I-am aflat secretul. Una dintre concurentele de la ”Gospodar fără pereche”, filmată în timp ce se săruta cu altă femeie!

I-am aflat secretul. Una dintre concurentele de la ”Gospodar fără pereche”, filmată în timp ce se săruta cu altă femeie!\

Alina Papuc, una dintre concurentele de la ”Gospodar fără pereche”, este o femeie cu ”experienţă”. Nu neapărat în bucătărie sau pe ogor, ci… în dormitor! 
Alina Papuc a intrat în reality-showul ”Gospodar fără pereche” pentru a-l cuceri pe Bogdan şi a-i deveni soţie. Blonda s-a dat fată de casă şi a vrut să-l impresioneze pe tânărul gospodar, căruia i-a luat minţile cu un sărut fierbinte, ascunzându-i însă un secret care nu l-ar face deloc fericit.

”Orice cocoş cântă după cântecul găinii” ar fi motto-ul cu care Alina a intrat în competiţia pentru inima gospodarului şi se pare că a reuşit ghidându-se după el.

Alina Papuc cu câţiva ani în urmă! Blonda s-a lăsat filmată în ipostaze intime alături de o altă femeie. În imagini, concurenta de la ”Gospodar fără pereche” se sărută şi se mângâie cu o tânără, în cadă, sub privirile unui cuplu. Imaginile au fost realizate în Italia.

Alina s-a lăsat filmată în ipostaze tandre alături de o altă tânără
Concurenta de la ”Gospodar fără pereche” este atrasă şi de arta tatuajelor, aşa că şi-a făcut un desen permanent care-i acoperă toată şira spinării.

Alina, atrasă mai mult de… Flori decât de Bogdan?
Se pare că Alina nu a rezistat tentaţiei şi că în timpul emisiunii s-a simţit mai atrasă de Flori, tânăra împotriva căreia concura, decât de gospodarul Bogdan, care a remarcat şi el acest lucru

Bogdan a fost nemulţumit de faptul că Alina şi Flori şi-au petrecut o zi împreună, în ipostaze tandre, uitând complet de el: ”Cu fetele astea… Le-am pus pe-aici să facă nişte treabă, bine, nu treabă foarte grea şi nu prea vor să facă. Ele ştiau unde vin, dar problema e că credeau că vin la… Se aşteptau la altceva! M-au şi supărat pentru că m-au făcut oleacă de ruşine la băieţii aia! M-au înjosit de parcă eu eram, în loc de şef, angajatul. Ţipau într-un hal de parcă le bătea cineva! Nu sunt mulţumit deloc! Mi-au zis că, ce, le-am adus să le pun la treabă. Le-am spus că nu, dar le-am dat nişte probe să văd şi eu de ce sunt în stare. Nu pot să-mi aleg soţie aşa, într-o săptămână. Ele niciodată, dar niciodată, să vie şi să mă întrebe şi pe mine ce fac, să mă întrebe şi pe mine ceva. Nimic! Niciuna! Alina are 32 de ani şi e mai matură. La început m-a înţeles mai bine la început, dar acum…”

sursa:Cancan.ro

Floarea de salcam si puterile ei terapeutice

Încă din primele zile ale lunii mai, și până spre sfârșitul lunii iunie, multe regiuni se îmbibă de un parfum minunat și dulce de salcâm. Este o adevărată splendoare a naturii atunci când salcâmii înfloresc. Florile sunt decorative, arată minunat, sunt și comestibile și le putem folosi la diverse preparate culinare, precum la prepararea gogoșilor în unele regiuni ale țării. Dar puțini știu că floarea de salcâm este un adevărat aliat al sănătății noastre. Floarea de salcâm are puteri terapeutice nebănuite și poate trata și alina dureri din cele mai diverse și mai puternice. Din păcate, foarte puțini cunosc beneficiile pe care floarea de salcâm le aduce organismului nostru. Ciorchinii de floare de salcâm devin un adevărat izvor de sănătate, dacă știm cum să îi folosim.

Floarea de salcâm este de un real ajutor în arsurile gastricePuțini știu că ar putea să renunțe la medicamentele foarte scumpe pe care le văd în reclame și le cumpără din farmacii pentru a calma durerile de stomac, arsurile gastrice și chiar ulcerul gastric și duodenal. Afecțiunile digestive sunt din ce în ce mai frecvente atât în rândul tinerilor, cât și în rândul adulților datorită unui stil de viață nesănătos, a unei diete neechilibrate și a stresului pe care trebuie să îl gestionăm zi de zi. Floarea de salcâm are proprietăți miraculoase și calmează în câteva minute durerile gastrice. Se poate face și tratament de lungă durată, precum și tratament scurt. În tratamentul de lungă durată, trebuie consumată câte o linguriță cu pulbere de flori de salcâm înainte de fiecare masă, pentru gastrite și ulcer. Puteți ține cura de o lună, cu posibilitatea de a repeta după încă o lună de pauză. De asemenea, puteți prepara o infuzie de flori de salcâm, turnând circa 200 de mililitri de apă fierbinte, clocotită peste o linguriță de flori de salcâm uscate. Acoperiți ceașca timp de 5-10 minute, strecurați și beți lichidul obținut.

Remediu împotriva constipației – pasta din floare de salcâmSuferiți de constipație? Floarea de salcâm vă este din nou, un aliat de nădejde. Preparați o pastă din floare de salcâm în următorul mod – luați zece linguri de floare de salcâm uscate și măcinați-le bine. Amestecați cu aproximativ cinci lingurițe de miere până obțineți o pastă pe care o puteți consuma zilnic, timp de 2 luni, o lingură în fiecare dimineață înainte de micul-dejun.

Combateți stresul cu floarea de salcâmFloarea de salcâm are efect relaxant, calmant, datorită substanțelor pe care le conține. Astfel, dacă aveți un job stresant sau diverse probleme familiale, vă puteți simți stresat zi de zi și acest lucru își poate pune amprenta asupra sănătății dumneavoastră. O cură de ceai de floare de salcâm este un remediu excelent împotriva stresului, fără a fi nevoiți să luați antidepresive sau calmante. Altfel, beți timp de o lună câte una sau două căni de infuzie de floare de salcâm zilnic și migrenele cauzate de stres vor dispărea garantat.

Floarea de salcâm – antitusiv naturalFloarea de salcâm conține ulei volatil, precum și acacina și robinina, doi compuși foarte importanți cu proprietăți antitusive excelente. Infuzia de flori de salcâm, consumată la o temperatură nu prea ridicată poate calma crizele de tuse convulsivă. Dacă aveți posibilitatea, puteți îndulci infuzia cu miere din floare de salcâm.

Tratați insomnia cu floarea de salcâmFloarea de salcâm continuă să ne uimească cu proprietățile ei curative, iar următorul inamic al nostru de zi cu zi pe listă pe care floarea de salcâm îl combate, este insomnia. Fie că faceți o cură cu infuzie de floare de salcâm timp de o lună sau consumați floarea de salcâm proaspătă, amestecată cu două-trei lingurițe de miere, sau o adăugați în salatele de fructe, acestea au efect de combatere a insomniei. Cum să consumați florile de salcâm proaspete și pe timpul rece? Simplu. Adunați flori de salcâm și înveliți-le în pungi de hârtie, iar apoi în pungi de plastic și băgați-le la congelator. Se vor păstra proaspete foarte mult timp iar dumneavoastră le veți putea folosi cu încredere.

Floarea de salcâm – un antidepresiv naturalFie că sunteți stresat sau că aveți probleme de natură familială sau profesională, depresia este o boală deosebit de periculoasă, care trebuie tratată prin orice mijloace. Puteți alege să mergeți la un psiholog, să vă prescrie medicul dumneavoastră de familie antidepresive sau să apelați la ceaiul de floare de salcâm, un remediu natural, la îndemâna oricui, care poate face minuni pentru viața dumneavoastră. Tulburările de memorie intră în lista afecțiunilor pe care le tratează floarea de salcâm.

ATENȚIE la utilizarea florii de salcâm!Înainte de a începe o cură cu floare de salcâm, trebuie să respectați întocmai indicațiile unui fitoterapeut care vă poate prescrie cantitatea necesară de flori pe care o puteți consuma pentru starea dumneavoastră de sănătate. De asemenea, femeile însărcinate sau care alăptează, precum și persoanele alergice la floarea de salcâm și copiii mici trebuie să se ferească să consume floare de salcâm deoarece le pot afecta starea de sănătate. Puteți, oricând, cere sfatul unui medic sau a unui fitoterapeut.

Floarea de salcâm – un remediu multilateral la îndemâna oricuiAm prezentat beneficiile pe care această minunată plantă le poate aduce pentru sănătatea noastră. Are efecte calmante, și ne ajută să trecem peste greutățile de peste zi, să dormim mai bine, să ne detoxifiem corpul și să ne alinăm durerile de stomac sau tusea în mod natural. Ar trebui să încercăm să îi aflăm proprietățile curative înainte să apelăm la medicamente din farmacii. Substanțele conținute de floarea de salcâm, pre
sursa:suntsanatos.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !