A devenit soția lui Gabriel Cotabiță în urmă cu doar 4 ani – cum arată Alina astăzi

Alina i-a fost alături zi și noapte lui Gabriel Cotabiță în cea mai dificilă perioadă din viața lui. Artistul a suferit în anul 2015 un accident vascular cerebral din cauza căruia a stat în comă pentru trei săptămâni. Pe atunci medicii erau foarte rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

Cu toate acestea, în 2016, cei doi și-au unit destinele, spre surprinderea celor din jur. Chiar dacă trecuse printr-o perioadă cumplită din cauza stării de sănătate a bărbatului iubit, Alina nu părea afectată. Ba chiar mai mult, la brațul lui Cotabiță femeia strălucea pur și simplu.

Gabriel Cotabiță și soția sa se iubesc și se înțeleg extrem de bine și după patru ani de căsătorie, chiar dacă între ei este o diferență de vârstă deloc neglijabilă, mai exact 30 de ani. Alina pare că a oprit timpul pentru că nu s-a schimbat prea mult din ziua nunți.

Aceasta are multă grijă de cum arată și se îngrijește constant. Gabriel Cotabiță are doar motive de mândrie datorită femeii din viața lui. În plus, Cotabiță este foarte liniștit că îi poate lăsa mână liberă Alinei să i-a cele mai multe decizii importante pentru ei.

Gabriel Cotabiță declarat de fiecare dată că ea este cea care îl face fericit

„Pentru mine, Alina a început să gătească. Menține o curățenie de mă enervează. Am descoperit această femeie care mă iubește. I-am zis că ar fi cazul să ne căsătorim și ea mi-a zis că credea că mi-am revenit.

Este convinsă că am făcut un sacrifiu enorm că m-am căsătorit cu ea. Nici nu se pune problema de un moștenitor. Alina nu-și dorește un copil”.

Faptul că șansele de a avea un copil cu actuala soție sunt minime nu ar fi o problemă pentru artist, întrucât acesta are deja trei fiice de pe urma căsătoriei cu Ioana Nagy, și anume Aela, care are 36 de ani și gemenele Milena și Eliza în vârstă de 29 de ani.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com