Veste tristă despre Corina Chiriac! Cantareata refuza sa se opereze si a luat calea credintei! Artista trece prin clipe dificile. Medicii i-au pus un diagnostic greu:

Corina Chiriac, in varsta de 66 de ani, trece prin clipe dificile. Medicii i-au pus un diagnostic greu, insa artista nu vrea sa se opereze.

Corina Chiriac are probleme de sanatate. Cantareata sufera din cauza suprasolicitarii asupra corzilor vocale si s-a trezit si cu niste noduli in acea zona.
Spre deosebire de Dan Bittman, care s-a operat si avut probleme si mai mari, potrivit iubesc-romania.biz, cantareata refuza operatia. Desi diagnosticul i-a fost pus de cativa ani, Corina nu s-a operat nici pana in ziua de azi. Se pare ca vocea inca ii permite sa cante si artista prefera sa lase lucrurile asa.

De asemenea, ea refuza sa vorbeasca despre asta si considera ca problema e minora. Cu toate ca nu ia masuri medicale, Corina Chiriac merge la biserica si la manastiri si se roaga pentru sanatatea ei.

6 lucruri pe care nu ar trebui să le faci în avion niciodată

Fiecare zbor, indiferent de destinația sa, fie că este una mai apropiată sau mai îndepărtată, poate fi o activitate stresantă. Ceea ce pare absolut normal pe pământ, poate fi cu totul diferit și greșit atunci când te afli în aer. Pentru a evita astfel de momente dificile și nepotrivite, este cel mai bine să fii la curent cu unele interdicții pe care trebuie să el respecți atunci când călătorești cu avionul. probabil nu te-ai fi gândit că există anumite lucruri banale ce sunt interzise în timpul unui zbor, însă noi suntem aici pentru a-ți aduce asta la cunoștință.

Dacă îți dorești să te bucuri de un zbor liniștit și neîntrerupt de privirile necruțătoare ale celorlalți pasageri și ale membrilor echipei, atunci ar trebui să ții cont de sfaturile pe care urmează să le citești. Nu se știe niciodată când va fi următoarea ta călătorie cu avionul, așa că este indicat să memorezi aspectele de mai jos și ipostazele în care nu ar trebui să te afli niciodată. Doar aruncă-ți o privire peste ele și nu le uita dacă ai de gând să călătorești cu avionul.

1. Purtarea lentilelor de contact

lentilele de contact în mod normal îți fac ochii să fie mai uscați. În combinație cu aerul uscat din interiorul avionului, lentilele te vor face să te supui la niște riscuri incontrolabile și la niște senzații mai degrabă deranjante. Așa că este indicat să porți ochelari de vedere sau lentile valabile o singură zi dacă treci printr-un zbor mai lung; nu uita să îți iei și picăturile pentru ochi care sunt esențiale.

2. Scapă de urechile înfundate

Urechile tale se vor înfunda atunci când avionul decolează și aterizează deoarece există o diferență de presiune. Primul impuls al unei persoane este să își desfunde urechile, dar din păcate acest lucru nu poate fi făcut în totalitate, ci doar simptomele pot fi ameliorate astfel:

– încearcă să înghiți, să ții o bomboană în gură sau să mesteci o gumă dacă ești adult și pentru copii poți încerca să îi faci să bea apă;

– deschide și închide gura din când în când ca și cum ai căsca;

– „suflă-ți” urechile: ar trebui să inspiri, să te apuci de nas și să încerci să expiri ca și cum ai împinge aerul prin urechile tale.

3. Zborul cu un nas înfundat

Un nas înfundat aduce și mai multă presiune la nivelul urechilor și se poate ajunge la o traumă. Bineînțeles, nimeni nu îți spune să stai acasă dacă ești răcit, dar în acest caz ar trebui să ai niște picături la tine pe care să le aplici în nas înainte să decolezi și să aterizezi. Totuși, sinuzita și maxilita sunt mult prea periculoase pentru a o călătorie lungă.

4. Statul nemișcat

În timpul unui zbor, circulația sângelui este mai lentă decât de obicei și statul jos și lipsa mișcării mărește riscul de tromboză; doar respectă regulile următoare și vei evita un astfel de pericol:

– ridică-te și fă mici plimbări de-a lungul culoarului;

– poartă haine care nu îți îngreunează mișcarea;

– scoate-ți pantofii în timpul unui zbor;

– în cazul în care ai probleme cu circulația sângelui, poartă șosete sau colanți compresivi;

– odată la ceva timp, fă exerciții prin mișcarea călcâielor și ale degetelor de la picioare.

5. Băutul lichidelor carbogazoase

Balonarea reprezintă un alt aspect cauzat de schimbările de presiune și acest lucru poate fi destul de incomod și neplăcut. Băuturile carbogazoase stimulează acest proces, așa că ar trebui să încerci să le eviți pe parcursul unui zbor dacă nu îți dorești ca acesta să fie destul de inconfortabil.

6. Stai pe scaunele din față dacă ai rău de mișcare

Toată lumea știe deja această regulă: dacă ai rău de mișcare, nu ar trebui să stai pe locurile din spate în niciun mijloc de transport. Această regulă se aplică și în cazul avioanelor, bineînțeles. Pentru a scăpa de anumite senzații neplăcute, este mai bine să îți rezervi un loc în față sau lângă una dintre aripile avionului. Cu o zi înainte de zbor, este de asemenea indicat să ai grijă la ceea e mănânci: nu consuma nimic prăjit sau gras și mai ales, nu bea alcool deloc.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !