Semn trimis din ceruri? Ce s-a intamplat la parastasul lui Aurelian Preda? Cei prezenti si-au facut cruce cand au vazut asta:

Cei care au fost la parastasul lui Aurelian Preda sustin ca au fost martorii unui semn ceresc! A trecut un an de cand iubitul cantaret a plecat in ceruri, dar prietenii si rudele pastreaza vie amintirea lui.

Poate fi considerat un semn. Vreau sa va spun ca in momentul in care a inceput parastasul, chiar de la biserica, a iesit soarele, desi fusese frig. A fost soarele unui om care s-a mantuit”, e convinsa Silvana.

Sute de oameni la parastasul de un an de zile al artistului Aurelian Preda! Cantaretul doborat de o boala crunta, la varsta de 47 de ani, nu a fost uitat de fani, colegi de scena dar si oameni obisnuiti, toti au care au venit sa-I aprinda o lumanare si se roage pentru sufletul lor.
De meniu s-a ocupat parintele Efrem Bandarica care a pregatit sute de sarmale si multe platouri cu coliva. Si cum nu este straina deloc de Manastirea Dervent, Silvana Raciu a ajutat si la bucatarie.

CITEȘTE ȘI: Drama teribila din salonul in care a murit Aurelian Preda! Ce nenorocire s-a intamplat la fix un an de la decesul artistului

Tragediile continua la spitalul din Austria in care, toamna trecuta, Aurelian Preda a incetat din viata, in mod cu totul surprinzator pentru iubitorii muzicii populare mioritice!

Persoane din spitalul vienez sustin ca pe 27 septembrie anul acesta, un alt barbat a decedat in aceleasi conditii.

“Nu stiu, parca ar fi un blestem! Se intampla atatea nenorociri in ultima perioada! Drama este ca la fix un an de la moartea lui Aurelian, in clinica la care regretatul cantaret a fost internat, culmea, in acelasi pat, un om de 47 de ani, de aceeasi varsta cu artistul, a murit de cancer!”, au povestit apropiati de-ai lui Preda!

15 rase de câini care au existat pe planeta noastră în trecut

De câte ori ai auzit că cele mai bune animale de companie din întreaga lume sunt câinii? Pe puțin de un milion de ori, dar te-ai gândit vreodată la rasele de câini care existau odinioară pe planeta noastră, și care acum au dispărut?

Câinii nu au arătat dintotdeauna așa cum îi cunoaștem în prezent, iar rasele au evoluat categoric față de trecut, fiind rezultatul unor încrucișări distincte.

Mai multe școli de gândire discută despre rasele de câini care au dispărut acum, iar cea mai comună părere despre acestea este reprezentată de faptul că unele dintre ele au fost mai feroce decât ne-am putea imagina. Ca atare, ar fi fost greu de păstrat ca și animale de casă, deci, nu au putut fi domesticite.

O altă teorie sugerează că unii câini, deși erau feroce, nu au putut suporta schimbările prea dure în climă, motiv pentru care au dispărut. În plus, au mai fost și rase care nu aveau nici un folos, ca urmare, creșterea lor a fost descurajată.

Cert este că rasele pe care urmează să ți le prezentăm mai jos au existat odinioară pe planeta noastră, iar oamenii au intrat în contact cu ele.

1. Talbot

Talbot a fost o rasă de câini folosită în scopuri de vânătoare, dar acum este dispărută. Motivul din spatele acestei dispariții este lipsa scopului lor.

2. Câinele de apă St. John

St. John este o rasă domestică de câini, care se găsea în vechile provincii din Canada. Au existat o mare varietate de câini din această rasă, care erau folosiți la lucru.

3. Cumberland Sheepdog

Această rasă de câini era o dată extrem de populară în Anglia, și a fost legată și de rasa collie de frontieră (Sheepdog scoțian). De asemenea, este considerată strămoșul ciobănescului australian.

4. Spanielul Englez de apă

O altă rasă de câini care a dispărut de la începutul secolului al XX-lea, spanielul englez de apă a fost folosit pentru a vâna păsările de apă. Acesta a fost văzut pentru ultima oară în 1930.

5. Bulldog englezesc vechi

Ei bine, Bulldog este o rasă binecunoscută de câine, dar bulldogul englezesc vechi, nu. Această rasă a avut niște fălci inferioare puternice, dar astăzi, le-a rămas mai mult în partea superioară.

6. Toy Bulldog

O altă rasă de buldog care a existat în secolul al XVIII-lea în Anglia este toy bulldog. Aceștia arătau ca niște pitici și erau folosiți pentru reproducere.

7. Spanielul Toy Trawler

Toy Trawler Spaniel este o rasă dispărută de câini de vânătoare, care au existat în secolele XVI-XIX. De asemenea, au fost păstrate ca animale de companie.

8. Turnspit

Această rasă de câine a fost folosită pentru a-i pune să alerge pe o roată. Aveau picioare scurte, corp lung și se găseau prin anii 1500.

9. Câine de luptă Cordoba

Acești câini de luptă au fost găsiți în Argentina și au fost agresivi. Le plăceau luptele, și acesta este unul dintre motivele care au condus la dispariția lor.

10. Câinele indian Hare

Câinele indian Hare a fost o rasă de câine ce avea caracteristici ale câinilor, lupilor și coioților. Rasa de câine nu aparținea Indiei, ci Canadei.

11. Tesem

Este un câine de vânătoare egiptean vechi. Se spune că această rasă de câini a existat între 2609 și 2584 î.Hr.

12. Blue Paul Terrier

Această rasă de câini avea o construcție puternică, având o greutate de aproximativ 20 de kg. Erau mari, dar nu atât de mari ca buldogii.

13. Dogo Cubano

Câinele Cubano a fost o rasă de câini de dimensiuni mari, care se folosea în luptele cu câini. Au o înălțime de până la 76 de cm.

14. Bullenbeisser

Rasa a fost numită după buldog-ul german și era cunoscută pentru viteza și agilitatea sa. Unul dintre motivele care au dus la dispariția sa a fost împerecherea.

15. Paisley Terrier

Această rasă drăguță de câine a fost odată inima orașului Yorkshire. Denumirea Paisley Terrier le-a fost dată pentru că aparțineau acestei regiuni.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !