Mircea Radu a vânat multe femei celebre, dar s-a însurat cu o fată de la țară. Ea l-a convins să devină un familist convins!

Atunci când apărea pe micile ecrane, Mircea Radu frângea inimile multor femei, fiind considerat pentru multă vreme unul dintre cei mai doriţi şi vânaţi burlaci din showbiz.

Deşi a avut relaţii pe parcursul anilor, Mircea părea să rămână veşnicul burlac până ce a apărut la orizont actuala sa soţie, Raluca Olaru, cea care i-a dăruit şi un fiu îndrăgitului prezentator. După un an de când au început să fie un cuplu, pe 1 noiembrie 2012, Mircea Radu (46 de ani) o lua de nevastă pe frumoasa Raluca Olaru (28 de ani), de profesie medic oncolog şi originară din Botoşani.

„Pe vremea când făceam emisiunea ‘Din Dragoste’ nu aveam timp pentru o relaţie. Eram mai tot timpul plecat. Eram tânăr, sănătos, liber şi nici prin gând nu-mi trecea să mă căsătoresc. Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri.

Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu. Ea mi-a spus că părinţii ei ar vrea să mă cunoască şi eu i-am spus că mă cunosc de la televizor. Ea a spus că nu aşa şi am zis bine. Ai ei sunt profesori, ne-am înţeles din prima. Soacra e acum la noi ca să aibă grijă de Tudor. Băieţelul meu mi-a schimbat mult viaţa”, a povestit Mircea Radu într-un interviu televizat.

SĂNĂTATE 7 semne care arată că ai rinichii bolnavi

Rinichii sunt localizați în partea din spate a abdomenului, fiind paraleli cu coloana vertebrală. Buna funcționare a rinichilor este foarte importantă, întrucât rolul lor este de a ține sub control nivelul de electroliți, tensiunea arterială și lichidele din organism.

La fel ca toate celelalte organe ale corpului, rinichii sunt predispuși la contractarea unor infecții sau a anumitor boli.

De obicei, afecțiunile renale nu prezintă simptome în primele stadii, drept pentru care sunt greu de diagnosticat. Singura modalitate de a identifica prezența lor este prin efectuarea unor analize de sânge și urină.

Rinichii sunt principalele organe responsabile pentru eliminarea toxinelor şi a lichidelor acumulate în exces în organism. Pe lângă aceste funcţii, rinichii menţin nivelul de sare şi de potasiu în limite normale.

De asemenea, stabilizează presiunea sângelui, produc vitamina D şi controlează producţia de celule roşii din sânge. Având în vedere că simptomele sunt subtile, nu este uşor să realizezi că ai probleme la rinichi. Totuşi, există câteva semne care ar trebui să îţi dea de gândit şi să te trimită la un consult de specialitate.

Cum îţi dai seama că ai probleme la rinichi

1. Acumulezi mult lichid în ţesuturi

Ai acumulat câteva kilograme în plus şi îţi simţi pielea foarte moale? Este posibil să fi acumulat prea multă apă în organism. Corpul tău ar trebui să elimine acest lichid prin urină, dar dacă rinichii nu funcţionează normal, rămâne în ţesuturi.

Afecţiunile renale se caracterizează prin dificultatea filtrării şi eliminării excesului de lichide. Din această cauza apar umflături la nivelul fetei, la nivelul braţelor sau al picioarelor.

Citește și: 10 mituri pe care le-ai crezut mereu și sunt TOTAL greșite!
2. Urinezi mai rar ca înainte

Deşi consumi la fel de multe lichide că înainte, totuşi mergi mai rar la toaletă. Acest semn ar putea să indice faptul că ai boli renale, astfel că trebuie să observi dacă este ceva de moment ori se întinde pe o perioada mai lungă.

3. Te confrunţi cu senzaţie de oboseală

Deşi te odihneşti corespunzător, totuşi te trezeşti obosit, fără chef de viaţă. Mai mult de atât, această senzaţie te însoţeşte pe parcursul întregii zile şi nimic nu pare să o amelioreze. Mateo Ledezma, medic nefrolog, declara că una dintre funcţiile pe care le au rinichii este să regleze nivelul hemoglobinei. Dacă procesul nu funcţionează aşa cum ar trebui, se poate instala anemia, astfel că organismul va fi lipsit de energie.

4. Ţi-ai pierdut apetitul alimentar

Alimentele capătă o savoare de metal, indiferent de compoziţia acestora. Acest lucru se produce din cauza excesului de toxine din organism.

Este normal să nu ai mereu aceeaşi poftă de mâncare, însă dacă această perioada se prelungeşte, ar trebui să iei în calcul şi nişte probleme la rinichi. Acest lucru se întâmplă atunci când se acumulează prea multe substanţe toxice în organism, care pot afecta atât tranzitul intestinal, cât şi funcţiile creierului.

5. Ai ameţeli şi nu te poţi concentra

Dacă boala renală duce la anemie, veţi suferi şi ameţeli frecvente, care se manifestă printr-un sentiment de instabilitate, pierderea echilibrului. Acest lucru se întâmplă datorită unui aport insuficient de oxigen al creierului, secundar lipsei de globule roşii suficiente.

Citește și: Ceva mai frumos NU ai văzut! 9 luni de sarcină în 3 minute
Problemele de concentrare şi senzaţia permanentă de oboseală sunt alte semnale ale funcţionarii cu dificultate a rinichilor. Oboseala apare atunci când nivelul de oxigen din sânge scade din cauza toxinelor care atacă acest lichid.

Atunci când ai probleme cu rinichii nu numai că te simţi obosit permanent, dar poţi să ai şi ameţeli. De aici apar şi problemele de atenţie şi concentrare care te pot afecta în realizarea sarcinilor de zi cu zi. Primul pas este să îţi faci nişte analize de sânge, însă este recomandat să mergi şi la un specialist în domeniu.

6. Îţi creşte tensiunea arterială

Încă un semn care îţi indică faptul că ai probleme cu rinichii este nivelul presiunii sângelui, care este în creştere. Cu timpul, această condiţie poate provoca deteriorarea vaselor de sânge de la nivelul acestor organe şi nu numai.

7. Ai palpitaţii

Având în vedere că printre funcţiile rinichilor se numără şi menţinerea sub control a nivelului de potasiu, vei avea probleme cu palpitaţiile. Nu trebuie să te îngrijorezi peste măsură până nu ştii exact despre ce este vorba, ci să te programezi la un specialist care să te îndrume spre tratamentul potrivit.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !