A murit mama premierului! A fost un pictor profesionist

Mama premierului britanic Boris Johnson a murit la vârsta de 79 de ani. Charlotte Johnson-Wahl se afla de ceva timp la spital, pentru că se confrunta cu ceva probleme de sănătate. Vârsta și-a pus amprenta asupra organismului ei, care a cedat după lupte grele cu afecțiunile.

A murit Charlotte Johnson-Wahl

Boris Johnson este în doliu, după ce mama lui a murit la vârsta de 79 de ani. Femeia se afla într-un spital din Londra de ceva timp și apropiații au declarat pentru presa străină că a plecat din această lume liniștită și împăcată, în prezența celor dragi. Familia a lăsat să se  înțeleagă că mama premierului nu a trecut printr-o lungă suferință, deși avea probleme mai vechi.

Premierul Boris Johnson nu a făcut nicio declarație până acum, dar cu siguranță va vorbi despre regretata sa mamă, cu care a avut o relație foarte specială. Bărbatul a avut multe apariții publice în care și-a lăudat mama, pe care a iubit-o foarte mult.

Premierul spunea despre mama sa că este ”autoritatea supremă” în familie și că de la ea a învățat tot ce știe în acest moment și ei îi datorează tot ce are. Un sfat prețios pe care l-a reținut de la mama sa este să-i trateze pe toți oamenii la fel și să nu facă diferențe între ei, pentru că fiecare ființă de pe planetă are valoarea ei.

Cine a fost Charlotte

Charlotte a provenit dintr-o familie de renume, în care părinții au avut funcții importante. Tatăl ei, Sir James Fawcett, a fost avocat și a deținut și funcția de președinte al comisiei europene pentru drepturile omului în anii 1970.

Ea a studiat Engleza la Oxford, dar s-a retras pentru a se căsători. Ulterior, s-a reapucat de studii și a devenit și pictoriță. Părinții ei au fost cei care au determinat-o să aleagă această meserie, care i-a adus un adevărat succes.

A făcut portrete pentru persoane extrem de cunoscute și a câștigat sume fabuloase. Vedeta din Absolutely Fabulous Joanna Lumley, fostul editor al Evening Standard Simon Jenkins și scriitoarea Jilly Cooper au fost printre cei care au profitat de talentul ei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com