Din păcate este adevărat! Îndrăgita cântăreață Niculina Stoican este distrusă. S-a aflat azi și vestea a dat-o peste cap

Vremuri tulburi pentru Niculina Stoican?

În toamna anului trecut îndrăgita interpretă de muzică populară Niculina Stoican primea o veste mare: soțul său, Vasile Stănescu, era eliberat condiționat după ce petrecuse doi ani în închisoare, aceasta fiind pedeapsa accordată într-un dosar de obținere ilegală de rambursări de TVA.

Pe atunci solista scria fericită pe Facebook: ,,În sfârsit, s-a terminat, suntem amândoi! Vom face Sărbătorile împreună!”.

Soțul Niculinei fusese condamnat alături de alte 10 persoane pentru că ar fi făcut parte dintr-o rețea condusă de controversatul Genică Boierică, interlopul din Craiova. Această rețea realizase un prejudiciu de 13,6 milioane de lei.

De asemenea, și Niculina Stoican făcuse parte din dosar, Evenimentul Zilei scria în 2005, conform wowbiz.ro: ,,Niculina este cercetată pentru evaziune fiscală”.

În 2014 Genică Boierică a fost condamnat definitiv la 10 ani și 3 luni de închisoare, în plus, alături de alți 11 inculpați trebuia să înapoieze statului peste 11 milioane de lei, dar Boierică nu a mai fost de găsit după sentință și a fost dat în urmărire internațională prin Interpol.

Genică Boierică, considerat mai demult un fel de ,,protector” al Niculinei Stoican (s-a scris la un moment dat și că erau amanți), a fost acum extrădat din Italia și va face ani grei de pușcărie în România.

Iată ce informații apar în comunicatul oficial: ,,În noaptea de 28 spre 29 august a.c., o escortă a Poliției Române a preluat din Italia și adus în țară un bărbat urmărit la nivel internațional de autoritățile judiciare române întrucât este condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 10 ani și 3 luni pentru infracțiuni de natură economică.

Acesta a fost localizat și depistat, în urma schimbului de informații efectuat prin intermediul Biroului SIRENE, în Italia, la data de 22 iunie 2017, iar la data de 16 august 2017, Curtea de Apel din Milano a decis predarea către România.”

Surse: wowbiz.ro, stirileprotv.ro

10 motive enervante pentru care să fii slabă este foarte greu

Nu toată lumea este mulțumită cu ceea ce are, multe persoane lucrează din greu pentru a pierde kilogramele în plus și grăsimea. De obicei, oamenii care au o măsură a hainelor mai mare cred că cei care sunt extrem de slabi se simt extrem de bine întotdeauna.

Crede-mă, este doar un mit, deoarece să fii extrem de slab chiar nu este atât de bine precum ai putea crede.

Iată care sunt principalele probleme cu care se confruntă persoanele extrem de slabe și de ce viața lor nu este perfectă:

1. Oamenii îți dau numeroase sfaturi despre “Cum să te îngrași”

Dar ei nu știu că ai făcut deja toate lucrurile posibile, dar nimic nu merge. Este lucrul cel mai enervant pentru persoanele foarte slabe.

2. Oamenii sunt șocați atunci când aud că mănânci foarte bine.

Vreau să spun, se spune că oamenii slabi nu mănâncă prea mult. Ei bine, crezi sau nu, dar așa funcționează metabolismul.

3. Întotdeauna le este frig

Un alt motiv pentru care este greu să fii slab este că adesea îți este frig atunci când cei din jur transpiră. Da, aceste persoane folosesc pături și atunci când este vară și nu este exclus să le vezi și cu șosete.

4. Privirea vânzătorilor atunci când cumperi un sutien. Este chiar o senzație de jenă pentru fete și te face acest gest să spui: „OK, oprește-te din holbat, perversule”.

5. Este mereu greu să îți găsești haine pe măsura ta. Toate par largi și mari pe tine, iar vizita la un croitor pentru a le ajusta este obligatorie, dacă vrei să arăți bine, altfel vor sta ca „pe gard”.

6. „Ești atât de slabă, că te urăsc”

Persoanele slave aud mereu această replică, iar apoi cei care au spus cuvintele acestea spun că „Am glumit”, iar tu știi că, de fapt, acele persoane chiar te urăsc din tot sufletul.

7. Toată lumea vrea să te măsoare, iar dacă cineva nu ți-a măsurat încă talia ori încheietura mâinii, ori ai prieteni foarte buni, ori nu ești suficient de slabă. Nu mai faceți acest lucru cu măsurătorile, este umilitor.

8. Prietenilor sunt întotdeauna îngrijorați atunci când pleacă undeva cu tine și se gândesc dacă tu poți să le susții sau nu greutatea.

9. Mulți oameni cred că ai probleme alimentare și îți dau sfaturi despre cum ar trebui să ai o dietă, ce să mănânci ca să te îngrași puțin. Tot ce poți face în acest caz este să îi asiguri că nu ești nici anorexică, nici bulimică și să mulțumești pentru sfaturile pe care oricum nu le-ai cerut.

10. Te judecă pentru că mergi la sală. Mulți oameni care au kilograme în plus nici nu concep ca cineva slab să meargă la sală pentru a-și tonifia musculatura și li se pare o pierdere de timp.

11. Să împarți haine cu cineva nu este o opțiune și nu este pentru că așa îți dorești tu, ci pentru că măsura ta la haine este atât de mică, încât uneori hainele par că au fost cumpărate de la un magazin cu haine pentru copii.

7 motive sincere pentru care femeile nu trimit niciodată mesaj primele

Nu fiecare femeie are aceleași motive pentru care nu trimite niciodată prima mesaje unui bărbat, indiferent dacă îl place sau nu, iar în acest articol, îți vom dezvălui principalele motive pentru care ea alege să nu facă asta.

1. O femeie nu îți scrie niciodată prima pentru că nu obișnuiește să vorbească prea mult prin mesaje

Există femei care mai degrabă ar prefera să piardă o oră vorbind la telefon, decât o zi întreagă numai prin mesaje. Și chiar dacă e vorba doar de un scurt apel telefonic, aceste femei apreciază mai mult să audă două-trei cuvinte, decât să trimită constant mesaje.

2. O femeie nu îți scrie niciodată prima pentru că este foarte ocupată

Dacă încearcă să-și construiască o carieră, sau să găsească o modalitate prin care să-și urmeze visele ori să-și pună în echilibru emoțiile sau să țină pasul cu toate prioritățile din viață, mesajele către tine vor fi pe ultimul loc în lista ei cu lucruri de făcut. Nu este ușor să se oprească în loc doar pentru a-ți trimite ție un mesaj.

3. Nu îți scrie niciodată prima pentru că s-a obișnuit să-i trimiți tu mesaj primul

Există bărbați care sunt interesați de o femeie și care respectă faptul că ea nu va fi niciodată prima care va iniția conversațiile dintre ei. Ba chiar ei o vor suna spunându-i că știu cât de ocupată este, și doar voiau să o informeze că se gândesc la ea.

4. Nu îți scrie niciodată prima pentru că nu vrea să te deranjeze

Din nou, faptul că o femeie este o persoană ocupată îi oferă un anumit respect pentru programul și prioritățile zilnice ale oamenilor. Ea nu poate să îți scrie dis de dimineață sau în orele aglomerate ale zilei pentru că nu vrea să te deranjeze sau întrerupă din activitățile tale. Vrea să-ți lase timp să te ocupi de treburile tale.

5. Nu îți scrie niciodată prima pentru că nu-i oferi o conversație de calitate

Da, se poate și asta. Mesajele sunt de obicei uscate, mai ales la început. Dacă descoperi că ea îți scrie doar 5 cuvinte într-un mesaj sau îți răspunde peste mult timp, probabil nu i-ai făcut o impresie prea bună și nu ai convins-o că poți purta o conversație de calitate.

6. Nu ți-a scris niciodată prima pentru că simte că-și pierde timpul

Ar putea crede că-și pierde timpul cu tine din 2 motive: 1. nu este suficient de interesată de tine sau nu vede o continuare a poveștii voastre, 2. crede că tu nu ești interesat cu adevărat de ea. Ai grijă să remediezi situația, dacă este ceva ce poți face pentru a-i demonstra contrariul.

7. Nu ți-a scris niciodată prima pentru că nu este interesată de tine

La sfârșitul zilei, îți faci timp pentru lucrurile și oamenii pe care ți-i dorești în viață. Dacă ți-ai dat seama că nu ți-a scris niciodată și că asta nu se schimbă, atunci este un semn clar că nu este interesată din punct de vedere romantic de tine. Nu există alt mod mai drăguț de a o spune. Dacă nu face eforturi pentru a schimba asta, înseamnă că nu vrea să se afle acolo în primul rând.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !