AD

Uncategorized

A MURIT LA 6 ANI! Mama a gasit un biletel dupa moartea ei. TOATA FAMILIA A FOST CUTREMURATA CAND L-A CITIT!!

todayianuarie 19, 2018

Background
share close
AD
AD

Povestea micutei Elena Desserich a inlacrimat America. Fetita s-a stins din viata la doar 6 ani din cauza unei boli crunte. Elena suferea de cancer cerebral, iar cand medicii i-au pus diagnosticul, mai avea de trait doar 135 de zile.

Parintii au vrut sa ii ascunda adevarul
Parintii erau prea indurerati de vestea primita de la medici, fapt pentru care au decis sa nu ii spuna nimic fetitei. Cu toate acestea, se pare ca Elena ar fi aflat despre boala ei.

Am vrut s-o protejam, asa ca am decis sa nu-i spunem nimic din ce ne framanta… Evident, niciodata nu i-am spus ca era pe moarte… Nu am vrut sa ne lasam condusi de boala, am vrut sa ne concentram asupra traiului in familie. In toata aceasta perioada, am facut tot ce a vrut Elena”, a povestit tatal fetei, inlacrimat.

Cu cateva luni inainte sa inchida ochii, Elena a inceput sa scrie biletele pe care le ascundea in casa. Majoritatea biletelelor erau adresate parintilor. Multe dintre ele au fost gasite de mama fetei in sertarul cu sosete.

Micuta a scris pe biletele cat de mult ii iubeste pe parinti. Unul dintre biletele a emotionat-o profund pe mama, pentru ca micuta i-a desenat pe membrii familiei.

Filozofia auto-provocată și puterea depăşirii de sine

“Trebuie să luați în serios ideea că înțelegerea universului este responsabilitatea voastră, deoarece singura înțelegere a universului care vă va fi utilă este înțelegerea voastră.” ~ Terence McKenna

Sunteți un pivot cu un punct de vedere. Sunteţi un val care se prăbușește pe țărmurile eternității. Sunteți o semnătură unică independentă a sufletului care iese dintr-o interdependență universală. Sunteți cosmosul devenind conștient de el însuși. Și sunteți vital pentru evoluția progresivă a interconectării tuturor lucrurilor, fie că o realizați sau nu.

Dar trebuie să vă depășiți pentru a înțelege acest lucru. Existența independenței trebuie să fie depășită prin interdependență. Trebuie să vă depășiți ego-ul neiniţializat pentru a vă angaja eul auto-actualizat. Pe scurt: trebuie să vă distrugeți filosofic …

Uitați “cunoașteți-vă pe sine”:

“Pentru a obține cunoștințe, adăugați lucruri în fiecare zi. Pentru a obține înțelepciune, îndepărtați lucruri în fiecare zi. “~ Lao Tzu

Îmbrățișați “îndoiţi-vă voi înșivă”, “umiliți-vă pe voi înșivă” și “reînviați-vă pe sine” în schimb”.

La suprafață, aforismul grecesc vechi “cunoaște-te pe tine însuți” pare un sfat destul de bun. Dar, cu cât intri mai adânc în el, începi să vezi cât de imposibilă este sarcina.

Niciodată nu te poți cunoaște pe tine însuți. Puteți să vă puneți întrebări. Te poți deconstrui. Te poți transforma. Dar cunoașterea ta este ca și cum ai încerca să cunoști apa curentă. Se schimbă în mod constant. Mereu se mișcă, se transformă și se adaptează. Nu este niciodată același lucru în orice moment dat.

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face vreodată este să înțelegeți cu ușurință. Așa că, pentru a ajunge la o mai bună înțelegere, îmbrățișați-vă “îndoiți-vă de voi înșivă”, “umiliți-vă pe voi înșivă” și “reînviaţi” în schimb. Aceste aforisme sunt filosofice. Te scot din zona de confort. Te lansează în afara cutiei de gândire. Ei vă împing în jurul plicului sufocant al “regulilor”. Târăsc ego-ul din cale, astfel încât partea minte-corp-suflet poate izbucni.

Aici, filozofia devine auto-provocată, impusă, exacerbată, răsturnată și dispusă. Aici este o filozofie la fel de unică ca amprenta ta proprie.

Fără a pune la îndoială, umilința și re-nașterea, nu poate exista nici o fertilizare. Există doar ceea ce a apărut înainte: tipic, standard, mainstream, mediu, convențional, ortodox și previzibil. Dar, prin interogatoriu, umilință și reabilitare, pot exista fertilizări. Există potențialul pentru creativitate și noutate: pentru atipic, pentru neortodox, pentru neobișnuit, pentru extraordinar, pentru ceea ce nu sa văzut până acum niciodată.

Auto-provocarea este neiertătoare şi te împinge peste trecutul tău. Te scoate din calea ta. Se duce direct spre jugulară. Termenul “provocare” are o valoare de șoc. Este destul de nemilos și are doar cantitatea potrivită de mușcătură pentru ai întoarce pe cei rigizi, cei apropiați și cei siguri și să-i privească pe cei flexibili, cei cu spirit deschis și cei curioși.

Dar “giganții” sunt necesari pentru a vedea atât mai departe cât și peste ce putem singuri. Cu cat mai multi cu atat mai bine.

Puterea de a sta(dar nu de a rămâne) pe umerii giganților

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.ro

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Uncategorized

BANCUL DE WEEKEND | „MAMĂ, DISEARĂ NU DORM ACASĂ”

– Mamă, diseară nu dorm acasă. – Aoleu! Dar unde dormi, puiule? – Dorm la una. – Nu îmi vine să cred ce spui. Așa te-am crescut eu? – Mamă, am 40 de ani! – Hai acasă, că îți face mama piure cu copănel. – Și cu sosuleț? – Și […]

todayianuarie 19, 2024 11


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com