Ce nestemată de fată are Irina Loghin. Cine știa că Irinuca s-a iubit cu Ionuț Dolănescu? E bucățică ruptă din mama sa! Uite cum arată la aproape 30 de ani de la imaginea asta

Solista de muzică populară, Irina Loghin, are o fată superbă, care i-a moștenit mamei mai mult frumusețea decât talentul muzical.

În ciuda carierei fructuoase, Irina Loghin consideră că cel mai mare motiv de mândrie pentru ea îl reprezintă cei doi copii, Ciprian de 42 de ani și Irinuca, în vârstă de 40 de ani, din mariajul cu fostul luptător Ion Cernea, campion mondial și european. Nici unul nu a călcat însă pe urmele mamei lor, pentru că artista i-a lăsat să-și aleagă singuri drumul în viață.
Irinuca lucrează de ani de zile la birou, la o firmă de telefonie, deși chipul de păpușă ar fi ajutat-o să aibă o carieră în televiziune.

Frumusețea ei nu a trecut neobservată nici de Ionuț Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu și al lui Ion Dolănescu. La începutul anilor ’90, cei doi tineri au avut o relație de scurtă durată, despre care Ionuț a vorbit mereu la superlativ. „N-a fost să fie. Irinuca e o fată minunată, educată şi cu mult bun-simţ”, spunea solistul. Nici la ora actuală Irinuca nu și-a găsit alesul, deși părinții ei au fost pentru ea un model de familie perfectă și unită

.

Irina Loghin are o carieră frumoasă în spate, cu sute de spectacole și tot atâtea melodii lansate de-a lungul anilor. În tinerețe a alcătuit un duet de succes cu Benone Sinulescu, iar astăzi este una intre cele mai iubite interprete din folclor. Nicolae Ceaușescu era înnebunit după melodiile artistei, iar Elena Ceaușescu a ajuns să o urască pentru succesul pe care îl avea la public, vreme de 8 ani artista fiind chiar interzisă la posturile de radio și de televiziune.

„A fost foarte greu, nu ştiam cum să mă justific copiilor, nici nu ştiam motivul. Nu am aflat niciodată, doar am dedus. Treceau Revelioanele şi eram prezentă mereu, pentru că ne cereau ăia mai mari. 16 ani am făcut asta. Nu cred că am fost un ghimpe, ei îşi făceau lista şi mă sunau de la Ministerul Culturii şi mă chemau. Dintr-odată nu m-au mai chemat. Am fost la Vaslui, trebuia să închei cu un recital de o oră şi jumătate. În pauză, şeful Miliţiei mi-a zis să plec de unde am venit. Avea şi el, săracul, lacrimi în ochi. Mi-a fost teamă şi frică pentru copiii mei, Irinuca avea 2 ani, Ciprian 4. Am întrebat de ce şi mi-a zis că mi s-au închis toate uşile. Nu am supărat pe nimeni”, mărturisea Irina Loghin despre acest episod neplăcut din viața ei.

Sursa: click.ro

6 lucruri pe care nu ar trebui să le faci în avion niciodată

Fiecare zbor, indiferent de destinația sa, fie că este una mai apropiată sau mai îndepărtată, poate fi o activitate stresantă. Ceea ce pare absolut normal pe pământ, poate fi cu totul diferit și greșit atunci când te afli în aer. Pentru a evita astfel de momente dificile și nepotrivite, este cel mai bine să fii la curent cu unele interdicții pe care trebuie să el respecți atunci când călătorești cu avionul. probabil nu te-ai fi gândit că există anumite lucruri banale ce sunt interzise în timpul unui zbor, însă noi suntem aici pentru a-ți aduce asta la cunoștință.

Dacă îți dorești să te bucuri de un zbor liniștit și neîntrerupt de privirile necruțătoare ale celorlalți pasageri și ale membrilor echipei, atunci ar trebui să ții cont de sfaturile pe care urmează să le citești. Nu se știe niciodată când va fi următoarea ta călătorie cu avionul, așa că este indicat să memorezi aspectele de mai jos și ipostazele în care nu ar trebui să te afli niciodată. Doar aruncă-ți o privire peste ele și nu le uita dacă ai de gând să călătorești cu avionul.

1. Purtarea lentilelor de contact

lentilele de contact în mod normal îți fac ochii să fie mai uscați. În combinație cu aerul uscat din interiorul avionului, lentilele te vor face să te supui la niște riscuri incontrolabile și la niște senzații mai degrabă deranjante. Așa că este indicat să porți ochelari de vedere sau lentile valabile o singură zi dacă treci printr-un zbor mai lung; nu uita să îți iei și picăturile pentru ochi care sunt esențiale.

2. Scapă de urechile înfundate

Urechile tale se vor înfunda atunci când avionul decolează și aterizează deoarece există o diferență de presiune. Primul impuls al unei persoane este să își desfunde urechile, dar din păcate acest lucru nu poate fi făcut în totalitate, ci doar simptomele pot fi ameliorate astfel:

– încearcă să înghiți, să ții o bomboană în gură sau să mesteci o gumă dacă ești adult și pentru copii poți încerca să îi faci să bea apă;

– deschide și închide gura din când în când ca și cum ai căsca;

– „suflă-ți” urechile: ar trebui să inspiri, să te apuci de nas și să încerci să expiri ca și cum ai împinge aerul prin urechile tale.

3. Zborul cu un nas înfundat

Un nas înfundat aduce și mai multă presiune la nivelul urechilor și se poate ajunge la o traumă. Bineînțeles, nimeni nu îți spune să stai acasă dacă ești răcit, dar în acest caz ar trebui să ai niște picături la tine pe care să le aplici în nas înainte să decolezi și să aterizezi. Totuși, sinuzita și maxilita sunt mult prea periculoase pentru a o călătorie lungă.

4. Statul nemișcat

În timpul unui zbor, circulația sângelui este mai lentă decât de obicei și statul jos și lipsa mișcării mărește riscul de tromboză; doar respectă regulile următoare și vei evita un astfel de pericol:

– ridică-te și fă mici plimbări de-a lungul culoarului;

– poartă haine care nu îți îngreunează mișcarea;

– scoate-ți pantofii în timpul unui zbor;

– în cazul în care ai probleme cu circulația sângelui, poartă șosete sau colanți compresivi;

– odată la ceva timp, fă exerciții prin mișcarea călcâielor și ale degetelor de la picioare.

5. Băutul lichidelor carbogazoase

Balonarea reprezintă un alt aspect cauzat de schimbările de presiune și acest lucru poate fi destul de incomod și neplăcut. Băuturile carbogazoase stimulează acest proces, așa că ar trebui să încerci să le eviți pe parcursul unui zbor dacă nu îți dorești ca acesta să fie destul de inconfortabil.

6. Stai pe scaunele din față dacă ai rău de mișcare

Toată lumea știe deja această regulă: dacă ai rău de mișcare, nu ar trebui să stai pe locurile din spate în niciun mijloc de transport. Această regulă se aplică și în cazul avioanelor, bineînțeles. Pentru a scăpa de anumite senzații neplăcute, este mai bine să îți rezervi un loc în față sau lângă una dintre aripile avionului. Cu o zi înainte de zbor, este de asemenea indicat să ai grijă la ceea e mănânci: nu consuma nimic prăjit sau gras și mai ales, nu bea alcool deloc.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !