Băieţii de la 3 SUD EST, probleme chiar înainte să concerteze în SUA! Ce au păţit cântăreţii

Din pricina duratei de eliberare a vizelor de lucru, aflate încă în stadiul procesării lor de către autorităţile americane-situaţie neprevăzută atât de trupă cât şi de organizatorii turneului-, membrii popularei formaţie 3 Sud Est se văd nevoiţi să modifice datele concertelor anunţate pentru acest an, în Statele Unite.

Organizatorul seriei concertistice ce sărbătoreşte 20 de ani de la înfiinţarea grupului 3 Sud Est- este vorba de Romanian Comunity Center din Sacramento, California-, aduce la cunoştinţa susţinătorilor grupului de pe teritoriu american noi date pentru concertele care, din nefericire, nu au avut loc dat fiind acestă situaţie excepţională.

”Întrucât cererile pentru vize sunt încă în procesare, ne vedem nevoiţi să să stabilim noi date pentru spectacole. Întâlnirile concertistice cu 3 Sud Est vor avea loc în luna noiembrie, datele urmând să fie făcute publice imediat după rezolvarea problemei”, anunţă organizaţia sus amintită prin preşedintele său, nimeni alta decât solista de origine română Abigail Budak.

Alături de 3 Sud Est vor mai cânta Aurora şi Săndel Mihai, fratele popularei soliste Andra. La fix 10 ani de la ultimul lor turneu peste Ocean, 3 Sud Est pleacă peste Ocean pentru a sărbătorii două decenii de la înfiinţarea sa! Din anul înfiinţării, 3 Sud Est a fost timp de 11 ani a fost cea mai apreciată trupă românească, nu mai puţin 25 de piese au atins primele locuri ale principalelor topuri muzicale. Formaţia s-a dizolvat în 2008 dar s-a regrupat în 2014 şi, de atunci, chiar dacă recordurile sunt tot mai greu de atins, duce o activitate muzicală şi concertistică intensă.

7 locuri ale corpului care au mai multe bacterii decât ți-ai putea imagina vreodtaă

Trăim într-o lume uimitoare. Cea mai minunată creație a lui Dumnezeu este considerată a fi omul, creație ce este precisă, eficientă și fără îndoială cea mai complexă și complicată. Cu toate că este complex, corpul uman are un aspect și o înfățișare destul de neobișnuite. De exemplu, gândește-te la celule organismului: fiecare corp uman este alcătuit din trilioane de celule și fiecare din aceste celule este mult mai complexă și mai elegantă decât orice ți-ai putea imagina vreodată.

Ei bine, în afară de complexitate, organismele noastre poartă unele dintre cele mai murdare părți ale corpului la care nu te-ai fi gândit până acum. Aici nu este vorba doar despre zonele excretoare care presupun o curățire mult mai amănunțită, ci și despre alte părți care sunt medii propice pentru extrem de multe bacterii, mai precis peste 615 de feluri de astfel de microorganisme. Dacă ești curios să afli care dintre aceste locuri sunt unele dintre cele mai infecțioase, atunci te afli în locul potrivit, căci mai jos vei putea descoperi totul despre acestea și vei putea fi la fel de șocat precum am fost noi.

1. Gura

Fără îndoială, gura este una dintre cele mai murdare părți ale corpului ce conține cel mai mare număr de bacterii. S-au descoperit mai mult de 600 de tipuri de bacterii diferite care trăiesc acolo, astfel făcând acest organ unul dintre cele mai infecțioase. Așa că de acum vei ști că respirația noastră urât mirositoare de dimineața este cauzată doar de bacteriile care se află în gură.

2. Zona axială

Fără îndoială, această zonă a corpului este asociată cu un număr mai mare de 80 000 de bacterii, lucru ce mărește șansele de apariție a mirosurilor neplăcute. Se știe deja că tocmai de aceea, această zonă are nevoie de o întreținere și curățare destul de asiduă pentru a evita aceste odoruri absolut neatractive. Nu uita că pe lângă mirosurile neplăcute, este bine să ai grijă și de sănătatea ta printr-o mai mare atenție față de această zonă.

3. Capul

Ai mătreață? Este posibil să poți da vina pe bacteriile ce se află la nivelul capului tău. Mătreața amestecată cu bacteriile este cauza mâncărimilor pe care le experimentezi. Deși multe persoane spun că o spălare frecventă pe cap poate duce la apariția a și mai multă mătreață, acest lucru nu este adevărat, așa că încearcă să te speli pe cap la intervale destul de dese pentru a evita apariția mătreții și a mâncărimilor.

4. Urechile

Urechile noastre produc o substanță asemănătoare cerii, numită cerumen și atunci când încercăm să scăpăm de ea și să o curățăm, ne putem răni aceste organe. Doar gândește-te că urechile deși reprezintă unul dintre cele mai murdare organe, are abilitatea de a se curăța singur, așa că evită să mai folosești bețișoarele de urechi care pot face mai mult rău decât bine prin împingerea cerumenului către timpan.

5. Limba

Culoarea limbii unei persoane poate varia de la roz, la gălbui sau gri în cazul unei infecții acute sau boli. De aceea, este mai mult decât necesar să îți cureți limba cu soluțiile speciale și cu partea de cauciuc din spatele periuței tale de dinți pentru a încerca să mai micșorezi numărul de bacterii care se află pe ea. Este imposibil să scapi de toate bacteriile, însă poți măcar să încerci să reduci proporția acestora.

6. Anusul

Există nenumărate tipuri de bacterii neplăcute în interiorul sistemului nostru digestiv care ulterior sunt transportate către anusul nostru. Din cauza prezenței acestor bacterii în intestinul nostru gros și nu numai, ele reușesc să ajungă la nivelul anusului care este o zonă destul de sensibilă și astfel pot apăra numeroase boli și infecții. Pentru a evita asta, încearcă să menții această zonă cât mai curată.

7. Cavitatea nazală

Nasul reprezintă unul dintre cele mai murdare organe ale unei persoane și poate că nu știai lucrul următor, dar atunci când te scarpini în nas sau încerci să îndepărtezi mucusul, te expui singur la posibila apariție ale unor infecții nazale. Evită să ai astfel de obiceiuri care nu numai că sunt inestetice, dar îți și pot provoca numeroase neplăceri care vor necesita un tratament asiduu.

Aceste simptome te avertizează că este posibil să ai cancer. Nu le ignora dacă ții la sănătatea ta

Pacienții de cancer care au între 12-25 de ani sun categorizați în grupul celor car sunt diagnosticați cu această maladie, însă o treime din ei ajung să afle despre acest lucru mult prea târziu. Această boală ce pune în pericol viața ta este deja dificil de diagnosticat și cu cât amâni mai mult să afli în stagiile incipiente, cu atât el se extinde mai rapid în corpul tău. Un studiu sugerează faptul că în fazele inițiale, oamenii își pierd timpul cu aproximativ trei vizite la fizicieni, înainte să ajungă în facilitățile specializate în cancer.

Mai jos vei putea descoperi câteva dintre cele mai evidente simptome ale cancerului pe care nu ar trebui să le ignori niciodată. De exemplu, schimbarea culorii sau a formei unei alunițe, urmată mai apoi de sângerare, dureri de spate și așa mai departe. Aruncă-ți și tu privirea peste aceste semnale importante și fii atent dacă ele apar și mai ales vizitează un doctor dacă deja consideri că ai unele dintre ele.

1. Durere continuă și inexplicabilă

O durere inexplicabilă în orice parte a corpului nu ar trebui niciodată ignorată. Deși unele dureri vin și pleacă, altele persistă și ele pot deveni îngrijorătoare. De exemplu, durerea în zona abdominală poate fi un semn al cancerului ovarian; o durere persistentă în zona pieptului poate sugera apariția cancerului la nivelul plămânilor și așa mai departe.

2. O tuse persistentă și răgușeală care nu se ameliorează cu timpul

Deși alergiile pot cauza tuse și răceală, o tuse persistentă ar trebui să fie un semnal ce trebuie luat în seamă. Poate ți se pare ciudat, dar chiar și persoanele care nu fumează sunt susceptibile față de cancerul de plămâni, în gât sau al laringelui. Medicul Therese Bartholomew Bevers spune că „De cele mai multe ori, tusea nu sugerează cancerul, dar o tuse persistentă trebuie să fie evaluată de un specialist deoarece poate fi un simptom al cancerului de plămâni.”

3. Schimbări ale obiceiurilor urinare

Dacă observi că există sânge în urina ta sau că trebuie să urinezi mai des decât o făceai de obicei, acest lucru poate simboliza faptul că există posibilitatea de a avea anumite infecții ce pot cauza cancerul la nivelul rinichilor și al vezicii. Nu ar trebui să ignori niciodată o sângerare și este necesar să vizitezi un specialist.

4. Oboseala inexplicabilă

Dacă ai observat faptul că te simți obosit aproape tot timpul, cu toate că poate te odihnești suficient și îți respecți orele de somn, alte motive care să îți cauzeze oboseala neexistând, atunci acest lucru poate fi un semnal de alarmă care te avertizează cu privire la cancerul de la nivelul sângelui sau leucemie. Nu există niciodată suficiente metode de precauție, așa că ar trebui să ții cont dacă observi astfel de schimbări în stările tale.

5. Sângerări inexplicabile

Sângerările vaginale sau sângele în urină (atunci când nu ești la menstruație), pot fi niște simptome ale cancerului cervical; sângele din scaunul tău de asemenea poate sugera prezența cancerului la nivelul rectului și sângele din mucus sau o tuse persistentă pot indica această maladie la nivelul plămânilor.

6. Umflături neobișnuite

Dacă observi o umflătură neașteptată și inexplicabilă care crește pe sub pielea ta, atunci este recomandabil să consulți un doctor și să verifici dacă există probleme pe interiorul corpului tău. Chiar dacă această umflătură poate fi doar un chist benign, există șanse să existe celule canceroase care se dezvoltă pe sub el și trebuie neapărat să știi acest lucru înainte să fie prea târziu pentru orice tratament ce ți-ar putea salva viața.

7. Schimbarea înfățișării alunițelor

Trebuie neapărat să mergi la un dermatolog dacă observi că îți apar noi alunițe sau dacă cele pe care le aveai deja au început să își schimbe forma, mărimea sau culoarea. Aceste schimbări pot sugera apariția melanomului care este un cancer de piele fatal. Nu trebuie să ignori aceste simptome deoarece ele pot face diferența în viața ta între supraviețuire și moarte.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !