Primul interviu cu TAVI CLONDA, după ce a venit pe lume fetiţa lui:”Mi-a fost teamă…“

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea trăiesc cele mai frumoase momente din viaţa lor, după ce fiica lor. Victoria, a venit pe lume şi este perfect sănătoasă. Bărbatul a declarat că rolul de tătic nu îl sperie deloc, a participat chiar la naşterea micuţei, de la distanţă
„Am fost foarte încântat şi încă mai sunt. Suntem fericiţi. Am ţinut-o, mi-a dat-o domnişoara asistentă. Nu mi-a fost teamă. Mai teamă mi-a fost la finuţii noştri, la nepoţel. La fetiţă parcă nu mi-a fost aşa. Un pic, un pic de grijă, dar nu teamă. La mine stă cuminte pentru că i-am cântat în burtică şi conexiunea s-a făcut, iar la mami ţipă pentru că trebuie să mănânce şi ni s-a spus că aşa este şi normal (…) A fost un geam acolo, mai mult am stat, mă uitam, să aud mai mult decât să văd. Oricum nu se vede nimic. M-au lăsat să aud primul sunet al fetiţei şi am vrut chestia asta, să aud”, a declarat Tavi Clonda pentru Antena Stars după ce Gabriela Cristea a născut.

Gabriela Cristea se simte bine şi se recuperează după cezariană. „Este bine, se recuperează după operaţie”, a mai spus proaspătul tătic.

10 evenimente istorice care îți vor răsturna percepția asupra timpului

Există o așa numită „teorie a sincronizării” care afirmă că fiecare eveniment din istorie este legat de toate celelalte, într-un fel sau altul. Pentru că am vrut să verificăm dacă această teorie se confirmă, am săpat adânc în istorie și am descoperit câteva fapte care pe noi ne-au uimit și tulburat în aceeași măsură.

Istoria chiar se poate juca cu mintea și percepția noastră, iar aceste fapte de mai jos o dovedesc cu vârf și îndesat!

1. Cel mai vechi copac din lume avea deja 1.000 de ani vechime, atunci când ultimul mamut a dispărut

Cel mai vechi copac din lume este pinul „bristlecone”, o specie care crește în Munții Alpi din California și care are peste 4.000 de ani. Cu toate acestea, s-a descoperit un copac care avea peste 5.000 de ani, iar despre mamuți se spune că au descoperit cu 4.000 de ani în urmă.

2. Cleopatra a trăit mai aproape în timp de inventarea Snapchat-ului decât de construcția Marii Piramide de la Giza

Faimoasa Cleopatra a trăit acum mai bine de 2.000 de ani, în timp ce Marea Piramidă de la Giza a fost terminată în jurul anului 2560. Este o diferență mai mare de 2.500 de ani.

3. Turnul Eiffel a fost inaugurat în același an în care Nintendo a fost înființat

În același timp, Jack Spintecătorul se afla în libertate. Nintendo este o companie japoneză de jocuri care a fost înființată pe 23 septembrie 1889, moment în care viitorul simbol al Franței, Turnul Eiffel, se afla în construcție la Paris. Între timp, Londra era îngrozită de unul dintre cei mai cunoscuți criminali în istorie: Jack Spintecătorul.

4. Imperiul Otoman încă mai exista atunci când a fost înființat studioul de filme Paramount

Imperiul Otoman a fost fondat în jurul anului 1300, și a durat până în 1922. Paramount Studios a fost fondat cu 10 ani mai devreme, în 1912.

5. Anne Frank, Martin Luther King Junior și Barbara Walters s-au născut în același an

Deși se crede că aceste personalități au trăit în vremuri foarte diferite, Anne Frank, Barbara Walters și Martin Juther King Junior s-au născut de fapt în același an: 1929.

6. Hitler, Iosif Stalin, Leon Troțki, Franz Joseph și Freud au trăit în același oraș în 1913

Imaginează-ți o zi călduroasă și însorită din Viena, în vara anului 1913, și o cafenea mică în care Freud, Hitler și Stalin stau la aceeași masă, savurându-și ceaiul și purtând discuții mărunte. Se pare că o astfel de întâlnire ar fi fost posibilă, căci puțini oameni știu că acești oameni celebri locuiau în același oraș, și încă nu chiar foarte departe unul de celălalt.

Troțki și Hitler erau clienții obișnuiți au aceleiași cafenele (Cafe Central), în timp ce la câțiva pași distanță, Cafe Landtmann era locul preferat al lui Freud. Stalin și Hitler locuiau doar la o oră distanță, și s-ar fi putut întâlni în orice moment.

7. Brand-ul Coca-Cola este cu numai 31 de ani mai mic decât Italia

Regatul Italiei a apărut pe harta lumii în anul 1861, iar doar 31 de ani mai târziu, în 1892, a fost creată prima băutură răcoritoare din lume – Coca-Cola.

8. Charlie Chaplin a murit în anul în care Apple a fost fondat

Charlie Chaplin, cel mai mare comediant al tuturor timpurilor, a murit în același an în care giganta companie Apple din prezent a fost fondată – 1977.

9. Universitatea Oxford este mai veche decât civilizația Aztecă

Universitatea Oxford și-a început cursurile, într-un fel sau altul, în anul 1096. Din câte se știe, civilizația aztecă nu a existat decât până la începutul secolului al XIII-lea.

10. Universitatea Harvard a fost înființată înainte ca Isaac Newton să publice cartea sa despre legile mișcării și ale gravitației

Universitatea Harvard a fost înființată în 1636, cu aproape 50 de ani înainte de cartea Principia Mathematica a lui Isaac Newton. Această lucrare a fost publicată în 1687 și conținea informații despre legile mișcării și legea gravitației universale.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !