A dispărut doctorița din Wuhan care a încercat să avertizeze lumea despre pericolul coronavirusului

Doctorița din Wuhan care relata faptul că autoritățile au oprit-o să avertizeze lumea despre pericolul coronavirusului a dispărut, anunță presa străină.

Doctorița din Wuhan este de negăsit

Ai Fen este o doctoriță de la un spital din Wuhan, iar în urmă cu două săptămâni spunea autorităților că a fost oprită, alături de alți colegi, să avertizeze lumea despre pericolul noului coronavirus.

Acum, aceasta este de negăsit, iar apropiații cadrului medical se tem că femeia a ajuns la închisoare, informează Libertatea.

Doctorița din Wuhan a fost printre puținii medici chinezi care au vorbit public despre cât de periculos este COVID-19, acordând interviuri presei din străinătate, lucru care nu a fost pe placul autorităților, potrivit portalului MSN.

„În urmă cu două săptămâni, șefa departamentului de urgențe de la spitalul din Wuhan a ieșit în public și a spus că autoritățile au împiedicat-o pe ea și pe colegii ei să avertizeze lumea în privința pericolului acestui virus”, anunță o emisiunea de investigații din Australia.

Femeia a vorbit public despre pericolul coronavirusului

„Nu se știe unde se află”, au mai declarat cei care cercetează ce s-a întâmplat cu doctorița din Wuhan. Potrivit acestora, Ai Fen a primit o mustrare în urma publicării unui eseu medical în care a vorbit despre stadiul incipient la unui focar de coronavirus într-un grup de medici.

Între timp eseul respectiv a fost șters, iar un alt cadru medical ce a vorbit despre modul în care se răspîndește coronavirusul a decedat, potrivit investigațiilor reunite sub numele „Cea care a tras semnalul de alarmă”.

Se pare că doctorița din Wuhan a dispărut la scurt timp după ce a publicat o poză cu testele unui pacient, pe care a înconjurat cu roșu „SARS coronavirus”.

Un alt medic din Wuhan, care a vorbit la începutul crizei despre pericolul reprezentat de noul coronavirus a fost oftalmologul Li Wenliang. Cazul său a fost intens mediatizat în ianuarie, după ce a fost acuzat de autoritățile de la Beijing că răspândește informații false.

Medicul a decedat pe 7 februarie, ca urmare a infecției cu COVID-19.

sursa : fanatik.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com