A MURIT GABI LUNCĂ, REGINA MUZICII LĂUTĂREȘTI! AVEA COVID ȘI ERA INTERNATĂ

Gabi Luncă a murit în urmă cu aproximativ două ore! Cântăreața de muzică populară, în vârstă de 81 de ani, avea COVID-19 și era internată.

Vestea s-a răspândit printre artiști pe paginile de socializare și fiecare i-a adus artistei un ultim omagiu. Cântărețul de muzică populară Marius Baldovin a fost contactat de fiica artistei, care l-a anunțat de moartea fulgerătoare a reginei muzicii lăutărești. Baldovin a postat un mesaj pe contul de socializare în care a anunțat dispariția artistei: ”A murit Gabi Luncă! Ne mor artiștii pe capete, Dumnezeu să o aibă în paza lui”, a scris el. Cei de la Spitalul Judeţean Ilfov aveau să confirme, din nefericire, trista veste

Solista se afla sub observaţia medicilor de la Spitalul Judeţean Ilfov şi era în stare stabilă. Familia era însă îngrijorată, întrucât Gabi Luncă a avut în trecut cancer mamar şi se temea că este vulnerabilă în faţa noului coronavirus.

Ce spunea Carmen Harra în urmă cu doar câteva zile

La scurt timp după ce fusese diagnosticată cu noul coronavirus, Gabi Luncă a fost conectată la aparate ca să poată respira. Regina muzicii lăutărești ajunsese la Spitalul Județean Ilfov. Carmen Harra avea să facă o predicție. Îi dădea șanse de supraviețuire. “Dacă ne uităm la codul vieții observăm o cumpănă la 83 de ani și atât are ea acum. Codurile divine ne arată când avem cumpene, ne arată cât trecem prin viața asta. Gabi Luncă are o cumpănă foarte puternică, ar putea trăi până la 87 și nu putem decât să sperăm”, a mărturisit Carmen Harra la “Exclusiv VIP”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com