A fost identificată fetița ucisă și abandonată lângă cimitirul din Arad. Declarația halucinantă a tatălui vitreg

Anchetatorii au identificat copila ucisă și incendiată pe un câmp din județul Arad, în zona unui cimitir. Alerta s-a dat sâmbătă seara, când un procuror criminalist a fost sesizat că în cartierul Bujac, în vecinătatea cimitirului, pe un drum lăturalnic, a fost identificat un fragment dintr-un picior. Anchetatorii au sosit la fața locului și au descoperit trupul neînsuflețit al un fetițe.

a

A fost identificată fetița ucisă și incendiată pe un câmp

Oamenii legii au reconstituit chipul victimei care ar fi avut 4 ani. Poliția Română a publicat pozele pe pagina oficială de Facebook a instituției, și i-a rugat pe cei care ar putea avea informații despre acest caz, să ajute la derularea anchetei.

S-a constatat că victima nu avea mai mult de 4 ani și murise în urmă cu 1-2 zile înainte de a fi găsită. Trupul neînsuflețit a fost descoperit în cursul zilei de sâmbătă, 30 octombrie 2021.

Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul Tribunalului Arad și a fost începută urmărirea penală in rem pentru infracțiunile de omor și profanare de cadavre sau morminte. Luni, 1 noiembrie, s-a dispus extinderea cercetărilor privind infracţiunea de violenţă în familie şi profanare de cadavre sau morminte.

Principalii suspecți sunt mama biologică și tatăl vitreg al copilei

Principalii suspecți în acest caz sunt mama fetiței și tatăl vitreg al acesteia. Ei mai au acasă un băiețel. Amândoi au fost conduși la audieri în cursul zilei de luni, 1 noiembrie.

Potrivit informațiilor apărute în presă, mama copilei era în spital și năștea, în momentul decesului fetiței de doar 4 ani. Luni, polițiștii au descins la locuința lor unde au găsit-o pe femeie, pe nou-născut, un băiețel de trei ani și concubinul femeii în vârstă de 23 de ani. Tânărul le-ar fi spus anchetatorilor că fetița a alunecat în baie, s-a lovit la cap și a murit.

Este un caz revoltător care a zguduit Aradul, dar și întreaga țară.

Vă asigurăm că polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, desfășoară toate activitățile specifice, astfel încât, în cel mai scurt timp, cel vinovat de luarea vieții acestui suflet nevinovat să fie depistat și tras la răspundere penală!, a transmis Poliția Română.

Poliția Română a făcut apel la cetățeni să distribuie cele două planșe cu reconstituirea chipului fetiței, pentru a ajuta la identificarea ei, precizând că orice informație este prețioasă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com