A fost descoperit un nou simptom al coronavirusului? Care sunt noile semne care îi alertează pe medici

Cercetătorii din domeniul medical au descoperit un nou simptom al coronavirusului care a alertat doctorii. Dacă până în prezent se spunea că problemele respiratorii sunt simptomele fundamentale COVID-19, între timp s-a ajuns la concluzia că această maladie poate fi anunțată și de un alt simptom.

a

A fost descoperit un nou simptom al coronavirusului? Care sunt noile semne care îi alertează pe medici

Coronavirusul, boală despre care se spune că a apărut în China, mai precis în Wuhan, este anunțată de o serie de simptome comune și altor infecții.

Cele mai des întâlnite sunt probleme respiratorii, tusea seacă, pierderea simţului mirosului şi a gustului, dar și oboseala. Între timp, specialiștii au ajuns la concluzia că noul COVID-19 poate fi anunțat și de simptome ale pielii.

Conform francezilor de la BMFTV, coronavirusul ar fi suferit mutații importante în ultimele luni, iar unele dintre noile simptome asociate infectării cu această maladie rară să văd pe piele.

Sursa amintită notează faptul că oficialii Sindicatului Național al Dermatologilor-Venerologi (SNDV) din Franța au constatat că apariția bruscă de pete roşii pe piele, uneori dureroase, şi a unor leziuni temporare de urticarie pot anunța infectarea cu COVID-19.

”Un grup de WhatsApp format din peste 400 de dermatologi, organizat de SNDV, indică leziuni ale pielii, asociate sau nu cu alte simptome de COVID.

Alertăm publicul şi medicii pentru a detecta acești pacienți potențial contagioși cât mai repede posibil”, se arată în comunicatul de presă publicat de acest sindicat al dermatologilor din Franța.

Oamenii cu astfel de simptome, sfătuiți să consulte rapid medicul

În legătură cu noile descoperiri, directorul general al Sănătății din Franța, Jérôme Salomon, a spus că nu a fost informat în mod oficial de nicio lucrare publicată care să poată demonstra simptomatologia dermatologică în cazurile COVID-19.

Cu toate acestea, el a adăugat că încă nu se știe totul despre coronavirusul și învățăm lucruri noi în fiecare zi. Specialiștii recomandă celor care întâmpină orice fel de problemă a pielii să se adreseze de îndată medicului.

sursa : fanatik.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com