Cele mai norocoase zodii în toamna lui 2017

Cele mai norocoase zodii în toamna lui 2017
Toamna aceasta cu siguranţa va fi una extrem de interesantă pentru unele zodii pe care astrele îi favorizează mai mult decât pe celelalte.
Gemeni
În această toamnă ai şansele să găseşti o nouă sursă de bani iar relaţiile profesionale din domeniul tău de activitate iţi pot aduce şanse noi.

Fie vor aparea contracte noi, fie vei cunoaşte pe cineva dispus să te îndrume spre cel mai potrivit post pentru tine.
Fecioară
Această toamnă va fi de bun augur pentru nativii din Fecioară care au pierdut dragostea sau care vor să reaprindă pasiunea în cuplu.

În următoarele trei luni vor avea ocazia să revitalizeze relaţia de iubire sau să găsească partenerul potrivit.
Peşti
Dacă în ulrima vreme ai avut tot felul de frământuri cauzate de niște probleme de sănătate serioase, odată cu venirea toamne vei primi niște vești menite să îți redea liniștea pe chip.

Noul anotimp se anunță unul perfect din punct de vedere financiar, așa că îți poți face planuri pentru vacanța de iarnă.

 

5 dintre cele mai controversate scandaluri de pe Internet

Datorită Internetului, putem afla orice informație dorim, din orice moment din istorie până în prezent, și uneori putem arunca o privire chiar și în viitor. Cel mai important avantaj al Internetului este că odată ce o anumită informație a ajuns aici, rămâne întipărită în ciuda trecerii timpului, și utilizatorii le pot citi oricând și de oriunde.

Astăzi vă vom vorbi despre cele mai controversate scandaluri de pe Internet, care au stârnit vâlvă în întreaga lume.

1. Google Street View și Intimitatea

Pe Hărțile Google, utilizatorii au posibilitatea de a selecta opțiunea care se numește „vedere de pe stradă”, ce se dovedește a fi un instrument la îndemână, iar asta din mai multe motive.

Problema este că Google invadează confidențialitatea și intimitatea oamenilor, iar această chestiune a fost ridicată de o femeie din California, în 2007, care a intrat pe adresa ei pentru a-și vedea casa în modul „vedere de pe stradă”.

Când s-a uitat mai îndeaproape la fereastra ei, și-a putut vedea pisica privind pe fereastră. Nu numai că pisica ei era vizibilă pe Google, dar camerele pe care Google le folosește pentru a surprinde imaginile ar putea categoric să treacă prin ferestrele de la casele oamenilor.

Alte imagini surprinse de pe stradă au inclus două femei tinere care făceau plajă în bikini și un bărbat care se urcase pe gardul unei clădiri cu apartamente.

Google susține că ia în serios viața privată a oamenilor, dar se pare că adevărul este altul.

2. Amazon vs. cărțile LGBT

Amazon a trecut printr-o controversă mare în 2009, când selecția de cărți despre homosexuali și lesbiene a dispărut, dintr-o dată, din topurile de vânzări.

Motivul aceste dispariții (chiar și din funcția de căutare a produselor) se datorează faptului că Amazon dorește să fie conștient de întreaga lor bază de clienți, potrivit unui reprezentant al companiei.

Cu toate acestea, singurele cărți pe care le-au clasificat drept „prea adulte” erau cărți cu teme homosexuale și lesbiene.

Dar hei, o carte care nu a dispărut din această listă se numește „Ghid de prevenire a homosexualității pentru părinți”. Hmm, chiar îți dă de gândit, nu-i așa?

3. Neutralitatea rețelei

Principiul neutralității rețelei înseamnă pur și simplu un internet deschis, în care utilizatorii pot avea acces ușor la internetul complet, fără a lua în considerare site-urile pe care le vizitează, aplicațiile pe care le folosesc și multe altele.

Dar în 2014, președintele Tom Wheeler, de la FCC, a avut un plan prin care să permită diferiților furnizori de servicii – cum ar fi AT & T și Comcast – să creeze benzi rapide de plată.

Cu alte cuvinte, ar prefera anumite companii – cum ar fi Netflix sau Amazon – asupra altora. Comcast limidau banda dacă utilizatorii nu-și foloseau aplicația în emisiunile de flux pe Xbox 360. Ei au continuat să nege că au încălcat principiul neutralității rețelei, pentru că își rulează aplicația în rețeaua lor privată.

Datorită protestelor publice, planul a fost abandonat.

4. The Fine Bros

La începutul lui 2016, Fine Bros s-au găsit într-o controversă puternică. Dacă nu sunteți destul de familiarizați cu ei, aceștia sunt YouTuberii bine-cunoscuți că „reacționează” imediat la crearea diverselor videoclipuri.

În ianuarie 2016, au anunțat că vor înregistra comercial cuvântul „reacție”, care este proeminent în multe videoclipuri de pe YouTube și nu au nici o afiliere cu videoclipurile produse de Frații Fine.

După cum vă puteți imagina, acest lucru a creat o mare agitație pe YouTube, cu aproximativ 675.000 de utilizatori care s-au dezabonat de la canale.

În luna februarie, The Fine Bros a postat un videoclip în care a afirmat că au anulat cererea de înregistrare a mărcii.

5. Schimbările de confidențialitate ale Facebook

Facebook este cel mai popular site de Social Media de pe Internet, dar în 2009, s-a confruntat cu unele controverse. Controversa a fost legată de modificarea Termenilor și Condițiilor, ceea ce a făcut utilizatorii să creadă că orice conținut personal ar fi fost postat, Facebook ar avea dreptul să îl folosească așa cum crede de cuviință.

Acest lucru era valabil chiar și dacă utilizatorul a șters conținutul respectiv. După cum vă puteți imagina, s-a stârnit un imens vacarm, iar oamenii s-au plâns că această schimbare este o încălcare a vieții private.

Chiar dacă Mark Zuckerberg a încercat să-i liniștească pe toți încercând să explice schimbarea într-un mod mai clar, în sensul că aceasta ar însemna că Facebook ar partaja informațiile tale cu prietenii tăi și nimeni altcineva, oamenii nu l-au crezut.

În cele din urmă, Facebook a revenit la Termenii și Condițiile originale.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !