Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi! Primele declaraţii

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt, de astăzi, părinţi! Vedeta de televiziune a născut astăzi, în jurul orei 14:00, o fetiţă, la o clinică privată din Capitală, care se va numi Victoria.
UPDATE: Semnificaţia numele: Victoria din latină „victorios”, care înseamnă „încununat de izbândă, învingătorul”. Persoana care îl poartă trebuie să fie învingător în viaţă, în lupta cu ispitele şi cu greutăţile de tot felul, înarmat cu răbdare şi speranţa – Nu te lasă biruit de rău, ci biruieşte răul cu binele – se arată în Sfânta Scriptură, Epistola către romani12, 21

UPDATE: Gabriela Cristea a postat prima fotografie cu fetiţa ei:”Astazi am trait cel mai important moment din viata noastra, Victoria a venit sa ne umple sufletele cu dragoste. Multumim din suflet echipei pentru cum abordeaza minunea nasterii si doamnei doctor pentru tot ceea ce a facut pentru noi. Sotul meu este eroul meu si sunt fericita ca e tatal fiicei noastre”.

UPDATE: După ce l-au lăsat emoţiile care-l copleşiseră odată cu naşterea primului său copil, Tavi Clonda a postat o fotografie pe pagina lui de socializare, iar mesajele de felicitări ale fanilor au curs unul după altul.

UPDATE: Marcel Toader a ţinut să-i felicite pe cei doi părinţi şi le-a făcut o urare: „Mă bucur pentru ei! Sper să fie sănătoasă şi ea, şi fetiţa! Pentru ei, este, cu siguranţă, un vis împlinit. Le doresc tot binele din lume”.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt, de astăzi, părinţă! Vedeta de televiziune a născut astăzi, în jurul orei 14:00, o fetiţă, la o clinică privată din Capitală.

Cei doi sunt în culmea fericirii, mai ales că fetiţa a venit mai repede de cât se aşteptau. ””Sunt foarte fericit! Fetiţa a primit nota 10 la naştere”, au fost primele cuvinte a lui Tavi Clonda.

Apoi, Tavi a povestit ce a simţit în momentele în care urma să devină tată. „Am asistat la naştere, din spatele unui geam. A fost un sentiment incredibil, pe care doar un tată îl poate simţi. A fost un moment copleşitor. Îmi vine şi acum, în timp ce vorbesc cu dumneavoastră, să plâng. Nu am cuvinte să descriu sentimentele care mă încearcă”, a declarat Tavi Clonda.

„Gabriela a fost prima care a ţinut-o în braţe pe fetiţă. După un minut, medicii mi-au adus copilul şi mie. A fost un moment copleşitor! Fetele sunt sănătoase, iar pentru asta îi mulţumesc lui Dumnezeu”, a continuat soţul Gabrielei.
Şi fanii vedetei au reacţionat după aflarea veştii şi au asaltat-o cu mesaje. „Felicitări, Gaby! Să-ţi trăiască fetiţa, să fiţi sănătoase!! Să-ţi trăiască fetele, Tavi, să fii un tată fericit”, „Felicitări! Am auzit că a sosit bebeluşa”, „Felicitări Gabi! Multă sănătate şi să creşteti mari”, „Să vă trăiască fetiţa!”, i-au scris fanii.

Gabriela Cristea a devenit pentru prima dată mamă. Ea a avut nişte probleme, astfel că a urmat tratamente câţiva ani. „Fetiţa va purta trei nume, deoarece fiecare are o semnificaţie pentru noi. O să ne împărţim cumva sarcinile. El şi-a dorit să fie cel care îi face băiţă”, a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, Gabriela.

Cei doi s-au pregătit din timp pentru eveniment. Primul pe listă a fost căruciorul.

Gabriela Cristea dezvăluia, în urmă cu câteva luni, cum l-a cunoscut pe Tavi şi ce a atras-o în mod special la el. „Nu poate fi o meserie mai frumoasă ca a noastră. Îmi aduc aminte ca ieri. Vine Tavi în emisiune cu o cămaşă roşie. Atunci m-am îndrăgostit de el. Să vedeţi ce impertinent. Am văzut roşu în faţa ochilor. Mă uit aşa către el, cum trecea către locul lui şi am înghiţit în sec. De ce să nu recunosc? Mă duc către el şi îi zic: ‘Ce cămaşa roşie ai’ sau ceva de genul. Auziţi răspuns la el, de bărbat impertinent: ‘Am poftit la roşu după ce te-am vazut în rochia roşie de ieri’. Şi m-am îndrăgostit de el”, a povestit Gabriela Cristea.

5 fapte pe care puțini oameni le știu despre Coreea de Nord

Australia are canguri și vreme caldă. Anglia are Big Ben și ceștile de ceai. Italia are pizza și espresso. Unele țări sunt pur și simplu cunoscute pentru că au anumite lucruri caracteristice care sunt ale lor și numai ale lor.

Coreea de Nord, pe de altă parte, a fost o țară învăluită în mister timp de mulți ani, însă, în timp, au apărut multe detalii ciudate despre „statul socialist auto-dependent”, așa cum se numește el. Pe scurt, Coreea de Nord a devenit cunoscută ca o țară care face ceea ce vrea, indiferent dacă ești pentru beneficiul poporului sau nu.

În timp ce Coreea de Nord nu este destinația preferată a călătorilor, țara a înregistrat o ușoară creștere a turismului în ultima vreme.

În prezent, condusă de Kim Jong-un (fiul și nepotul liderilor anteriori ai țării), Coreea de Nord este o națiune considerată de mulți incredibil de periculoasă din cauza testelor sale recente de rachete și de urmărire a armelor nucleare. În ansamblu, este un loc care a fost întotdeauna plictisitor și șocant pentru restul lumii.

Iată câteva fapte interesante despre Coreea de Nord, care ți-ar putea schimba ușor părerea despre aceasta:

1. Au propriul lor calendar

Crezi că în Coreea de Nord este anul 2017? Mai gândește-te. De fapt, este anul 106, deoarece Coreea de Nord își fixează calendarul în funcție de nașterea primului lor lider suprem – Kim II Sung – iar acela a fost anul 1 (1912, la noi). Această deviere de la calendarul gregorian utilizat pe scară largă a fost efectiv pusă în aplicare abia pe 9 septembrie 1997.

2. Zilele de naștere nu sunt permise pe anumite date

Cel de-al doilea lider suprem al Coreei de Nord – Kim Jong-il – și Kim Il-sung, au murit pe 8 iulie și 17 decembrie, deci ai un ghinion teribil dacă te-ai născut în oricare dintre aceste zile, pentru că nu ai voie să-ți sărbătorești ziua de naștere.

3. Cetățenii au acces numai la un număr redus de site-uri web

Internetul conține milioane și milioane de domenii, dar pentru cei din Coreea de Nord, doar 28 de site-uri web pot fi accesate de către public. Dintre acestea, cele mai multe nici nu sunt deosebit de interesante, deoarece variază de la site-uri despre asigurări, educație și îngrijire pentru vârstnici, la site-uri cu știri sau sfaturi de gătit.

În plus, nu e ușor să stai pe Internet de acasă, deoarece calculatoarele nu sunt ieftine și ai nevoie de permisiune pentru a-ți cumpăra unul. Doar câteva mii din cele 25 de milioane de locuitori ai țării au dreptul să folosească Internetul de acasă.

4. Tinerilor li s-a spus să copieze tunsoarea liderului lor

Kim Jong-un care, în afara faptului că are reputația de a fi unul dintre cei mai nemiloși lideri ai lumii, este recunoscut și pentru coafura lui foarte neobișnuită – dar nu vrea să fie singurul care o are. Se pare că bărbații tineri au fost încurajați să adopte aceeași tunsoare ca și liderul lor suprem. Fără îndoială tuturor „le-a plăcut” ideea.

5. Au un oraș fals la granița cu Coreea de Sud

În zona care separă Coreea de Nord de Coreea de Sud se află un oraș aparent frumos, cu case, școli, un spital și magazine. Problema este că nimeni nu locuiește acolo. Este denumit „satul păcii”, dar pentru restul lumii, acesta este un sat propagandă, căci multe rapoarte susțin că este un oraș creat doar ca să arate locuitorilor din Coreea de Sud cât de frumoasă este viața în Coreea de Nord.

Coreea de Nord cu siguranță are niște particularități pe care nu le vei mai întâlni într-o oricare altă țară, dar dacă este un lucru care îți rămâne în minte despre ea, acela este regimul dictatorial impus de conducătorul lor de temut, Kim Jong-un.

 

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !