A murit Gheorghe Bălășoiu. Avea cea mai mare pensie din România

S-a stins din viață Gheorghe Bălășoiu, cunoscut ca fiind omul cu cea mai mare pensie din România. Bărbatul a figurat în 2020 cu un venit de aproximativ 74.000 de lei pe lună.

A murit omul cu cea mai mare pensie din România

Gheorghe Bălășoiu a procuror și șef de penitenciar. În 2005, înainte de a ieși la pensie, a fost încadrat ca procuror, dar a stat la Curtea de Apel Pitești doar două săptămâni.

Era cunoscut drept românul cu cea mai mare pensie din țară și s-a stins din viață la vârsta 73 de ani.

Gheorghe Bălășoiu locuia într-o vilă impresionantă situată la ieșirea din Pitești. A fost director la Penitenciarul Colibași timp de șapte ani, iar mai apoi a fost detașat, însă și-a păstrat funcția de magistrat.

Bălășoiu s-a pensionat în anul 2005, iar la acea vreme pensia era calculată în felul următor: 80% din venitul brut realizat în ultima lună de activitate înainte de data pensionării. Fostul magistrat cumula salariul de comandant de penitenciar cu cel de procuror.

Fiul lui Gheorghe Bălășoiu a murit în 2020. În 2020, fiul lui Gheorghe Bălășoiu s-a stins din viață fulgerător la vârsta de 49 de ani. Trupul său neînsuflețit a fost găsit în locuința sa din Pitești. Bărbatul nu mai răspundea la telefon, iar părinții lui au sunat la Poliție.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com