AD

ACTUALITATE

A ARS TAVERNA RACILOR A LUI PESCOBAR! INCENDIU LA LOCAȚIA DIN SNAGOV

todaydecembrie 16, 2023 23

Background
share close
AD
AD

S-a produs un incendiu la localul Taverna Racilor din Snagov. La restaurantul deținut de Paul Nicolau, alias Pescobar, au intervenit autospecialele de stingere, descarcerarea și SMURD-ul. După producerea incendiului, patronul restaurantului a transmis un mesaj pe internet, mărturisind că „a ars din temelii” și că există pagube materiale. 

În cursul dimineții de sâmbătă, 16 decembrie 2023, localul lui Paul Nicolau din Snagov a ars din temelii. La locație s-au prezentat SMURD-ul, autospecialele de stingere și descarcerarea. Nu au fost raportate victime. Stingerea se face de la înălțime, cu autoscara. Arderea s-a produs generalizat la nivelul acoperișului.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din Snagov, zona pontonului. Au fost alertate 9 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare. Nu sunt victime.

Arderea se manifestă generalizat la nivelul acoperișului. Acționăm cu autoscara pentru stingere de la înălțime și de pe 2 laturi ale clădirii. Incendiul este localizat. A fost realizat dispozitiv de protecție și în spatele restaurantului, la zona de pădure. Alertate 11 autospeciale”, au transmis, în urmă cu scurt timp, autoritățile.

IGSU: 500 de metri pătrați au fost afectați

Există posibilitatea ca unele elemente din structura clădirii să se prăbușească, după ce au fost afectate de incendiu. Conform IGSU, arderea s-a manifestat pe o suprafață de 500 de metri pătrați. Structura restaurantului lui Pescobar este din lemn.

„O ardere foarte puternică, o suprafață de peste 500 de metri pătrați afectată de incendiu. Preponderent la parter, la etajul 1, unde se aflau dormitoarele, și la nivelul podului, unde structura este din lemn și, astfel, incendiul s-a dezvoltat foarte rapid pe orizontală. După cum puteți observa, au fost amplasate autospeciale și dispozitiv de stingere pe laturile clădirii, așa cum configurația zonei a permis.

S-a acționat de la înălțime, folosind autoscara. Și de la nivelul solului, folosind liniile de furtun. Alimentarea cu apă s-a realizat cu motopompe direct din lac, dar și operatorii economici aflați în imediata apropiere. Există, în continuare, o foarte mare degajare de fum, însă incendiul este localizat, se mai văd focare. Echipele acționează pentru stingerea acestora. Partea de la nivelul etajului 1 și partea de pod (structură din lemn) influențează modul de dezvoltare a incendiului.

Știm că au fost efectuate controale (n.r. autorizație la incendiu) la această locație. În următoarea declarație de presă vă prezint o situație mai concretă a acestor verificări”, a transmis IGSU.

Reacția lui Pescobar, după ce restaurantul Taverna Racilor din Snagov a luat foc

După producerea incendiului, Paul Nicolau, alias Pescobar, a transmis un mesaj pe internet. Patronul restaurantului a susținut că localul său „a ars din temelii” și că există doar pagube materiale. Restaurantul fusese deschis la finalul lunii martie a acestui an, iar recent a trecut printr-o serie de renovări. Incendiul ar fi pornit în jurul orei 06:30.

„A luat foc toată locația, nu e niciun fel de victimă, nici nu avea de unde că a luat foc noaptea. Avem doar pagube materiale. A ars din temelii, toată locația. Asta este, a luat foc, se face la loc, viața merge îaninte. Totul se reface. Bine că e iarnă acum (n.r. când a luat foc). După ce am renovat din temelii locația din Snagov… dar vom reface tot”, a spus Pescobar pe internet.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com