motivele sunt cutremurătoare!
Scorpion: zonele erogene – scorpionii sunt cunoscuţi pentru pasiunea şi pentru senzualitatea lor. Aceştia tind să se bucure de momentele intime şi tot ce este conectat de ele. Iubesc preludiul şi au nişte trăsături fizice foarte frumoase de care se pot folosi. Practic sunt foarte frumoase exact aşa cum sunt!

Săgetător: spatele – femeile săgetător sunt foarte aventuroase şi puternice – gândeşte-te la un arcaş care o săgeată pregătită pentru lansare. Săgetătorii sunt jucăuşi şi spontani şi spatele acestora puternic este un simbol al aventurilor viitoare.

Capricorn: picioarele – capricornii sunt lideri şi cei mai vechi din familia zodiacului. Aceştia trebuie să stea ferm pe pământ, tocmai de aceea picioarele acestora sunt atât de frumoase şi de puternice. Picioarele capricornilor sunt de obicei luxoase şi fine, demne de menţionat în filmele de la Hollywood.

Vărsător: mâinile – vărsătorii sunt printre cei mai puternici oameni din lume care iubesc să fie în centrul atenţiei şi urmăriţi de ceilalţi. Tocmai de aceea vărsătorii au mare grijă de mâinile lor, pentru a avea mereu ceva îngrijit cu care să dea indicaţii.

Peşti: ochii – peştii sunt cei mai fermecători oameni din lume. Te-ai pierdut vreodată în ochii cuiva? Ei bine, atunci înseamnă că te-ai pierdut în ochii unei persoane care era în zodia peşti! Ochii peştilor sunt frumoşi peste cuvinte!

Pentru mai multe detalii, click aici:

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !