loading...

Toata lumea o indrageste pe Ramona Badescu. Putini sunt cei ce ii stiu drama. Ce i-a facut sotul ei timp de 7 ani de zile: „Încearca sa loveasca și…”:

Ramona Badescu a vorbit cu sinceritate despre casnicia sa un cu un barbat italian, explicand de ce mariajul a luat sfarsit dupa sapte ani de zile.

„Nu pastram legatura. Este una dintre persoanele cu care nu pastrez legatura. Intotdeauna mi-a placut sa ramana o legatura cand s-a terminat o iubire, sa ramana respect. Cu sotul meu nu, pentru ca m-a lovit foarte mult fara nicio justificare, fara niciun sens. Mi-a facut foarte mult rau gratuit, dar de fapt si-a facut lui”, a povestit Ramona Badescu la Antena Stars.

Vedeta de televiziune a explicat ca ea i-a spus fostului sot, in momentul in care s-au despartit, ca se poate baza pe ea mereu, dar ca el nu a mai cautat-o niciodata.

„Dupa sapte ani de casatorie i-am spus, uitandu-ma in ochii lui, ‘Daca ai nevoie de cineva, conteaza pe mine toata viata ta’. Nu ne-am mai auzit, nu m-a cautat. A fost foarte rau, s-a comportat ca orice barbat rau cand se termina o relatie si nu pentru ca e italian, cred ca si multi barbati din Romania incearca sa loveasca si cred ca jignind femeia obtin mai mult. Nu obtin decat o mila”, a adaugat fosta prezentatoare de televiziune.

Ramona Badescu a mai spus ca ea crede in dreptatea facuta de Dumnezeu si ca in cazul fostului sot sau exact asa s-a intamplat.

„Sotul meu nu mai vede cu un ochi. Eu niciodata nu mi-am facut dreptate cu mana mea, pentru ca eu cred in energia buna, nu cred in a plati cu aceeasi moneda persoanei care iti omoara sufletul, care te raneste, musca din tine, din tot ce ai dat mai bun. Dar se pare ca Dumnezeu a facut dreptate”, a adaugat ea.

Cariera Ramonei Bădescu

Ramona Bădescu s-a născut în 1968 la Craiova. A cântat de mică şi a visat să devină actriţă. A emigrat în Italia imediat după Revoluţie, în 1990, iar visul a început să prindă contur. În 1994 a prins un rol în serialul TV „Le storie di Farland”, unde a interpretat un rol bine primit de public şi de critici. După acest rol, ofertele s-au ţinut lanţ. Astfel, frumoasa craioveancă şi-a demonstrat talentul de actriţă în numeroase filme şi seriale TV. A jucat până şi în celebra serie „Caracatiţa”.

În 2002 debutează ca actriţă în rol principal în show-ul „Gran Casino” la Canale cincue. Talentul ei ca dansatoare şi cântăreaţă este foarte apreciat. Trei ani mai târziu participă la ediţia a doua a reality show-ului „La Fattoria” şi prezintă diverse programe de televiziune, iar în 2007 joacă în spectacolul Moulin Rouge – Musical Romantico.

Cu o carieră de succes în muzică şi televiziune, Ramona Bădescu a mers mai departe. S-a implicat în politică şi în viaţa comunităţii. A candidat în 2008 la alegerile din Roma. Nu a câştigat, dar a devenit consilier al primarului Romei pe problemele românilor. A fost împuternicită să reprezinte interesele Bucureştiului în capitala Italiei şi a creat o linie telefonică la care românii din Italia pot apela pentru tot felul de informaţii utile şi ajutor.

14 condiții medicale despre care credeai că nu există cu adevărat

Am văzut cu toții câteva exemple de lucruri ciudate la viața noastră, dar cele din domeniul medical ne întrec de fiecare dată așteptările. Medicina se confruntă des cu boli neprevăzute care parcă ar fi fost inventate de o minte diabolică, însă care sunt pe cât se poate de adevărate. Și chiar dacă ele afectează un număr restrâns de persoane, asta nu le face mai puțin adevărate.

Te-ai întrebat vreodată de cât de mult noroc este nevoie pentru a crea o ființă umană sănătoasă? Există milioane și milioane de gene care urmează a fi reproduse, și totuși, uneori pot apărea complicații care pot duce la o tulburare rară ori la o afecțiune medicală puțin cunoscută.

Aceste cazuri pun în dificultate medicii din întreaga lume, în special din cauza faptului că informațiile despre aceste condiții medicale sunt puține, iar prin urmare, un tratament eficace și sigur nu este în totalitate disponibil.

Sunteți pe punctul de a descoperi cele mai ciudate și rare condiții medicale care pun în dificultate medicii și despre care nu credeați că pot exista cu adevărat. Dar vă asigurăm, sunt cât se poate de reale!

1. Argyria

Argyria nu este o tulburare genetică, ci este provocată ca un rezultat direct al intoxicației cu argint. Rezultatul transformă pielea suferindului în albastră, ceea ce îl poate face să semene cu un ștrumf, dacă ar fi loc de comparație.

2. Sindromul mâinilor străine

Din nefericire pentru ufologi, acest lucru se întâmplă atunci când mâna cuiva începe să acționeze pe cont propriu, de obicei apucând lucruri. Mișcarea poate fi ceva mai complexă, dând impresia că mâna are într-adevăr o minte proprie.

3. Sindromul accentului străin

Deși nu vom pretinde că aceasta este o modalitate mai bună de a învăța accentul britanic, spre deosebire de cel tradițional, această afecțiune constă într-o leziune cerebrală, iar vocea și tonul unei persoane pot fi mai împiedicate, dând impresia că el sau ea vorbește cu un accent străin.

4. Sindromul Cotard – senzația de moarte

Sindromul lui Cotard este o tulburare mintală rară, care determină o persoană să creadă că este de fapt moartă. Ceea ce este mai derutant este faptul că oamenii care suferă de acest sindrom vizitează adesea morga, pentru a fi împreună cu ceilalți oameni morți.

5. Hipertricoza – creșterea excesivă a părului

Este cunoscută și sub numele de „sindromul vârcolacului”, întrucât tot corpul celui afectat este acoperit de păr, iar rapiditatea cu care acesta crește este aproape de neoprit.

6. Oligodactilia – mai puțin degete

Oligodactilia este o tulburare genetică rară, care determină o persoană să se nască cu mai puțin de 5 degete la mâini sau la picioare. Deși degetele funcționează în cele mai multe cazuri, acest fapt depinde și de severitatea condiției.

7. Polidactilia – degete suplimentare

Spre deosebire de oligodactilia, polidactilia înseamnă că o persoană se naște cu degete suplimentare la mâini sau la picioare. Ca și oligodactilia, și această condiție este de fapt o afecțiune medicală moștenită.

8. Nistagmus

Persoanele care suferă de nistagmus își văd ochii făcând mișcări rapide și incontrolabile, de regulă în dreapta și în stânga, din cauza unei tulburări cerebrale rare. Această tulburare a creierului afectează funcția urechii interne, care controlează mișcările oculare.

9. Albinismul – lipsa melaninei

Albinismul se caracterizează prin lipsa producției de melanină în organism. Persoanele care suferă de această boală au o piele palidă, părul alb și ochii foarte colorați.

10. Urticarie rece – alergie la frig

Urticaria rece este o afecțiune rară, în care pacientul dezvoltă o erupție cutanată ori de câte ori este expus la frig, cum ar fi gheața sau apa. În cazuri extreme, scufundarea suferindului în apă rece poate duce chiar la moarte.

11. Epidermodisplasia Verunciformis

Această condiție mai este este cunoscută sub numele de „boala copacului”, întrucât este similară cu un copac. Nu numai că suferindul prezintă un risc atenuat de a avea cancer de piele dacă este expus la lumina soarelui, însă coșmarul prin care trebuie să treacă, semănând cu un copac viu, este departe de ceea ce și-ar putea imagina oricare dintre noi.

12. Boala Hailey – vânătăi

Persoanele care suferă de boala Hailey capătă vânătăi la cea mai mică fricțiune a mâinii lor. Acest lucru se datorează unei rare modificări în ADN care conduce la dezvoltarea acestei boli.

13. Sindromul auto-îmbătării

Sindromul auto-îmbătării are loc atunci când anumite intestine se confruntă cu un exces de drojdie și transformă orice alimente în alcool. Alcoolul este apoi răspândit în sânge, făcând o persoană să se simtă ca și cum ar fi beată.

14. Neglijarea hemispațială: lumea unilaterală

Persoanele care suferă de neglijare hemispațială văd unica parte a percepției lor complet neglijentă. Cere unei astfel de persoane să deseneze un cerc complet, și va desena doar jumătate, crezând că el/ea chiar a desenat un cerc întreg.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !