AD

Uncategorized

A murit Nelu Ploieșteanu. Ce mare durere ascundea în spatele zâmbetului de artist

todayaprilie 2, 2021 2

Background
share close
AD
AD

A murit Nelu Ploieșteanu. Artistul era grav bolnav de Covid

Mara Bănică a fost cea care a anunțat vestea morții lui Nelu Ploieșteanu.

”Speram să nu primesc niciodată vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu și să-ți odihnească sufletul în Rai!”, a scris Mara Bănică pe rețeaua socială.

Artistul, în vârstă de 70 de ani, se afla internat la Spitalul Floreasca din Capitală de pe 13 martie.

Pe tot parcursul internarii lui Nelu Ploieșteanu în spital, medicii de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş au rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire. Nelu Ploieșteanu a fost internat la Spitalul Floreasca după ce acesta s-a infectat cu coronavirus. Artistul suferea de mai multe boli, care duseseră la o saturație de oxigen de 50%.

Viața lui Nelu Ploieșteanu, dincolo de strălucirea de pe scenă, nu a fost deloc ușoară. Interpretul de muzică lăutărească a trecut, de-a lungul anilor, prin cumpene mari, care l-au destabilizat pe moment, dar s-a întărit și a reușit să meargă mai departe. În spatele zâmbetului de artist care cântă și încântă, Nelu Ploieșteanu a ascuns mereu o durere mare.

Artistul s-a stins cu un mare regret în inimă, pentru că nu mai ajuns să aprindă o lumânare la mormântul fiului său, Mihăiță, care a murit acum trei ani.

Drama lui Nelu Ploieșteanu

Fiul lui Nelu Ploieșteanu s-a stins la vârsta de 31 de ani, după ce mai bine de 20 de ani a fost țintuit la pat. Mihăiță, căci așa îl chema pe băiat, era în grija mamei sale, fosta soție a artistului. Băiatul lui Nelu Ploieșteanu s-a născut sănătos, dar un vaccin avea să-i schimbe cursul vieții.

El era singurul fiu al artistului și s-a stins la o vârstă la care alții abia încep să înțeleagă viața.

Nelu Ploieșteanu vorbea în public despre băiatul lui și despre problemele de sănătate pe care le avea. În ciuda vârstei, Mihăiță era îngrijit ca un bebeluș, pentru că avea tetrapareză spastică.

Fratele lui Nelu Ploieșteanu a murit din cauza băuturii

O altă cumpănă prin care a trecut maestrul a fost la moartea fratelui său. Acesta s-a stins la vârsta de 48 de ani din cauza complicațiilor pe care i le-a adus dependența de alcool. El s-a luptat mulți ani să scape de acest viciu, dar din păcate nu a reușit.

A murit de la bautura. Alcoolul i-a mancat organele din el. Era alcoolic de 15 ani. Am mers cu el in emisiuni TV, l-am internat si l-am aratat tuturor sperand ca el va renunta la viciu si exemplul sau o sa foloseasca si altora care au cazut in pacatul bauturii, spunea atunci Nelu Ploieșteanu pentru Wowbiz.

Viața artistului a fost grea încă de când era mic. Nelu Ploieșteanu a spus că a fost sărac până la vârsta de 35 de ani, El a declarat, la un moment dat, că nu a primit niciodată cadouri, și că primul brad de Crăciun pe care l-a văzut a fost când avea 14 ani.

Până să vin la Bucureşti n-am văzut cum arată un covor persan. Aveam preşuri făcute de cineva din sat din resturi de cămăşi, pantaloni sau alte haine. Dacă plecam la o nuntă îl aşteptam pe fratele meu să vină de la şcoală, ca să-i iau tenişii. N-am avut nici posibilitatea să fac mai mult de opt clase, spunea Nelu Ploieșteanu despre viața lui.

Maestrul Nelu Ploieșteanu trece printr-o nouă cumpăna acum, după ce s-a infectat cu coronavirus, iar starea lui de sănătate s-a agravat. Familia se roagă pentru ca acesta să-și revină și să se întoarcă acasă.

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Uncategorized

BANCUL DE WEEKEND | „MAMĂ, DISEARĂ NU DORM ACASĂ”

– Mamă, diseară nu dorm acasă. – Aoleu! Dar unde dormi, puiule? – Dorm la una. – Nu îmi vine să cred ce spui. Așa te-am crescut eu? – Mamă, am 40 de ani! – Hai acasă, că îți face mama piure cu copănel. – Și cu sosuleț? – Și […]

todayianuarie 19, 2024 11


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com