A FOST MOARTEA LUI EMI PIAN PREMEDITATĂ? INTERLOPUL FUSESE AMENINȚAT CU ȘASE LUNI ÎNAINTE SĂ FIE ASASINAT

Emi Pian a fost amenințat cu moarte cu mult înainte de incidentul ce i-a pus capăt vieții. Se pare că un alt lider de clan declarase război familiei lui, chiar cu șase luni înainte. Mai mult, dușmanul său a fost spectator la teribilul incident.

Remus Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Nat, i-a amenințat public pe frații Pian în urmă cu jumătate de an, atunci când a aflat că aceștia l-ar fi împrumutat cu dobândă pe fiului său, de doar 18 ani.  

Nat Mincă era furios pe motiv că unii membrii ai clanului Pian, Emi și Grațian, i-ar fi dat bani cu camătă fiului său. După ce a spus că nu are de gând se le plătească niciun ban, Nat a transmis, prin intermediul unui live pe Facebook, că în caz de nevoie, pentru „copilul său” este în stare „să-i împuște ca pe iepuri” pe cei care profită de lipsa de experiență a fiului său.

Nat Mincă, spectator la uciderea lui Emi Pian

Conform spuselor unor martori, Nat Mincă a fost prezent în momentul conflictului dintre Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu și Emi Pian. Astfel, pe baza amenințărilor trecute a apărut ipoteza că toată întâmplarea a fost premeditată și a fost vorba despre o răzbunare, care a escaladat întâmplător și care era menită doar să îl sperie pe Emi Pian. 

Emi Pian a decedat în urma conflictului cu Richard Gheorghe. Acesta s-a stins din viață, marți dimineață, la Spitalul Universitar de Urgență, după ce a fost înjunghiat de un rival.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com