A montat o cameră video pentru a vedea de ce iubita lui se trezea mereu la 4:27

Șoc și groază pentru un cuplu din Cleveland, SUA! Un bărbat a fost alarmat de faptul că iubita lui se trezește în fiecare zi la ora 4:27, fără a avea setată vreo alarmă. A cumpărat o cameră video și ce a surprins în imagini l-a terifiat pe viață. Degeaba a chemat autoritățile că acestea n-au avut cu ce să-i ajute, spunând că nu e „de expertiza” lor.

A montat o cameră video pentru a vedea ce se întâmplă

Un bărbat din Cleveland a montat o cameră video pentru a vedea ce se întâmplă cu iubita lui de se trezește în fiecare noapte la 4:27. Imaginile au indicat o activitate paranormală. Deși în noaptea respectivă iubita lui nu s-a trezit, altceva s-a petrecut la ora respectivă.

A doua zi, când s-a uitat pe filmări, bărbatul a trăit șocul vieții lui. La ora 4: 25, ușile de la dressing s-au deschis singure, apoi a fost dărâmată o veioză de pe noptieră. Deși cei doi nu s-au trezit în urma zgomotelor, toată activitatea a fost surprinsă de camera montată în dormitorul lor.

Ce au făcut după acest moment

Speriați de forța ciudată care le-a deschis ușile la dressing, cei doi au sunat la poliție. Și deși oamenii legii s-au prezentat la ușă, au precizat că nu-i pot ajuta cu nimic. Ei au menționat că nu e de expertiza lor și i-au sfătuit să cheme un specialist.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com