Deşi urmează să nască, Gabriela Cristea nu-şi neglijează soţul. Cum îl răsfaţă bruneta pe Tavi Clonda

Deşi urmează să nască, Gabriela Cristea nu îl neglijează deloc pe soţul ei, Tavi Clonda. Brunta i-a gătit, vineri seara, coaste la cuptor, iar artistul a fost în culmea fericirii, mai ales că este mâncarea sa preferată.
UPDATE 15:40: Gabriela Cristea a născut azi, sâmbătă, 23 septembrie, în jur de ora 14:00 o fetiţă.

 

Mândru de soţia sa, Tavi Clonda a postat două fotografii pe contul personal de socializare. „A gătit viitoarea mamică. Vă dorim o seară minunată împreună cu familia!”, a scris Tavi Clonda pe Facebook.

Altfel, Gabriela Cistea şi soţul ei vor să fie implicaţi total în creşterea şi educarea fetiţei, drept urmare, s-au hotărât să nu apeleze la ajutor: „Nu vrem bone, nu vrem să stricăm căsnicia cu filipineze. O să ne ajute mama, mai avem prieteni”.

Care sunt cei mai fericiți și cei mai grei ani dintr-o căsnicie

Sunt cupluri care încă nu-și dau seama de faptul că orice relație sau căsnicie este necesită efortul deplin al ambilor parteneri, pentru a exista o viață de familie fericită. În Europa, statisticile cu privire la rata divorțului sunt îngrijorătoare. Din 2,1 milioane de oameni, 950 000 de căsătorii se încheie, în cele din urmă, cu un divorț.

Avocații Slaten și Gordon au pus la cale un studiu din urma căruia au reușit să descopere care sunt cei mai fericiți și cei mai grei ani dintr-o căsnicie, după multele divorțuri la care au asistat. De asemenea, tot în acest articol vă vom prezenta și care sunt principalele motive care conduc, în cele din urmă, la divorț.

Primii 3 ani de căsnicie

Circulă un zvon care spune că dragostea durează doar 3 ani. După acești ani, cuplul începe să se destrame sau relația lor devine mai puțin interesantă decât înainte. De fapt, realitatea ne spune altceva. Abia după 3 ani de relație cei doi parteneri devin mai înclinați în a accepta slăbiciunile partenerului, și astfel, devin mai confortabili unul cu celălalt.

Predominant, în al treilea an de relație, oamenii încep să decidă că își doresc să aibă un copil. Ca atare, relația lor devine mai puternică. Al treilea an de căsnicie se crede că este cel mai fericit dintre toate.

Primii 5 ani de căsnicie

Primele probleme reale încep în al cincilea an din viața în familie. În această perioadă, copiii sunt încă mici și necesită multă atenție și îngrijire. Este greu să împaci creșterea copiilor cu munca și rezolvarea altor probleme din viața de zi cu zi. După 5 ani de relație, cuplurile încep să se gândească la divorț și se decid să se adreseze avocaților. Al cincilea an de căsnicie este cel mai greu dintre toate.

Primii 7 ani de relație

Dacă un cuplu rămâne împreună după primii 5 ani de căsnicie, atunci mai există o altă barieră pe care trebuie să o depășească. Al șaptelea an al vieții de familie este denumit „zidul” de către specialiști. În această perioadă, viața de familie devine o rutină. S-ar putea să se adauge problemele financiare, cele legate de îngrijirea copiilor și certuri privind împărțirea responsabilităților casnice.

Este o perioadă foarte complicată, și numai dacă cei doi soți reușesc să treacă prin ea împreună, atunci îi așteaptă o căsnicie lungă și fericită înainte.

Ține cont de aceste aspecte dacă îți dorești o relație de lungă durată și fericită:

Crearea așteptărilor. S-a descoperit că divorțurile sunt depuse cel mai adesea în primăvară și toamnă. Înainte de asta, cei doi încearcă să își mai acorde o a doua șansă. Dacă lucrurile nu funcționează bine, divorțul nu mai poate fi evitat.
Probleme tăcute. Discutarea problemelor legate de familie îți pot salva relația cu adevărat, căci tăcerea este o cale mai sigură spre divorț.
Lipsa abilității de a construi relații. Un fapt interesant este descoperirea oamenilor de știință, conform căreia cei care au crescut în familii numeroase știu cum să construiască relații, prin urmare, vor avea mai puține șanse să divorțeze atunci când vor fi adulți.
Lipsa dorinței de a asculta. Dacă unul dintre parteneri nu-l ascultă pe celălalt în timpul certurilor, rata divorțului este mult mai ridicată.
Rețelele sociale. Utilizatorii activi ai rețelelor sociale care se află într-o relație se pot confrunta cu probleme în cuplu pornind chiar de la acestea. Unele probleme sunt atât de grave încât pot duce chiar la divorț.
Certuri financiare. Cuplurile care se ceartă din cauza banilor au mai multe șanse să divorțeze, chiar dacă veniturile lor sunt mai mari.

sursa: cancan.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !